Toon Naber herkozen als voorzitter KHN

5 juni 2013 |
Toon Naber herkozen als voorzitter KHN

Tijdens de statutaire jaarvergadering van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is Toon Naber, de huidige voorzitter, benoemd voor een tweede termijn. Ook de komende drie jaar zal Naber zich
inzetten om Koninklijke Horeca Nederland te laten uitgroeien naar een moderne netwerkorganisatie. Andere onderwerpen die aan bod kwamen tijdens de jaarvergadering waren de benoeming van domeinadviseurs en de décharge die werd verleend aan het Landelijk Bestuur en de directie.

Sectoren worden domeinen
Naber heeft zich de afgelopen periode sterk gemaakt voor een nieuwe koers binnen de vereniging. Onderdeel hiervan is een verenigingsstructuur waarbij niet alleen per regio maar ook op basis van bedrijfstype wordt samengewerkt. In dit kader is vorig jaar de zogenaamde sectorindeling opgeheven. In plaats daarvan worden vier ‘domeinen’ ingericht. Ieder domein wordt vertegenwoordigd door een domeintopadviseur.

Eerste namen adviseurs
Tijdens de jaarvergadering zijn drie topadviseurs benoemd: Marcel Hansen mede-eigenaar van Restaurants de Zilte Zoen in Egmond aan Zee, Bergen aan Zee en Schoorl (Domein: eten), Laurens Meyer, exploitant van circa 45 horecabedrijven (Domein: drinken) en Gabriëlla Esselbrugge van Hotel-Restaurant De Dames van de Jonge in Giethoorn (Domein: slapen). Voor topadviseur van het domein &Horeca wordt momenteel geworven.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: