Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend

30 november 2015
Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend

De Top 10 van de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2015 is vandaag bekendgemaakt. Van de 105 genomineerde horecabedrijven in
Nederland eindigden de volgende horecabedrijven bij de laatste tien.

*De top 10*
Eetcafé De Buren in Boekelo
Fitland Hotel Helmond in Helmond
Grand Restaurant De Nachtegaal in Haaksbergen
King of the Ribs in Amersfoort
Radisson Blu Hotel Amsterdam
Restaurant Balijepark in De Meern
Restaurant Vroeg in Bunnik
Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center Schiphol
Treant zorggroep Holdert uit Emmen
Zoomers Fashion Café in Den Bosch

*Over de verkiezing*
De Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca is in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren en de waarde van leerbedrijven en leermeesters voor de horecasector onder de aandacht te brengen. De afgelopen weken konden docenten, leermeesters en leerlingen hun beoordelingen geven over de genomineerde leerbedrijven. Daaruit is de Top 10 voortgekomen. Deze bedrijven krijgen nu bezoek van een commissielid, dat op basis van een gesprek en checklist advies zal uitbrengen aan de Commissie Beste Leerbedrijf Horeca. Deze commissie bestaat uit vertegenwoordigers van de sociale partners, het onderwijsveld, SBB, SVH en de winnaars Beste Leerbedrijf Horeca 2013 en 2014.

*Horecava*
De Top 3 is bekend op maandag 14 december, waarna de gehele commissie deze bedrijven zal bezoeken om de winnaar te bepalen. Het winnende leerbedrijf wordt bekendgemaakt op 12 januari tijdens de Horecava in de RAI in Amsterdam. De winnaar krijgt een opleidingsbudget van € 1000,- en mag een dag meelopen met een SVH Meester. Bovendien mag het leerbedrijf een persoon afvaardigen in de nieuwe branchevaststellingcommissie en zo samen met andere grote branchepartijen een belangrijke stempel drukken op het vaststellen van de kwaliteitsstandaarden in de horecabranche.

Kijk voor meer informatie over de verkiezing op "www.besteleerbedrijfhoreca.nl":http://www.besteleerbedrijfhoreca.nl/

~Christel Tuin~

Overig nieuws