Taste of Amsterdam in de startblokken

24 juni 2009 |
Taste of Amsterdam in de startblokken<

Met het neerstrijken van Taste of Amsterdam is Nederland een internationaal food event rijker. Het vierdaagse culinaire festival zal van 25 tot en met 28 juni plaatsvinden in het Amstelpark in Amsterdam. Naast het beste en lekkerste op het gebied van eten en drinken, trakteert Taste haar bezoekers ook op een dynamische belevingswereld, waarin chef-koks de hoofdrol spelen. De vele paviljoens, waaronder het Kook- en Wijn Theater en de ‘Fine Food Market’, de unieke setting en volop entertainment vervolmaken het plaatje. Het internationale taste-concept was eerder al succesvol in Sydney, Kaapstad, Melbourne en Londen en is er nu helemaal klaar voor om ook Nederlandse harten sneller te doen kloppen.
Bezoekers kunnen zich in het ‘Kook Theater’ eindeloos inspireren door fameuze topkoks die ter plaatse de meest exquise gerechten en signature dishes van de toprestaurants bereiden, die voor prijzen variërend tussen de 3,75 euro en 8,75 euro worden aangeboden. Deelnemende restaurants zijn: Restaurant Eau de Vie, Restaurant Elkaar, Restaurant Fifteen, Restaurant Het Bosch, Julius Smart Bites, Restaurant Lute, MOMO Restaurant, Bar & Lounge, Ron Blaauw Restaurant, Restaurant Sophia en Restaurant Vis aan de Schelde.

Bij een bezoek aan het ‘Wijn Theater’ van Wijnkoperij Okhuysen kunnen bezoekers zich laten verleiden door een team van ervaren sommeliers, die met veel passie informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wijn en de daarbij behorende wijn/spijs combinaties.

:mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20op%20De%20RestaurantKrant.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20De%20RestaurantKrant.nl%0A%0Ahttp://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/taste-of-amsterdam-in-de-startblokken/

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Achtergronden
Omzet horeca stijgt 1,6 procent in vierde kwartaal

De omzet van de horeca steeg in het vierde kwartaal van 2019 met 1,6 procent ten opzichte van het vorige kwartaal, meldt het CBS. Het volume nam met 1,4 procent toe. De omzet van logiesverstrekking steeg met 1,2 procent, de omzet van eet- en drinkgelegenheden met 1,7 procent. Al bijna zeven jaar nee...

Chefs Culinair
Nieuwe docu-serie met Nederlandse sterrenchefs

De kook-tv-zender njam! lanceert op de Nederlandse televisie een unieke serie over Nederlandse sterrenchefs: De Sterrenkaart. De serie trapt af op zondag 1 maart met de eerste aflevering met Joris Bijdendijk, chefkok van het veelgelauwerde restaurant RIJKS. Mix van chefs In elke aflevering sta...

Bier Achtergronden
Alcoholvrij bier en speciaalbier voor tiende jaar op rij in de lift

De consumptie van speciaalbier en alcoholvrij bier laat voor het tiende jaar op rij groei zien. Pils blijft veruit de grootste biercategorie en is net zoals de totale markt stabiel ten opzichte van 2018. Consumenten variëren tegenwoordig veel meer in hun bierkeuze. Speciaalbier is in vele smake...

Fastservice Vega
KFC gaat een week lang 'kiploos' door het leven

Het Kentucky Fried Chicken restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam verruilt van 9 t/m 15 maart, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, een week lang alle kip op het menu voor vegetarische opties. Dit wereldwijde historische moment voor KFC is tevens het startschot van de landelijke introduct...

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: