Terugroepactie van Société des Caves Roquefort

4 juli 2019 | David Bakker
Terugroepactie van Société des Caves Roquefort<

In overleg met het NVWA haalt Société des caves, Roquefort Société, uit de verkoop en roept het terug van bij de consumenten wegens de mogelijke aanwezigheid van salmonella.Société des caves vraagt haar klanten om volgende producten niet te consumeren:

Beschrijving van het product

Naam van het product: Roquefort Société tranche

 - Gewicht: 100 gram.

 - Uiterste consumptiedatum (zie achterkant verpakking): 27/10/2019 & 03/11/2019.

 - Barcode (zie achterkant verpakking): 3023260001362.

 - Naam van het product: Roquefort Société tranche.

 - Gewicht: 200 gram. 

 - Uiterste consumptiedatum (zie achterkant verpakking): 02/12/2019 & 09/12/2019 & 16/12/2019

 - Barcode (zie achterkant verpakking): 3023260028703

 - De producten werden verkocht door grootwarenhuizen Jumbo en kleine supermarkten.

 - Indien u producten gekocht heeft die tot de terugroepactie behoren (zie hierboven), kunt u uw aankopen laten vergoeden.

Per post: gelieve het etiket van het product met de barcode (streepjescode) en vervaldatum van het product en daarbij uw naam, postadres en bankrekeningnummer te sturen naar volgend postadres :

Société des Caves

Mollem 200 (Zoning 5)

1730 Asse

Belgïe

Per mail : gelieve een foto te sturen met de barcode (streepjescode) en vervaldatum van het product met daarbij uw naam, postadres en bankrekeningnummer naar volgend e-mailadres: recall@roquefort-société.com

Mogelijke symptomen van een infectie veroorzaakt door salmonella zijn het volgende: koorts, buikkrampen en diarree, en dit binnen een tijdsperiode van 6 tot 72 uur na consumptie van het besmette voedsel. Het risico op infectie is hoger bij personen op oudere leeftijd, kinderen, zwangere vrouwen en immuuncompromitteerde personen.

Personen die dit product hebben geconsumeerd en dit soort symptomen vertonen, worden geadviseerd om zo snel mogelijk hun huisarts te raadplegen en hem/haar op de hoogte te brengen van deze consumptie.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Opening
Sterrenzaak opent bistro: Bistro TWO in Roermond

Begin september mag de gezellige Limburgse stad, Roermond een nieuwe top bistro verwelkomen op de Roerkade. Waar de brasserie van het luxe Hotel Dux eerder gevestigd was, zal binnenkort een nieuwe wind, genaamd Bistro TWO, waaien. Bethany DeLong en Edwin Soumang, eigenaars van het met een Micheli...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Bier
Opmerkelijk: aantal bierbrouwerijen in Nederland gestegen

Het aantal bierbrouwerijen in Nederland is opnieuw gestegen. Dit jaar kwamen er tot nu toe netto 13 brouwerijen bij. Opmerkelijke statistieken in deze tijd van corona. Volgens Bierista.nl is het hoogtepunt van de bierrevolutie bereikt. Vanaf nu zal het aantal bierbrouwerijen dalen, zo voorziet Alain...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: