Tijdelijk vegan burgerrestaurant tijdens Nationale Week Zonder Vlees 

Auteur: Redactie
Gastronomie 5 maart 2021
Tijdelijk vegan burgerrestaurant tijdens Nationale Week Zonder Vlees 

Speciaal ter gelegenheid van De Nationale Week Zonder Vlees openen De Vegetarische Slager en Deliveroo De Vleesch Lobby - een tijdelijk burgerrestaurant met vegan burgers van De Vegetarische Slager om te laten proeven dat vegetarisch vleesch minstens net zo lekker is als dierlijk vlees. Zélfs als het gaat om het meest bestelde vleesgerecht in Nederland, de cheeseburger. Bij De Vleesch Lobby hoef je de smaak van vlees namelijk niet te missen, ook niet als je meedoet met de Nationale Week Zonder Vlees. Het pop-up restaurant is van 5 maart tot en met 17 maart geopend. 

Burgers & loaded fries met vleesch

In De Vleesch Lobby heb je keuze uit drie verschillende burgers en drie verschillende loaded fries-gerechten. Zo kun je kiezen uit de Knapperige Bofkipburger, de Ereburger en de Ereburger XXL. Ook loaded fries kunnen uiteraard niet ontbreken en komen met drie verschillende toppings, friet met Chili con Rul Gehackt, Koreaanse Kipstuckjes of Goede Karma Shoarma. Goed nieuws voor vegans: alle gerechten bij de Vleesch Lobby zijn veganistisch. Eet smakelijck!

Vega trend

Het wordt steeds populairder in Nederland om vegetarisch te eten. Eerder onderzoek van Deliveroo naar eetgewoonten wijst erop dat Nederlanders steeds bewuster gaan eten en er meer aandacht komt voor vegetarisch eten. Met De Vleesch Lobby wordt de drempel nog lager gelegd voor vleesliefhebbers om vegetarisch vleesch te proberen - en zelf te ervaren dat je niks hoeft te missen.

De Vleesch Lobby

De Vleesch Lobby is van 5 maart tot en met 17 maart geopend voor bezorgingen via Deliveroo in Amsterdam (met uitzondering van Amsterdam Noord). Gedurende de Week Zonder Vlees ontvangt iedereen 15 procent korting op het gehele menu. 

*Uit eigen data van Deliveroo blijkt dat de Cheeseburger het meest bestelde gerecht was in 2020 bij Deliveroo.

Overig nieuws