Themamaand Horeca & Financiën

28 februari 2013 |
Themamaand Horeca & Financiën

Een maand lang als expert en partner onder de aandacht van hoteliers, café-eigenaren, restaurateurs, lunchroomeigenaren en b&b-eigenaren in Nederland? Dat kan in de Themamaand Horeca & Financiën.

Wat is de Themamaand Horeca & Financiën?
Horeca en financiën; soms een wat ongelukkige combinatie. De oorzaken zijn gebrek aan kennis, te weinig interesse maar bovenal een gebrek aan tijd. In de themamaand Horeca & Financiën spijkeren wij de horecaondernemers bij. Krijgen ze een heldere kijk op hun financiële situatie. Geven wij ze een handreiking om het anders en beter te doen.
Dit doel willen wij realiseren samen met onze kennispartners. Bel ons op (030) 251 22 70 voor meer informatie. Of download de brochure via deze link.
Voor gelouterde en startende ondernemers
De focus is breed. Van kassabeheer tot pensioen. Van verzekeringen tot belastingen. Van financieren tot de verkoop van de zaak. Een themamaand voor gelouterde horecaondernemers, maar waar ook starters hun voordeel mee doen.

Hoe gaan we dat doen?
Het onderwerp Horeca & Financiën is veelomvattend. Wij gaan daarom niet alle redactionele producties onderbrengen op onze verschillende sites. Nee, we zetten hiervoor een speciale website live. De website krijgt wel de vertrouwde structuur en ‘look & feel’ van onze bestaande websites. Bezoekers zijn dus vertrouwd met de indeling.

24/7/31
Eenendertig dagen lang, zeven dagen per week, de hele dag door publiceren wij artikelen, achtergronden, interviews, commercials, white papers, rekenvoorbeelden et cetera.

Benieuwd?
Benieuwd naar wat wij samen kunnen bereiken? Wij ook. Daarom nodigen wij u uit om contact op te nemen via (030) 251 22 70 of per "e-mail."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sligro lanceert herstartcampagne voor heel horeca-Nederland

Na een bizar jaar ligt er, met de aangekondigde opening van de terrassen op 28 april, een nieuw begin in het verschiet. Dat we elkaar weer mogen ontmoeten en samen kunnen genieten. Sligro wil op een hartverwarmende manier heel horeca-Nederland laten weten dat ze er voor ze zijn en graag met ze optre ...

Achtergronden Corona
15 procent Nederlanders bezoekt minder vaak horeca vanwege contactformulieren

Nu de terrassen weer gedeeltelijk heropend worden, zullen horecaondernemers hun bezoekers ook opnieuw moeten vragen om contactgegevens voor bron- en contactonderzoek. 14,9 procent van de Nederlanders bezoekt echter minder horeca vanwege de vraag om contactgegevens achter te laten. Dit en meer blijkt ...

Corona
Terrassen per 28 april (beperkt) open

De terrassen gaan weer beperkt open. Na maanden van lockdown mogen horecaondernemers per 28 april weer gasten op hun terrassen ontvangen tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Dat maakte demissionair premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. Naast het (beperkt) openen van de terrassen wordt d ...

Drinks Corona
Grote bierbrouwers klaar voor herstart

Mocht vanavond bekend worden gemaakt dat de horeca de terrassen vanaf 28 april mag openen, zijn de grote bierleveranciers klaar om de horeca te voorzien van bier. Heineken laat tegenover persbureau ANP weten dat de brouwer ongeveer 8000 klanten heeft met een terras. Veel horecabedrijven spelen a ...

Internationaal Mensen
Naft bier wint gold award op internationale bierverkiezing

Het Gentse Naft bier, gebrouwen door Brandstof, een nieuwe brouwerij gestart door 2 jonge ondernemers uit Gent, valt in de prijzen op de Frankfurt International Trophy. De internationale bier- en wijnverkiezing - die jaarlijks plaatsvindt in Frankfurt in Duitsland - heeft uit meer dan 3800 bieren, w ...

KHN
KHN wil horeca volledig open voor 1 juni

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) vindt dat de horeca sneller en onbeperkt open moet. Dat laat de brancheveniging weten middels een persbericht. KHN-voorzitter Robèr Willemsen vindt het openen van de terrassen onvoldoende. “Bij de aangekondigde versoepelingen per 28 april, wil KHN d ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: