THE ENTOURAGE GROUP viert 10-jarig bestaan

8 oktober 2018 | Thijs Jacobs

Afgelopen donderdag vierde THE ENTOURAGE GROUP haar 10-jarig bestaan met een Geisha-themafeest in MOMO Restaurant, Bar & Lounge. Wat speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd was tot een club, daarnaast was het Park Hotel alleen voor gasten van het feest toegankelijk.

Eigenaren Yossi Eliyahoo, Liran Wizman en CEO Stephanie Pearson hebben samen met Anna Nooshin, Lil’ Kleine, Gordon, Victoria Koblenko, Evgeniy Levchenko, Dirk Zeelenberg, Daley Blind en vele anderen deze mijlpaal gevierd. Met DJ optredens van Leroy Styles, Ryan Marciano, Jonathan Colell, Monte La Rue, Meneer van Helden, Guy & Assad, en een dance fashion show van de, speciaal uit Rusland overgevlogen, formatie D-Queens.

Lat hoger gelegd

Entrepreneur Yossi Eliyahoo, oprichter & mede-eigenaar van THE ENTOURAGE GROUP, debuteerde in Nederland in 2008 met MOMO Restaurant, Bar & Lounge. Een debuut dat high-end Asian cuisine aan Nederland introduceerde en daarmee de lat in de Nederlandse hospitality industrie nog hoger wist te leggen. De start van MOMO 10 jaar geleden, is het ook de start van THE ENTOURAGE GROUP geweest. Sinds de opening van MOMO zijn er nog 14 andere restaurants en locaties geopend verspreid over Amsterdam, Ibiza, München en Hamburg.

‘’Amsterdam was perfect. Het was de atmosfeer, de grachten, cultuur en de geschiedenis van Amsterdam die ons verliefd lieten worden op de stad. Ik bestudeerde de stad, haar mensen en hun behoeftes en vond dat Amsterdam klaar was voor high-end hospitality.  Dat is hoe MOMO is ontstaan. Ik vind het geweldig om een concept tot in het kleinste detail door te ontwikkelen. Ieder aspect moet dezelfde boodschap vertellen." – Yossi Eliyahoo, oprichter en mede-eigenaar van THE ENTOURAGE GROUP

MOMO viert deze mijlpaal met een speciaal ‘Best of the Decade Menu’, waarbij gasten in oktober, zoals de naam al suggereert, kunnen genieten van de 10 meest memorabele gerechten van de afgelopen 10 jaar. Bij deze hemelse gerechten worden ook bijpassende old-school cocktails geserveerd.
Na 10 jaar is het imperium uitgebreid met geraffineerde restaurants als Izakayaen The Duchess en high end fastfood met The Butcher en de opening van het gloednieuwe Italiaans-Amerikaanse pizza restaurant Toni Loco begin deze maand.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Ruim 1 op de 10 Nederlanders gaat met Kerst uit eten

Ruim een op de tien (12 procent) Nederlanders grijpt Kerst aan om uit eten te gaan. Dit blijkt uit een analyse van Taxi2Airport, dat - in aanloop naar de kerstdagen - in kaart bracht op welke manier Nederlanders Kerst vieren. Eten belangrijk tijdens Kerst Kerst is erg populair in Nederland. L...

Opening Culinair
Restaurant Alma Oisterwijk van voormalig sterrenchef Wouter van Laarhoven geopend

Op 19 november 2019 hebben chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars hun restaurant Alma in Oisterwijk geopend. Alma bestaat uit een casual fine-dining-restaurant en een bodega en is gevestigd op De Lind 45a, in een deel van het pand dat sinds 1631 als De Swaen bekendstaat en waar ooit ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: