Topchef Tom Boere naar Otium

27 oktober 2014
Topchef Tom Boere naar Otium

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport heeft topchef Tom Boere aangetrokken als chef de cuisine. De afgelopen maanden is het inpandige restaurant Otium
getransformeerd tot een fine dining restaurant met een kaart met hoogwaardige gerechten. Otium profileert zich hiermee niet alleen als hotelrestaurant, maar nadrukkelijk ook als restaurant voor gasten uit de regio Amsterdam, Haarlem en Den Haag.

*Engels rundvlees*
Met een vijfgangenlunch voor pers en genodigden stelde General Manager Jordi Kuijt van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport het nieuwe ‘Otium Lounge en Restaurant’ en chef de cuisine Tom Boere voor. Eregast was Masterchef jurylid, culinaire duizendpoot en English beef ambassadeur Alain Caron, aan wie Boere, zelf liefhebber van Engels rundvlees, een gerecht met longhaas van Engels rundvlees opdroeg.

*Gasten uit de regio*
Kuijt:” Met restaurant Otium willen we niet alleen hotelgasten, maar ook gasten uit de regio Amsterdam, Haarlem en Den Haag trekken. Tom Boere werkte bij sterrenrestaurants als de Kersentuin in Amsterdam, Chalet Royal in Den Bosch en La Truffe Noire in Brussel en kookte restaurant inTenz in Rijnsaterwoude de restaurantgidsen in. Hij heeft zijn sporen in de gastronomie dus ruimschoots verdiend. Tom brengt in Otium een hoogstaande keuken met geraffineerde smaken die we combineren met een pure verwen-service in een ontspannen sfeer, een comfortabele ambiance en veel gastvrijheid. In Otium zijn alle ingrediënten aanwezig voor een mooie gastronomische lunch of diner op niveau”, aldus Kuijt.

Otium ligt op luttele autominuten van de A4, A5 en de A9 en heeft uitstekende gratis parkeervoorzieningen. Om de introductie van Otium te vieren is er een Wine, Dine & Dream aanbieding met een all-in zesgangenmenu inclusief overnachting en ontbijt voor 99 euro per persoon.

"*MEER LEZEN OVER RADISSON BLU? KLIK HIER!*":http://www.hospitality-management.nl/?q=radisson&x=zoeken

*Over Otium*
Otium is het inpandige restaurant van Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport in Schiphol-Rijk dat een geheel eigen identiteit heeft. Otium is het Latijnse woord voor rust en vrije tijd, voor ‘rustig leven’. In Otium wacht gasten een warm onthaal en een pure verwen-service in een ontspannen sfeer, comfortabele ambiance en veel gastvrijheid. Tom Boere brengt in Otium een kookstijl die hij typeert als ‘informeel chique’. Zijn keuken wordt gekenmerkt door geraffineerde smaken met wereldse invloeden, eerlijke seizoensproducten, liefde voor het vak en een snufje rock & roll. Prijsniveau: vier gangen 45 euro, vijf gangen 49,50 euro.
Restaurant Otium is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner, is rolstoelvriendelijk en ligt rustig en zeer centraal tussen Schiphol en Aalsmeer, dichtbij de A4, A5 en A9.

Overig nieuws