Terugroepactie van Société des Caves Roquefort

4 juli 2019 | David Bakker
Terugroepactie van Société des Caves Roquefort<

In overleg met het NVWA haalt Société des caves, Roquefort Société, uit de verkoop en roept het terug van bij de consumenten wegens de mogelijke aanwezigheid van salmonella.Société des caves vraagt haar klanten om volgende producten niet te consumeren:

Beschrijving van het product

Naam van het product: Roquefort Société tranche

 - Gewicht: 100 gram.

 - Uiterste consumptiedatum (zie achterkant verpakking): 27/10/2019 & 03/11/2019.

 - Barcode (zie achterkant verpakking): 3023260001362.

 - Naam van het product: Roquefort Société tranche.

 - Gewicht: 200 gram. 

 - Uiterste consumptiedatum (zie achterkant verpakking): 02/12/2019 & 09/12/2019 & 16/12/2019

 - Barcode (zie achterkant verpakking): 3023260028703

 - De producten werden verkocht door grootwarenhuizen Jumbo en kleine supermarkten.

 - Indien u producten gekocht heeft die tot de terugroepactie behoren (zie hierboven), kunt u uw aankopen laten vergoeden.

Per post: gelieve het etiket van het product met de barcode (streepjescode) en vervaldatum van het product en daarbij uw naam, postadres en bankrekeningnummer te sturen naar volgend postadres :

Société des Caves

Mollem 200 (Zoning 5)

1730 Asse

Belgïe

Per mail : gelieve een foto te sturen met de barcode (streepjescode) en vervaldatum van het product met daarbij uw naam, postadres en bankrekeningnummer naar volgend e-mailadres: recall@roquefort-société.com

Mogelijke symptomen van een infectie veroorzaakt door salmonella zijn het volgende: koorts, buikkrampen en diarree, en dit binnen een tijdsperiode van 6 tot 72 uur na consumptie van het besmette voedsel. Het risico op infectie is hoger bij personen op oudere leeftijd, kinderen, zwangere vrouwen en immuuncompromitteerde personen.

Personen die dit product hebben geconsumeerd en dit soort symptomen vertonen, worden geadviseerd om zo snel mogelijk hun huisarts te raadplegen en hem/haar op de hoogte te brengen van deze consumptie.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events Rotterdam
Burgerbar viert vijfjarig bestaan tijdens festival in Rotterdam

Ter Marsch & Co verblijdt 12.000 bezoekers met het grillen en flippen van award winning hamburgers. En omdat zij jarig zijn, delen zij tijdens het festival A Day at the Park op 21 september 2019 VIB (Very Important Burger) bandjes uit. Met zo’n begeerlijk VIB bandje krijg je op vertoon hie...

Awards Cocktails
Andrei Talapanescu van Pulitzer's Bar uitgeroepen tot Patrón Perfectionist Benelux 2019

Andrei Talapanescu, Head Bartender Pulitzer’s Bar, is uitgeroepen tot Patrón Perfectionist van de Benelux tijdens de Patrón Perfectionists cocktailcompetitie. Hij wist de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten tijdens de Benelux finale in de Vondelkerk in Amsterdam en draagt nu ...

Opening Culinair
Midtown Grill Amsterdam heropend na renovatie

Na een twee maanden durende renovatie heeft het nieuwe Midtown Grill restaurant opnieuw haar deuren geopened. Midtown Grill is een spraakmakend steakhouse dat een ongeëvenaarde ervaring biedt met de beste steaks uit de vernieuwde open showkeuken, “Meat Experience Room” en exclusieve...

Food Opening
Fotoreportage: Van stoffige afhaalchinees naar ultieme hotspot

Elke stad in Nederland heeft er één. Een Chinees afhaalrestaurant. Vaak een familiebedrijf dat het imago draagt van een stoffig restaurantje, met een eindeloos menu van honderden gerechten. Misschien is dat de reden waarom hun overlevingskans in De Lage Landen met bijna 75% jaar-op-jaa...

Interieur
Fotoreportage The Streetfood Club

The Streetfood Club in Utrecht siert de cover van de aanstaande RestaurantKrant. De najaarseditie ligt tijdens het schrijven van dit bericht bij de drukker. Nog een paar dagen wachten en dan lees je hoe Joost en Wes, eigenaren van The Streetfood Club, dit machtige concept hebben ontwikkeld (niet all...

Bier
Kasteel Maurick Vught introduceert eigen kasteelbier met Oranje-Spaanse noot

Kasteel Maurick in Vught introduceert een ambachtelijk gebrouwen kasteelbier met de naam Heerlijke Hendrik. Het bier is geïnspireerd op prins Frederik Hendrik van Oranje die vanuit Kasteel Maurick in 1629 de strijd tegen de Spanjaarden leidde tijdens de belegering van ’s-Hertogenbosch. He...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: