Swijnenburg opent twee restaurants

Auteur: Redactie
4 juni 2020
Swijnenburg opent twee restaurants

Swijnenburg | meet & celebrate opent deze zomer twee tijdelijke restaurants op bijzondere locaties, die normaal gesproken alleen geopend zijn voor besloten evenementen.

Op landgoed Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen) opent pop-up restaurant Bentinck haar deuren en bij Kasteel Amerongen (Amerongen) kunnen gasten terecht voor de allerbeste burgers bij Gatehouse Burgers.

Restaurant Bentinck is voor velen een bekende naam. In 2017 opende het restaurant haar deuren in de monumentale Stallen op Buitenplaats Amerongen. Een eigentijds restaurant waar op topniveau wordt gekookt met aandacht voor pure, eerlijke (streek)producten.

‘’Deze zomer openen we pop-up restaurant Bentinck op Buitenplaats Sparrendaal. Het landhuis was in de 17e eeuw het zomeronderkomen van de burgemeester van Utrecht en we organiseren hier hoogwaardige, volledig verzorgde evenementen. Ik vind het ontzettend zonde om het landhuis leeg te laten staan, omdat de meeste bruiloften niet door kunnen gaan. Het is een prachtige plek waar we mensen van willen laten genieten. Gasten kunnen daarom deze zomer dineren op het landgoed waar we hoogwaardige culinaire gerechten serveren. Gegarandeerd een heerlijke en ontspannen avond uit’’, aldus Peter-Paul Swijnenburg, eigenaar van Swijnenburg | meet & celebrate.

Gatehouse Burgers op Buitenplaats Amerongen

Naast de evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal is ook Buitenplaats Amerongen onderdeel van Swijnenburg | meet & celebrate. ‘’Ook hier gaan de geplande evenementen deze zomer helaas niet door, maar in plaats daarvan openen we tijdelijk in het Poortgebouw, vroeger de controlepost van Kasteel Amerongen, Gatehouse Burgers. De hele zomer kunnen gasten bij Kasteel Amerongen op een prachtige plek genieten van de allerbeste burgers.

We kunnen niet wachten

‘’We hebben er ontzettend veel zin in! We geloven erin dat mensen weer verwend willen worden, helemaal als vakantie in eigen land gevierd wordt. We zijn blij dat we weer aan de slag mogen en willen er met z’n allen een mooie zomer van maken. Van donderdag t/m zondag zijn onze restaurants geopend en we volgen uiteraard alle richtlijnen van het RIVM, zodat onze gasten zorgeloos kunnen genieten.’’’

Over Swijnenburg | meet & celebrate

Where stories become memories; samen mooie herinneringen maken. Dat is waar het om draait bij Swijnenburg | meet & celebrate. Sinds de oprichting in 2006 hebben ze één doel: op bijzondere, stijlvolle locaties, Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en restaurant Bentinck, gasten zich vorstelijk laten voelen, verwachtingen overtreffen en blijvende herinneringen creëren.

Geïnformeerd blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van De RestaurantKrant

Overig nieuws