Themamaand Horeca & Financiën

28 februari 2013 |
Themamaand Horeca & Financiën<

Een maand lang als expert en partner onder de aandacht van hoteliers, café-eigenaren, restaurateurs, lunchroomeigenaren en b&b-eigenaren in Nederland? Dat kan in de Themamaand Horeca & Financiën.

Wat is de Themamaand Horeca & Financiën?
Horeca en financiën; soms een wat ongelukkige combinatie. De oorzaken zijn gebrek aan kennis, te weinig interesse maar bovenal een gebrek aan tijd. In de themamaand Horeca & Financiën spijkeren wij de horecaondernemers bij. Krijgen ze een heldere kijk op hun financiële situatie. Geven wij ze een handreiking om het anders en beter te doen.
Dit doel willen wij realiseren samen met onze kennispartners. Bel ons op (030) 251 22 70 voor meer informatie. Of download de brochure via deze link.
Voor gelouterde en startende ondernemers
De focus is breed. Van kassabeheer tot pensioen. Van verzekeringen tot belastingen. Van financieren tot de verkoop van de zaak. Een themamaand voor gelouterde horecaondernemers, maar waar ook starters hun voordeel mee doen.

Hoe gaan we dat doen?
Het onderwerp Horeca & Financiën is veelomvattend. Wij gaan daarom niet alle redactionele producties onderbrengen op onze verschillende sites. Nee, we zetten hiervoor een speciale website live. De website krijgt wel de vertrouwde structuur en ‘look & feel’ van onze bestaande websites. Bezoekers zijn dus vertrouwd met de indeling.

24/7/31
Eenendertig dagen lang, zeven dagen per week, de hele dag door publiceren wij artikelen, achtergronden, interviews, commercials, white papers, rekenvoorbeelden et cetera.

Benieuwd?
Benieuwd naar wat wij samen kunnen bereiken? Wij ook. Daarom nodigen wij u uit om contact op te nemen via (030) 251 22 70 of per "e-mail."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Columns
Column Sico de Moel: Gezond uit eten

"Voor mij graag een salade van pruimtomaat en avocado en de kwartel met zoete aardappel. En heeft u ook frites van zoete aardappel?" Meneer was helemaal gestopt met suikers en at nog maar zo weinig mogelijk koolhydraten. Zoete aardappel was veel gezonder dan gewone frieten. "en wat...

Lunch Diner Opening
Nieuwe hotspot in Amsterdam-Noord [Foto's]

Bar-restaurant IJver heeft haar deuren voor gasten geopend op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Ruim een jaar lang liepen hier werklieden in en uit nadat er vijf jaar geleden de eerste plannen werden gemaakt. Het team, bestaande uit 5 jonge ambitieuze ondernemers, kan niet wachten om van deze feno...

Mensen
Bavaria viert 300-jarig bestaan

Brouwerij Bavaria bestaat dit jaar 300 jaar en viert dat het hele jaar met verschillende festiviteiten. Afgelopen weekend werd het jubileum gevierd samen met ruim 200 prijswinnaars en relaties – tijdens het ultieme Bavaria feestweekend in Nederland. Hiervoor startten eerder dit jaar winacties ...

Achtergronden Tech
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”

Zelfs in onze sector, die op zich als vrij traditioneel te boek staat, maken we inmiddels gebruik van technologische hulpmiddelen. Het zijn babystapjes, toegegeven, maar wie anno nu de personeelsplanning nog in excel bijhoudt en de recepturen in een kladblok noteert, loopt hopeloos achter. Ik bev...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: