The Harbour Club viert jubileumfeest

7 juni 2013
The Harbour Club  viert jubileumfeest

"De kick off van ons lustrumjaar is door de grote opkomst, het optreden van Glennis Grace en het mooie weer meer dan geslaagd", vertelt Jaco de Kempenaer, general manager van The Harbour Club. The
Harbour Club Scheveningen vierde onlangs haar vijfjarig jubileum.

*5-daagse bestsellers*
In plaats van jubileumcadeaus vroeg de Club aan de genodigden om een donatie te doen voor Orange Babies. The Harbour Lustrum Party geldt als kick off voor een reeks jubileumactiviteiten waaronder de Lustrum 5-daagse. Voor deze 5-daagse zijn de vijf beste Harbour Club klassiekers van de afgelopen jaren geselecteerd. Elke avond staat er een bestseller op het menu, zoals sushi tijdens de ‘Sushi Night’, dagverse vis tijdens ‘The Fish Market’ en voor vleesliefhebbers is er steak tijdens ‘Not Your Daddy’s Steak House’.

*Internationaal concept*
"De afgelopen vijf jaar heeft The Harbour Club zich in ons land ruimschoots bewezen met vestigingen in Scheveningen, Rotterdam en Amsterdam. We kijken er dan ook naar uit om ons concept internationaal te kunnen uitrollen, te beginnen met een vestiging in Ibiza deze zomer", aldus De Kempenaer.

*Op de foto*: v.l.n.r. Richard van Leeuwen, Glennis Grace en John de Jong
~foto: Moudy de Jong~

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws