Topchefs koken tijdens Koninginnebal in Vietnam

16 april 2009
Topchefs koken tijdens Koninginnebal in Vietnam

Drie topkoks, 350 gasten, 120 weeskinderen, en een hele hoop liefde. Dat zijn de basisingrediënten voor het Koninginnebal dat op zaterdag 25 april in Vietnam wordt georganiseerd. De Nederlandse topchefs Julius Jaspers, Alain Caron en Ron Blaauw grillen, braden en pocheren de sterren van de hemel om de kinderen van de door Nederlanders gerunde opvanghuizen in Ho Chi Minh City een betere toekomst te bezorgen. De volledige opbrengst van het galadiner gaat naar de stichting KIDS; een initiatief van Jaspers dat zich inzet voor straatkinderen in Vietnam.

Julius Jaspers, Ron Blaauw en Alain Caron zetten zich graag in voor het goede doel. Het Koninginnebal is het derde uit de serie benefietactiviteiten die het drietal heeft georganiseerd om geld in te zamelen voor kinderen en hulporganisaties. Dankzij de inspanningen door de stichting KIDS hebben 120 Vietnamese meisjes tussen vier en zestien jaar een dak boven hun hoofd en kunnen ze veilig opgroeien.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/topchefs-uit-nederland-koken-tijdens-koninginnebal-in-vietnam/

Overig nieuws