Themamaand Horeca & Financiën

28 februari 2013 |
Themamaand Horeca & Financiën<

Een maand lang als expert en partner onder de aandacht van hoteliers, café-eigenaren, restaurateurs, lunchroomeigenaren en b&b-eigenaren in Nederland? Dat kan in de Themamaand Horeca & Financiën.

Wat is de Themamaand Horeca & Financiën?
Horeca en financiën; soms een wat ongelukkige combinatie. De oorzaken zijn gebrek aan kennis, te weinig interesse maar bovenal een gebrek aan tijd. In de themamaand Horeca & Financiën spijkeren wij de horecaondernemers bij. Krijgen ze een heldere kijk op hun financiële situatie. Geven wij ze een handreiking om het anders en beter te doen.
Dit doel willen wij realiseren samen met onze kennispartners. Bel ons op (030) 251 22 70 voor meer informatie. Of download de brochure via deze link.
Voor gelouterde en startende ondernemers
De focus is breed. Van kassabeheer tot pensioen. Van verzekeringen tot belastingen. Van financieren tot de verkoop van de zaak. Een themamaand voor gelouterde horecaondernemers, maar waar ook starters hun voordeel mee doen.

Hoe gaan we dat doen?
Het onderwerp Horeca & Financiën is veelomvattend. Wij gaan daarom niet alle redactionele producties onderbrengen op onze verschillende sites. Nee, we zetten hiervoor een speciale website live. De website krijgt wel de vertrouwde structuur en ‘look & feel’ van onze bestaande websites. Bezoekers zijn dus vertrouwd met de indeling.

24/7/31
Eenendertig dagen lang, zeven dagen per week, de hele dag door publiceren wij artikelen, achtergronden, interviews, commercials, white papers, rekenvoorbeelden et cetera.

Benieuwd?
Benieuwd naar wat wij samen kunnen bereiken? Wij ook. Daarom nodigen wij u uit om contact op te nemen via (030) 251 22 70 of per "e-mail."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Bezorgen
Dit zijn de nieuwe Europese regels voor bezorgplatforms

De rechten van maaltijdbezorgende frituurspeciaalzaken ten opzichte van online-platforms zijn voortaan beter beschermd. Dit komt door nieuwe Europese regels die op 12 juli van kracht werden. Bezorgplatforms als Thuisbezorgd.nl mogen nu bijvoorbeeld niet meer zonder gemotiveerde kennisgeving voora...

Columns Longread
Etiquette-expert Anne-Marie van Leggelo over gastvrijheid in coronatijd

Als horecaondernemer verkoop je gastvrijheid, maar juist het bieden van gastvrijheid stelt de branche voor grote uitdagingen vanwege de regels met betrekking tot het coronavirus. Anne-Marie van Leggelo, etiquette- en imago-expert, ziet dat ook: “Er heerst verdeeldheid in het land over hoe erme...

Achtergronden Culinair
Bekendste muziekrestaurant ontvangt topartiesten

Sinds 1995 staat Pasta e Basta over de hele wereld bekend om het bijzondere concept met zingende bediening en de Italiaanse keuken. In iedere internationale reisgids over Amsterdam staat het restaurant vermeld. Dit oudste en bekendste muziekrestaurant van Nederland viert dit jaar haar 25-jarig besta...

KHN Coronacrisis
KHN wil de Nederlandse Staat dagvaarden vanwege coronaregelgeving

KHN wil dat de Staat wordt veroordeeld om zo snel mogelijk versoepelingen van de coronamaatregelen door te voeren voor de Nederlandse horeca, zo lezen we op de website van de werkgeversorganisatie. In het bijzonder als het gaat om het aantal mensen dat binnen anderhalve meter van elkaar aan een tafe...

Opening Culinair
Lars Albers en Randy Bouwer openen hun eigen restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer hebben op 1 juli 2020 hun restaurant Vigor in Vught geopend. Vigor zetelt in de 17e-eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die hiervoor volledig is verbouwd. Middelpunt in het 300 m2 grote restaurant is de ronde open keuken, die tegelijkertijd ...

Opening Utrecht
Gloednieuwe horecalocatie De Snip zoekt eigentijds concept

Om de bewoners van het snelst groeiende gebied van Nederland te faciliteren in een goede horeca- en werkomgeving, wordt er een horecaruimte aan het Berlijnplein (Utrecht) eind dit jaar opgeleverd door de Gemeente Utrecht. Vanaf nu kunnen ondernemers met een aantrekkelijk en eigentijds horecaconcept ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: