't Vlasbloemeken werkt samen met Groupon

26 augustus 2014 |
't Vlasbloemeken werkt samen met Groupon

Groupon start deze week haar samenwerking met Michelinster-restaurant ’t Vlasbloemeken in Koewacht, Zeeuws-Vlaanderen. Dit is de 23e samenwerking voor Groupon met een
Nederlands sterrenrestaurant.

Sterrenrestaurants
Tot op heden waren er al 22 samenwerkingen met Michelin restaurants met 1 ster en één met 2 sterren. Vanaf deze week staat de campagne bij Groupon online, een 7-gangendiner van de chef.

De samenwerking
Restaurant ‘t Vlasbloemeken kiest voor een samenwerking met Groupon vanwege het grote bereik van het platform. Het restaurant is gelegen op de grens tussen België en Nederland en via Groupon bereiken zij zowel Belgische als Nederlandse gasten. Met de Groupon-deal willen zij meer mensen kennis laten maken met hun Michelin restaurant. Door middel van de ondersteuning op marketing- en PR-gebied hoopt het restaurant ook meer naamsbekendheid te genereren. "Via Groupon gaan we meer van ‘ons’ laten zien. Door middel van ons 7- gangen menu willen we onze visie over koken en gastvrijheid aan onze gasten laten zien. Deze samenwerking is een ideale kans om nieuwe gasten te bereiken en hen een echte middag of avond uit te bieden", aldus Bianca van Bochove, eigenaresse van ’t Vlasbloemeken.

De deal
‘t Vlasbloemeken biedt via Groupon een 7-gangendiner voor zowel de lunch als het diner. Het menu is een dagcreatie van chef Eric van Bochove en verschilt dus per dag. Het beste uit zee, vee en veld komt in het menu naar voren, met gerechten gemaakt van ossenhaas, kreeft en lam.

Christel Tuin


Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
De terrasactie van 2 maart in beeld

Eemhof Watersport & Beachclub uit Zeewolde plaatste dit bericht vanmiddag op Instagram met de tekst: "Wat zouden we het terras weer graag gevuld hebben! Wij zijn ervan overtuigd dat wij als horeca dit op een veilige en verantwoorde manier kunnen doen." Foto: Instagram Eemhof Watersport & Beachclub. ...

Interview Longread
Terras niet open: ''De belangstelling was simpelweg te groot''

Elsemiek Platschorre van Café de Pineut op het Museumplein in Ede wilde oorspronkelijk haar terras vandaag openen, maar zag daar vanaf toen bleek dat er wel heel veel reserveringen en reacties binnenkwamen. "De belangstelling was overweldigend; meer dan 500 bevestigde reserveringen, tall ...

Achtergronden
Eigenaar Stadsvilla Sonsbeek neemt buurman De Palatijn over

De Arnhemse horecaondernemer Kees Bouwhof, bekend van Stadsvilla Sonsbeek, is sinds vandaag ook eigenaar van het nabijgelegen horeca-etablissement De Palatijn. Dankzij deze uitbreiding kan de Stadsvilla, ook bekend als ‘de Witte Villa’, onder andere haar aanbod als officiële trouwlo ...

Corona
Terrasactie gaat door, maar er wordt niet geserveerd

Op dinsdag 2 maart geeft een grote groep horecaondernemers gehoor aan de oproep van Johan de Vos om de terrassen buiten uit te stallen. De actie krijgt een ludiek karakter; de terrassen worden wel opgezet, maar geserveerd wordt er niet. Dat meldt De Telegraaf. Johan de Vos is horecaondernemer in ...

Horeca naar de stembus deel 3; PVV

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. In aanloop naar die verkiezingen analyseert de redactie van De RestaurantKrant wat de grote politieke partijen voor ondernemend Nederland in hun verkiezingsprogramma hebben staan. Het zijn roerige tijden voor horecaondernem ...

Interview Corona
"Mijn terras open op 2 maart? Nee, dat levert alleen negatieve aandacht op"

Een actiegroep van 65 KHN-afdelingen heeft collega-horecaondernemers opgeroepen om op 2 maart de terrassen te openen. Dat ligt gevoelig, want de keerzijde van een dergelijke actie kan zijn dat het negatieve aandacht voor de branche oplevert. Monique van Klaveren is eigenaresse van Café d&rsqu ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: