Taxi bestellen wordt eenvoudiger

12 september 2012
Taxi bestellen wordt eenvoudiger

TomTom introduceert de Taxi Butler in Nederland. Met dit nieuwe product kan eenvoudig, met één druk op de knop, een taxi worden besteld.

*Handig apparaatje*
De Taxi Butler geeft onmiddellijk en nauwkeurig aan wanneer de taxi er zal zijn. De Taxi Butler is ontwikkeld voor gebruik in restaurants, hotels en recepties van bedrijven en ziekenhuizen. Het bestellen van een taxi met de Taxi Butler gaat snel en betrouwbaar en is bovendien gratis.

*Heel Nederland*
De Taxi Butler is op dit moment beschikbaar in Amsterdam en binnenkort in de rest van Nederland. Speciaal voor taxichauffeurs heeft TomTom de Taxi Assistant ontwikkeld.

*De Taxi*
'Assistant' is een navigatiesysteem dat taxichauffeurs voorziet van specifieke route- en ritinformatie. Bovendien kan de Taxi Assistant ritverzoeken ontvangen, waaronder reserveringen die zijn gemaakt met de Taxi Butler.

*Meer relaxed*
Steven Blom, mede-oprichter van TomTom Taxi: "TomTom werkt samen met passagiers, taxibedrijven en chauffeurs in Nederland aan oplossingen die er echt toe doen. Met deze nieuwe producten nemen we de eerste stap om taxiritten voor alle betrokken partijen meer relaxed te maken, door hen te laten weten wat ze kunnen verwachten. Met meer informatievoorziening voor en tijdens de rit, ben je beter in staat om van de taxirit te genieten." Het apparaatje is te koop bij HANOS, Amsterdam.

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws