Thuisbezorgd gaat lunch bezorgen met eigen fietskoeriers

31 oktober 2016 | Thijs Jacobs

Thuisbezorgd.nl gaat vanaf vandaag ook lunch bezorgen via haar eigen fietskoeriers. Tot dusver bezorgde Thuisbezorgd.nl middels haar eigen bezorgers enkel avondmaaltijden. De dienst gaat van start in Amsterdam.

Het bedrijf maakte in april bekend ook zelf bezorgingen te gaan uitvoeren en streeft naar een zo divers mogelijk aanbod aan restaurants voor haar gebruikers. Door ook rond lunchtijd te bezorgen, kan het bedrijf voldoen aan de wens van consument en restaurant. Het bedrijf rekent voor haar eigen bezorgdienst geen bezorgkosten aan de consument. Onder andere Poke Perfect, Freshler, Piet de Leeuw, Venkel en LITE/DARK maken gebruik van de bezorgdienst. Het bedrijf voegt dagelijks nieuwe restaurants toe.

Directeur klantenservice Marcus Lantzendorffer: “Vanuit de consument is er veel vraag naar uitbreiding van het lunch-assortiment. We zijn blij met deze stap nog beter in te spelen op de wens van onze klanten.”

Het bedrijf heeft een eigen bezorgdienst in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en bezorgt voor enkele tientallen restaurants die zelf geen bezorgers in dienst hebben. Het bedrijf verwerkte in Nederland gedurende de eerste zes maanden van het jaar gemiddeld meer dan 1,6 miljoen bestellingen per maand. Het bedrijf bezorgt op elektrische fietsen en stimuleert daarnaast aangesloten restaurants om ook over te stappen op elektrisch vervoer door samen te werken met leveranciers.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview
Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

In juli 2015 opende eetcafé Joos haar deuren. Met buiten 56 zitplekken en binnen 30 zitplekken is het een van de meest bruisende eetcafés in de Bilt. Jolanda Wouters is de trotse eigenaar van Joos en vertelt in geuren en kleuren over haar ondernemerschap. Wanneer je binnen komt lope...

Achtergronden
Vaders missen verschoonplekken in de horeca

83% van de Nederlandse vaders met jonge kinderen heeft weleens meegemaakt dat er, op het moment dat de luier van zijn kindje vervangen moest worden, geen verschoonplek op een openbaar herentoilet aanwezig was, bijvoorbeeld in een restaurant of bij een tankstation. Twee derde van de vaders vindt ...

Culinair
Vis roken doe je zo

Het roken van voedsel is een kooktechniek waarbij voedsel in rook van smeulend hout wordt gehangen of gelegd. Van oudsher werd deze kooktechniek toegepast om voedsel te conserveren, waardoor het langer houdbaar was. Tegenwoordig gebeurt roken voornamelijk om de expliciete smaak over te brengen. Voor...

Awards
Edwin Hollanders maakt de Lekkerste Pannenkoek van 2020

Edwin Hollanders wordt twee keer eerste bij De Lekkerste Pannenkoek van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Hollanders krijg je 'm niet' niet alleen de eerste prijs van de proefjury, maar ook de kinderjuryprijs. Edwin werkt bij Pannenkoekenhuis De Perdstal in Venray. D...

Awards
Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020

Mitch Kramer maakt Het Lekkerste Frietje met topping van 2020. Hij won tijdens de Horecava met zijn creatie 'Sweet fries of mine' deze vooraanstaande vakwedstrijd. Mitch werkt bij Ter Marsch&Co uit Amsterdam en hij liet met zijn creatie zien wat er allemaal mogelijk is met zoeteaardap...

Awards
Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020

Melissa de Kolk wint de De Lekkerste Tosti van 2020 op de Horecava. Zij won tijdens de Horecava met haar creatie 'Tosti by Melissa' de eerste prijs van de vakjury. Melissa de Kolk werkt bij Kwalitaria Lekkerrr by Amersfoort. De voorzitter van de proefjury, Steven Strijbosch (CityGuys), wa...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: