Tante Kee in Kaag open na verbouwing van drie maanden

13 april 2017 | Roy Spijker

De verbouwing duurde ruim drie maanden, maar begin april zijn de deuren van Tante Kee in Kaag weer geopend. Eigenaren Kim Edwards en Raymond Reeb hebben hun restaurant onherkenbaar vernieuwd.Na de kerstdagen begonnen de slopers met het leeghalen van Tante Kee op Kaageiland. Een goede drie maanden later is het restaurant volledig gerestyled en kunnen ondernemers Kim Edwards en Raymond Reeb weer gasten ontvangen.

Tante Kee 2.0, zoals de eigenaren het resultaat zelf noemen, is een mix van de lange traditie van het pand (al sinds 1930 een restaurant) en stijl. 'Een bezoek aan Tante Kee blijft een avondje uit, maar wel voor iedere doelgroep.'

Ook de entree en de bar zijn verplaatst. De bar is nu letterlijk het hart van de zaak en de ingang is aan de andere kant van het pand. Daarvoor is een glazen portiek gerealiseerd. De ruimte die voorheen dienst deed als entree, is geschikt gemaakt voor private dining en groepen.

Erwin Olaf
Het misschien wel mooiste terras van Nederland is eveneens vernieuwd. Het is vergroot en krijgt in de zomermaanden een loungehoek. Ook huisstijl en logo zijn aangepakt. Tante Kee is niet langer een dame op leeftijd, maar een vrouw van 20-25 in de bloei van haar leven. De inspiratie komt van een foto van Erwin Olaf. Deze foto heeft een prominente plek gekregen in het vernieuwde restaurant en is door de topfotograaf geschonken aan Kim en Raymond ter gelegenheid van de opening van Tante Kee 2.0.

Bobby Rust
Om ook de keuken van nieuw elan te voorzien, is Bobby Rust aangesteld als chef-kok. Rust heeft een verleden in de door Michelin bekroonde keukens van Ron Gastrobar en Bridges, beide in Amsterdam. Bobby Rust en Raymond Reeb hebben hun eerste menukaart inmiddels samen gemaakt.

Tante Kee
Kim Edwards en Raymond Reeb zijn sinds 2003 de eigenaren van Tante Kee. Het restaurant is gevestigd op Kaageiland en doet al sinds 1930 dienst als horecagelegenheid. De ondernemers zijn aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Chefs Michelin Interview
Margo Reuten, Da Vinci Maasbracht: 'Waar blijven de vrouwen?'

Er is geen vrouw binnen onze landsgrenzen zoals Margo Reuten. Zeer zeker niet op culinair vlak. De drive en de passie die deze sterrenchef tentoonspreidt is ongeëvenaard. Met twee Michelinsterren op zak en talloze awards op het cv - de meest recente is die van 'Woman of the Year' van Relais & Châ...

Personalia Chefs
Patrick Kessler nieuwe chef-kok De Kersentuin in Amsterdam

Signature Chef Stefan van Sprang van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam heeft Patrick Kessler gepresenteerd als de nieuwe chef-kok. Patrick Kessler werkte al sinds 2016 bij De Kersentuin, en het restaurant is voor hem bekend terrein: "Ik wil vooral op dezelfde voet door blijven gaan en ge...

Events Chefs
Chefkok Bas Oonk van Restaurant Basaal uit Den Haag gastchef in Gibraltar

Chefkoks uit Gibraltar, Nederland, Zweden en Groot-Brittannië sloegen de handen ineen en kookten samen op woensdag 18 oktober in The Wessex Lounge in Gibraltar. Het evenement werd gehost door Vicky Garcia-Bishop, één van de toonaangevende chefs, (kookwedstrijd kampioen) van Gibral...

Achtergronden
Iens komt met eigen festival

IENS introduceert het eerste IENS Festival. Een unieke online campagne, waarbij restaurants bezoekers voordelig laten kennismaken met hun keuken en gastvrijheid. Van 26 oktober tot en met 30 november geven honderden restaurants in heel Nederland 50 procent korting op de gehele rekening aan gasten di...

Regelgeving
AirDnD weizigd naam op last van Airbnb

Het Nederlandse platform voor huiskamerrestaurant, AirDnD, heeft zijn naam veranderd in ShareDnD. De naamswijziging was nodig, omdat Airbnb dreigde met juridische stappen tegen de website. "We hebben besloten onze naam te veranderen, omdat wij als startende onderneming niet de financiël...

Vlees cijfers
Vleesverbruik niet verder gedaald

De daling in vleesverbruik heeft zich in 2016 niet doorgezet. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen Economic Research in opdracht van Wakker Dier. In 2016 verbruikte de Nederlander met ruim 76 kilo vrijwel evenveel vlees als in het jaar ervoor. Wakker Dier is bezorgd: “De huidige vleesconsum...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: