Themamaand Horeca & Financiën

28 februari 2013 |
Themamaand Horeca & Financiën<

Een maand lang als expert en partner onder de aandacht van hoteliers, café-eigenaren, restaurateurs, lunchroomeigenaren en b&b-eigenaren in Nederland? Dat kan in de Themamaand Horeca & Financiën.

Wat is de Themamaand Horeca & Financiën?
Horeca en financiën; soms een wat ongelukkige combinatie. De oorzaken zijn gebrek aan kennis, te weinig interesse maar bovenal een gebrek aan tijd. In de themamaand Horeca & Financiën spijkeren wij de horecaondernemers bij. Krijgen ze een heldere kijk op hun financiële situatie. Geven wij ze een handreiking om het anders en beter te doen.
Dit doel willen wij realiseren samen met onze kennispartners. Bel ons op (030) 251 22 70 voor meer informatie. Of download de brochure via deze link.
Voor gelouterde en startende ondernemers
De focus is breed. Van kassabeheer tot pensioen. Van verzekeringen tot belastingen. Van financieren tot de verkoop van de zaak. Een themamaand voor gelouterde horecaondernemers, maar waar ook starters hun voordeel mee doen.

Hoe gaan we dat doen?
Het onderwerp Horeca & Financiën is veelomvattend. Wij gaan daarom niet alle redactionele producties onderbrengen op onze verschillende sites. Nee, we zetten hiervoor een speciale website live. De website krijgt wel de vertrouwde structuur en ‘look & feel’ van onze bestaande websites. Bezoekers zijn dus vertrouwd met de indeling.

24/7/31
Eenendertig dagen lang, zeven dagen per week, de hele dag door publiceren wij artikelen, achtergronden, interviews, commercials, white papers, rekenvoorbeelden et cetera.

Benieuwd?
Benieuwd naar wat wij samen kunnen bereiken? Wij ook. Daarom nodigen wij u uit om contact op te nemen via (030) 251 22 70 of per "e-mail."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards Mensen
Rosalie Theunissen winnaar Klasbak Trofee 2019

Op maandag 24 juni ontving Rosalie Theunissen tijdens het Slotdiner van Tour Culinair in sterrenrestaurant One in Roermond de Klasbak Trofee 2019. Met het jaarlijks uitreiken van de Trofee willen Tour Culinair en SVH het belang van het overdragen van vakkennis in de horeca positief onder de aandacht...

Column David Bakker
Column: De stiekeme vegetariër

We hebben ze allemaal wel eens. Van die vragen. Wie ben ik? Waar wil ik naartoe? Wie is de typische Nederlander? Pas ik daarbij? Nu heb ik sterk het idee dat de horeca ook in zo een soort identiteitscrisis zit. Er komen sterk twee stromingen op die eigenlijk niet met elkaar te rijmen vallen: Vega...

Achtergronden
Zo kom je de hitte in de horeca door

Op sommige plekken in Nederland zal het kwik deze week oplopen tot een kleine 38(!) graden. Horecaondernemers nemen massaal maatregelen om de week zo koel mogelijk door te komen. Vanwege het personeelstekort zijn sommige bedrijven zelfs genoodzaakt om dicht te gaan. Zonde natuurlijk. Met deze tips a...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Horecaexploitant, gedraag je!

Wie bedrijfsmatig alcohol mag schenken, komt een bepaalde verantwoordelijkheid toe. Althans, dat vindt de wetgever. Als leidinggevende van een kroeg of als slijter moet je in staat zijn om klanten op de naleving van de waarden en normen van de Drank- en Horecawet aan te spreken. Kennelijk is dat nie...

Tech Advertorial
Een goede betaalervaring is essentieel voor u en uw gasten

Pinbetalingen zijn al jaren in opmars. De ontwikkeling van contactloos betalen heeft dit nog verder versterkt. Ook de horecaondernemers profiteren meer en meer van de gemakken van digitaal afrekenen. Wij vragen ons af welke ontwikkelingen relevant zijn voor horecaondernemers. Hoe willen toekomstige ...

Awards
Wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca van start

De jaarlijkse wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca is op maandag 24 juni weer van start gegaan. De door Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) georganiseerde wedstrijd draagt een steentje bij aan de kwaliteitsverbetering van opleiden in de horeca en geeft inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: