Terugroepactie van Société des Caves Roquefort

4 juli 2019 | David Bakker
Terugroepactie van Société des Caves Roquefort<

In overleg met het NVWA haalt Société des caves, Roquefort Société, uit de verkoop en roept het terug van bij de consumenten wegens de mogelijke aanwezigheid van salmonella.Société des caves vraagt haar klanten om volgende producten niet te consumeren:

Beschrijving van het product

Naam van het product: Roquefort Société tranche

 - Gewicht: 100 gram.

 - Uiterste consumptiedatum (zie achterkant verpakking): 27/10/2019 & 03/11/2019.

 - Barcode (zie achterkant verpakking): 3023260001362.

 - Naam van het product: Roquefort Société tranche.

 - Gewicht: 200 gram. 

 - Uiterste consumptiedatum (zie achterkant verpakking): 02/12/2019 & 09/12/2019 & 16/12/2019

 - Barcode (zie achterkant verpakking): 3023260028703

 - De producten werden verkocht door grootwarenhuizen Jumbo en kleine supermarkten.

 - Indien u producten gekocht heeft die tot de terugroepactie behoren (zie hierboven), kunt u uw aankopen laten vergoeden.

Per post: gelieve het etiket van het product met de barcode (streepjescode) en vervaldatum van het product en daarbij uw naam, postadres en bankrekeningnummer te sturen naar volgend postadres :

Société des Caves

Mollem 200 (Zoning 5)

1730 Asse

Belgïe

Per mail : gelieve een foto te sturen met de barcode (streepjescode) en vervaldatum van het product met daarbij uw naam, postadres en bankrekeningnummer naar volgend e-mailadres: recall@roquefort-société.com

Mogelijke symptomen van een infectie veroorzaakt door salmonella zijn het volgende: koorts, buikkrampen en diarree, en dit binnen een tijdsperiode van 6 tot 72 uur na consumptie van het besmette voedsel. Het risico op infectie is hoger bij personen op oudere leeftijd, kinderen, zwangere vrouwen en immuuncompromitteerde personen.

Personen die dit product hebben geconsumeerd en dit soort symptomen vertonen, worden geadviseerd om zo snel mogelijk hun huisarts te raadplegen en hem/haar op de hoogte te brengen van deze consumptie.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Culinair
Coperto Restobar in Zwolle is erkend met een Bib Gourmand

Chef-kok Remco Jansen en zijn brigade zijn er dolgelukkig mee: “Al sinds de opening twee jaar geleden hebben we de ambitie om op dit niveau te acteren. We konden niet gelukkiger zijn nu het is gelukt om daadwerkelijk beloond te worden met een Bib.” De nieuwe Bib Gourmand restaurantgid...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: