Swijnenburg opent twee restaurants

4 juni 2020 | Redactie
Swijnenburg opent twee restaurants

Swijnenburg | meet & celebrate opent deze zomer twee tijdelijke restaurants op bijzondere locaties, die normaal gesproken alleen geopend zijn voor besloten evenementen.

Op landgoed Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen) opent pop-up restaurant Bentinck haar deuren en bij Kasteel Amerongen (Amerongen) kunnen gasten terecht voor de allerbeste burgers bij Gatehouse Burgers.

Restaurant Bentinck is voor velen een bekende naam. In 2017 opende het restaurant haar deuren in de monumentale Stallen op Buitenplaats Amerongen. Een eigentijds restaurant waar op topniveau wordt gekookt met aandacht voor pure, eerlijke (streek)producten.

‘’Deze zomer openen we pop-up restaurant Bentinck op Buitenplaats Sparrendaal. Het landhuis was in de 17e eeuw het zomeronderkomen van de burgemeester van Utrecht en we organiseren hier hoogwaardige, volledig verzorgde evenementen. Ik vind het ontzettend zonde om het landhuis leeg te laten staan, omdat de meeste bruiloften niet door kunnen gaan. Het is een prachtige plek waar we mensen van willen laten genieten. Gasten kunnen daarom deze zomer dineren op het landgoed waar we hoogwaardige culinaire gerechten serveren. Gegarandeerd een heerlijke en ontspannen avond uit’’, aldus Peter-Paul Swijnenburg, eigenaar van Swijnenburg | meet & celebrate.

Gatehouse Burgers op Buitenplaats Amerongen

Naast de evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal is ook Buitenplaats Amerongen onderdeel van Swijnenburg | meet & celebrate. ‘’Ook hier gaan de geplande evenementen deze zomer helaas niet door, maar in plaats daarvan openen we tijdelijk in het Poortgebouw, vroeger de controlepost van Kasteel Amerongen, Gatehouse Burgers. De hele zomer kunnen gasten bij Kasteel Amerongen op een prachtige plek genieten van de allerbeste burgers.

We kunnen niet wachten

‘’We hebben er ontzettend veel zin in! We geloven erin dat mensen weer verwend willen worden, helemaal als vakantie in eigen land gevierd wordt. We zijn blij dat we weer aan de slag mogen en willen er met z’n allen een mooie zomer van maken. Van donderdag t/m zondag zijn onze restaurants geopend en we volgen uiteraard alle richtlijnen van het RIVM, zodat onze gasten zorgeloos kunnen genieten.’’’

Over Swijnenburg | meet & celebrate

Where stories become memories; samen mooie herinneringen maken. Dat is waar het om draait bij Swijnenburg | meet & celebrate. Sinds de oprichting in 2006 hebben ze één doel: op bijzondere, stijlvolle locaties, Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en restaurant Bentinck, gasten zich vorstelijk laten voelen, verwachtingen overtreffen en blijvende herinneringen creëren.

Geïnformeerd blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van De RestaurantKrant

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Martijn Struijk nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca

Restaurant Tribeca, Heeze heeft Martijn Struijk aangetrokken als maître sommelier. Hij is per direct aangesloten om het team versterken. Claudia en Jan Sobecki: "We zijn superblij met de komst van Martijn. Hij zal ons zaalteam een nieuwe boost geven om zo op nog hoger niveau te kunnen pre ...

Achtergronden
Paskal Jakobsen doet eetcafé van de hand

De streetfoodbistro 'Hard en Ziel' van Bløf-zanger Paskal Jakobsen en zijn vrouw Door, die werd geopend in oktober 2018, gaat sluiten. Jakobsen en zijn vrouw runden Hard en Ziel met topchef Edwin Vinke van sterrenrestaurant De Kromme Watergang. Het Middelburgse eetcafé kende ze ...

Achtergronden Corona
Ingewijden: kabinet positiever over heropening terrassen

Het kabinet lijkt positiever gestemd over de mogelijkheid om op 28 april de terrassen te kunnen openen en de avondklok af te schaffen. Volgens ingewijden zijn de cijfers van de afgelopen dagen positiever dan verwacht. Het kabinet heeft besloten de cijfers daarom nog nauwgezet in de gaten te houden d ...

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef in Maastrichts culinair pareltje

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse Sherry Show

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: