The Butcher start franchiseregeling

26 juli 2018 | David Bakker

Na het succesvol openen van meerdere locaties in Amsterdam, Berlijn en Ibiza, start award winnaar THE BUTCHER een franchiseregeling. THE BUTCHER heeft op dit moment 6 vestigingen in Europa (naast de award winnende foodtruck ‘THE BUTCHER On Wheels’) en in de toekomst loopt de teller op tot maar liefst 80 vestigingen wereldwijd. 

Naar verwachting zullen deze burgerbars in de komende vijf jaar samen een omzet genereren van meer dan 100 miljoen. De cijfers zijn ambitieus, toch blijft de focus op kwaliteit boven kwantiteit. ''Als een groep die meerdere restaurantconcepten beheert moeten we gefocust blijven. Daarom hebben we besloten een high-end franchiseprogramma op te zetten om THE BUTCHER naar steden over de hele wereld te brengen'', legt Stephanie Juliet Pearson, CEO van THE ENTOURAGE GROUP, uit. 

Sinds 2012 brengt het Amsterdamse THE BUTCHER, door horecaondernemer Yossi Eliyahoo, high-end fastfood naar populaire locaties door heel Europa. In 2017 alleen al, zorgde de 'bloody delicious' burgers voor een omzet van ruim 12 miljoen euro. Met het nieuwe franchiseprogramma kan ook de rest van de wereld binnenkort het succes van THE BUTCHER proeven. Of het nu gaat om een informele lunch, pre-clubbing hap of het stillen van nachtelijke trek; THE BUTCHER is favoriet van de kosmopoliet. De burgerbar wordt geroemd om kwaliteitsburgers, de relaxte omgeving maar toch internationale allure die het design met zich meebrengt. Het karakter van THE BUTCHER staat voor kwaliteit, service en consistentie waarbij vakmanschap domineert.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Internationaal
Nederland voor het eerst gastland op trendy food festival Parijs

Van 10 t/m 12 maart 2019 is Nederland gastland op het jaarlijkse trendy food platform Omnivore in Parijs. Omnivore is een driedaags, innovatief food-evenement; bezoekers zijn invloedrijke foodies, professionele en hobbykoks, bartenders, food- journalisten, bloggers en vloggers. Onder het motto Te...

Drinks Achtergronden
Terrasonderzoek: Oslo het duurst, Amsterdam goedkoop

Oslo is de duurste stad van Europa om een terras te pakken. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in de Noorse hoofdstad is € 53,71. Dit is ruim drie keer zo duur als Budapest, waar je € 15,94 kwijt bent voor een rondje (2 espresso, 2 fris, 2 halve liters bier en 2 ros&ea...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Achtergronden Wijn
Dit is wel een heel duur wijntje!

Twee flessen wijn zijn bij veilinghuis Sotheby's in New York onder de hamer gegaan voor de astronomische bedragen van respectievelijk 558.000 dollar en 496.000 dollar. De flessen komen uit het jaar 1945 en zijn afkomstig van het beroemde wijnhuis Romanée Conti. Op de website van De Telegr...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: