’t Nonnetje in Harderwijk volledig vernieuwd

17 januari 2018 | David Bakker

Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk is volledig gerestyled. Het door Michelin met twee sterren bekroonde restaurant aan de Vischmarkt is lichter van kleur en heeft een exclusievere sfeer, zonder het informele karakter van het restaurant te verliezen.

Lichtere kleuren, exclusievere stoffen, natuurlijke materialen, andere stoelen en een betere klimaatbeheersing. Eigenaar Robert-Jan Nijland heeft de korte wintersluiting gebruikt om het restaurant volledig te restylen.

‘Alleen bij ons eet je binnen de Benelux op tweesterrenniveau in bistrostijl. Daar is niets aan veranderd. Maar de gast krijgt meer comfort door betere stoelen, een andere atmosfeer en exclusievere stoffen’, aldus Nijland.

Informele sfeer

Gekozen is voor lichtere kleuren in de zaak. Verder is het gangpad naar de toiletten toegankelijker geworden, zijn de tafels opnieuw gelakt en hangt er nieuwe kunst aan de muren van het oude vissershuisje.

Wat niet is veranderd is de informele sfeer en de topkwaliteit op het bord, verzorgd door het keukenteam onder leiding van sterrenkok Michel van der Kroft. ’t Nonnetje behoort met twee Michelinsterren tot de betere restaurants van Nederland.

De restyling heeft plaatsgevonden tijdens de korte periode van sluiting direct na kerst. Aanleiding voor de restyling is onder andere dat ’t Nonnetje in februari het 20-jarig jubileum viert met een fantastisch jubileummenu dat te nuttigen is vanaf 3 februari.

Over ‘t Nonnetje

’t Nonnetje is van woensdag tot en met zaterdag geopend voor lunch en van dinsdag tot en met zaterdag voor diner. Het restaurant is aangesloten bij Alliance Gastronomique.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Achtergronden
Brabanders eten vooral kip met carnaval 

Brabantse carnavalsvierders eten graag kip. Dat blijkt uit cijfers van maaltijdplatform Deliveroo. Op basis van data van de carnavalsdagen afgelopen jaren bekeek het bedrijf waar zij tijdens carnaval een piek in bestellingen kunnen verwachten, en waar de feestgangers per stad het meest zin in hebben...

Wet- en regelgeving Bezorgen
Veel overtredingen bij maaltijdbezorgers

De Inspectie SZW constateert veel overtredingen door horecabedrijven die eigen bezorgers in dienst hebben. Bij meer dan de helft van de gecontroleerde bedrijven gaat het mis. Het ontbreekt bij deze bedrijven vaak aan kennis over wat wettelijk is toegestaan. Bezorgers krijgen te weinig betaald, werke...

Awards Culinair
Mart Oude Luttikhuis wint kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs

De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2020 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Mart Oude Luttikhuis. De pas 20-jarige chef van sterrestaurant De Bloemenbeek in De Lutte plaatst zich hiermee voor de internationale wedstrijd in Parijs later dit jaar. In Leerh...

Events Marketing
Wat doe jij met Nationale Pannenkoekendag?               

Op 20 maart vieren wij met zijn allen de ‘Nationale Pannenkoekendag’. Dit is de dag waarop pannenkoeken maken en het eten ervan centraal staat. Veel basisscholen vieren deze dag doormiddel van het bakken van pannenkoeken voor opa’s, oma’s en ouderinstellingen. Deze basisschol...

Bocuse d'Or
Team Bocuse NL ingeloot voor de Europese finale in Tallinn

The word is out! De organisatie van de wereldwijde kookwedstrijd Bocuse d’Or heeft vandaag bekendgemaakt dat team Bocuse d’Or Nederland is toegelaten tot het deelnemersveld van de Europese finale. Nederland hoort bij de 20 Europese landen die het tegen elkaar gaan opnemen in de Europese ...

Amsterdam Culinair
Restaurant Taiko verwelkomt internationale topchefs

Internationaal culinair bezoek voor het Conservatorium hotel in Amsterdam. De afgelopen twee dagen was de wereldberoemde chef Hisato Hamada, co-founder van het exclusieve members-only restaurant Wagyumafia in Tokio, te gast in de keuken van Taiko. Op uitnodiging van Schilo van Coevorden, executi...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: