Swijnenburg opent twee restaurants

4 juni 2020 | Redactie

Swijnenburg | meet & celebrate opent deze zomer twee tijdelijke restaurants op bijzondere locaties, die normaal gesproken alleen geopend zijn voor besloten evenementen.

Op landgoed Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen) opent pop-up restaurant Bentinck haar deuren en bij Kasteel Amerongen (Amerongen) kunnen gasten terecht voor de allerbeste burgers bij Gatehouse Burgers.

Restaurant Bentinck is voor velen een bekende naam. In 2017 opende het restaurant haar deuren in de monumentale Stallen op Buitenplaats Amerongen. Een eigentijds restaurant waar op topniveau wordt gekookt met aandacht voor pure, eerlijke (streek)producten.

‘’Deze zomer openen we pop-up restaurant Bentinck op Buitenplaats Sparrendaal. Het landhuis was in de 17e eeuw het zomeronderkomen van de burgemeester van Utrecht en we organiseren hier hoogwaardige, volledig verzorgde evenementen. Ik vind het ontzettend zonde om het landhuis leeg te laten staan, omdat de meeste bruiloften niet door kunnen gaan. Het is een prachtige plek waar we mensen van willen laten genieten. Gasten kunnen daarom deze zomer dineren op het landgoed waar we hoogwaardige culinaire gerechten serveren. Gegarandeerd een heerlijke en ontspannen avond uit’’, aldus Peter-Paul Swijnenburg, eigenaar van Swijnenburg | meet & celebrate.

Gatehouse Burgers op Buitenplaats Amerongen

Naast de evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal is ook Buitenplaats Amerongen onderdeel van Swijnenburg | meet & celebrate. ‘’Ook hier gaan de geplande evenementen deze zomer helaas niet door, maar in plaats daarvan openen we tijdelijk in het Poortgebouw, vroeger de controlepost van Kasteel Amerongen, Gatehouse Burgers. De hele zomer kunnen gasten bij Kasteel Amerongen op een prachtige plek genieten van de allerbeste burgers.

We kunnen niet wachten

‘’We hebben er ontzettend veel zin in! We geloven erin dat mensen weer verwend willen worden, helemaal als vakantie in eigen land gevierd wordt. We zijn blij dat we weer aan de slag mogen en willen er met z’n allen een mooie zomer van maken. Van donderdag t/m zondag zijn onze restaurants geopend en we volgen uiteraard alle richtlijnen van het RIVM, zodat onze gasten zorgeloos kunnen genieten.’’’

Over Swijnenburg | meet & celebrate

Where stories become memories; samen mooie herinneringen maken. Dat is waar het om draait bij Swijnenburg | meet & celebrate. Sinds de oprichting in 2006 hebben ze één doel: op bijzondere, stijlvolle locaties, Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en restaurant Bentinck, gasten zich vorstelijk laten voelen, verwachtingen overtreffen en blijvende herinneringen creëren.

Geïnformeerd blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van De RestaurantKrant

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
Lars Albers en Randy Bouwer openen hun eigen restaurant Vigor in Vught

Chef Lars Albers en gastheer-sommelier Randy Bouwer hebben op 1 juli 2020 hun restaurant Vigor in Vught geopend. Vigor zetelt in de 17e-eeuwse rijksmonumentale villa Bleijenburg, die hiervoor volledig is verbouwd. Middelpunt in het 300 m2 grote restaurant is de ronde open keuken, die tegelijkertijd ...

Opening Utrecht
Gloednieuwe horecalocatie De Snip zoekt eigentijds concept

Om de bewoners van het snelst groeiende gebied van Nederland te faciliteren in een goede horeca- en werkomgeving, wordt er een horecaruimte aan het Berlijnplein (Utrecht) eind dit jaar opgeleverd door de Gemeente Utrecht. Vanaf nu kunnen ondernemers met een aantrekkelijk en eigentijds horecaconcept ...

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Economie Coronacrisis
Rabobank: blijvende omzetdaling door coronacrisis

De lagere omzetten voor bijna alle bedrijfssectoren in Nederland gaan nog zeker een jaar aanhouden. Met name in de horeca, industrie, automotive en delen van de retailsector blijft de omzetdaling groot. Dat blijkt uit de analyse van omzetprognoses voor alle sectoren die Rabobank vandaag heeft gepubl...

Columns Starten in de horeca
Column: wat is jouw toekomstperspectief?

Is het in jouw horecabedrijf weer 'business as usual'? Vermoedelijk niet. Ook al ziet de zomer er voor velen niet slecht uit, één derde van de horecaondernemers denkt het niet te redden dit jaar. Het is een tijd waar het neerkomt op uitzonderlijk ondernemerschap, een hele lange...

Opening
Poké Perfect nu ook in Almere geopend

Onlangs is aan de Grote Markt een vestiging geopend van Poké Perfect. In dit restaurant staan gerechten op het menu die zijn geïnspireerd op de Hawaiiaanse keuken met poké bowls als basis. Bij Poké Perfect kunnen klanten terecht voor een snelle, heerlijke en bovendien gezon...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: