SVO organiseert wedstrijden Horecava

3 december 2014 |
SVO organiseert wedstrijden Horecava<

Stichting De Lekkerste Wedstrijden en SVO vakopleiding food zijn overeengekomen dat SVO de organisatie van de vakwedstrijden op
de Horecava op zich neemt. Drijvende kracht achter deze wedstrijden, Johan van der Weerd, wil een stapje terug doen. Van der Weerd: "Ik organiseer deze wedstrijden al 28 jaar en het wordt tijd voor vernieuwing. Ik word een jaartje ouder en moet het op een gegeven moment loslaten. Dat moment zit er nu aan te komen."

Foto: Links Johan van der Weerd, secretaris Stichting De Lekkerste Wedstrijden, en rechts Jan Willem Sipma, Manager Markt & Beroep SVO vakopleiding food

Podium voor vakspecialisten
Vakwedstrijden zijn bij uitstek een gelegenheid waarbij vakspecialisten kunnen aantonen wat ze in huis hebben en zich kunnen spiegelen aan andere vakgenoten. Door het organiseren van deze wedstrijden biedt SVO een podium aan mensen die zich verder willen ontwikkelen.

Horecava 2015
Komend jaar wordt tijdens de Horecava 2015 (12 t/m 15 januari) in Amsterdam Rai een zevental wedstrijden in de Fastservice Arena (hal 9) georganiseerd:

· Het Lekkerste Broodje, categorie Horeca
· Het Lekkerste Broodje, categorie Catering
· Lekker Anders (voor medewerkers in de horeca met
een verstandelijke beperking)
· Het Lekkerste Kindermenu
· De Lekkerste Hamburger, categorie Finest
· De Lekkerste Hamburger, categorie Fastest
· Lekkerste Pizza (voorronde EK Pizza bakken)

Aanmelden voor deze vakwedstrijden kan via www.wedstrijden.nl.
Meer lezen over de Horecava? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: