SVO organiseert wedstrijden Horecava

3 december 2014 |
SVO organiseert wedstrijden Horecava<

Stichting De Lekkerste Wedstrijden en SVO vakopleiding food zijn overeengekomen dat SVO de organisatie van de vakwedstrijden op
de Horecava op zich neemt. Drijvende kracht achter deze wedstrijden, Johan van der Weerd, wil een stapje terug doen. Van der Weerd: "Ik organiseer deze wedstrijden al 28 jaar en het wordt tijd voor vernieuwing. Ik word een jaartje ouder en moet het op een gegeven moment loslaten. Dat moment zit er nu aan te komen."

Foto: Links Johan van der Weerd, secretaris Stichting De Lekkerste Wedstrijden, en rechts Jan Willem Sipma, Manager Markt & Beroep SVO vakopleiding food

Podium voor vakspecialisten
Vakwedstrijden zijn bij uitstek een gelegenheid waarbij vakspecialisten kunnen aantonen wat ze in huis hebben en zich kunnen spiegelen aan andere vakgenoten. Door het organiseren van deze wedstrijden biedt SVO een podium aan mensen die zich verder willen ontwikkelen.

Horecava 2015
Komend jaar wordt tijdens de Horecava 2015 (12 t/m 15 januari) in Amsterdam Rai een zevental wedstrijden in de Fastservice Arena (hal 9) georganiseerd:

· Het Lekkerste Broodje, categorie Horeca
· Het Lekkerste Broodje, categorie Catering
· Lekker Anders (voor medewerkers in de horeca met
een verstandelijke beperking)
· Het Lekkerste Kindermenu
· De Lekkerste Hamburger, categorie Finest
· De Lekkerste Hamburger, categorie Fastest
· Lekkerste Pizza (voorronde EK Pizza bakken)

Aanmelden voor deze vakwedstrijden kan via www.wedstrijden.nl.
Meer lezen over de Horecava? Klik hier!
Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Longread
Interview: tijd voor meer vrouwen in de sterrenkeuken?

Vrouwelijke koks zijn nog (te) dun gezaaid, maar de aanstormende talenten Tess de Groot en Femke Klaassen, die bij respectievelijk Aan de Poel en De Librije werken, hebben een glansrijke toekomst in het verschiet. Ik spreek ze in De Librije, het driesterrenrestaurant in Zwolle en bespreek hun ervari...

Events
Horecava 2021 gaat hybride

Horecava verrijkt haar 65e editie, die plaatsvindt van 11 – 14 januari 2021 in RAI Amsterdam, met een online programma. Het evenement zal in aangepaste vorm face-2-face, volgens de COVID-19 richtlijnen, én virtueel live zijn. De vakbeurs, die foodservice professionals al jaren met elkaa...

Awards
Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder Beste Paviljoen van 2020

Donderdag 30 juli werden de jaarlijkse prijzen voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland uitgereikt. De prijs voor het Schoonste Strand van Nederland ging naar Ameland. En voor het eerst mocht de jury zelfs een tien toekennen voor de schoonheid van dit strand. Friesland had met ...

Opening
Sterrenzaak opent bistro: Bistro TWO in Roermond

Begin september mag de gezellige Limburgse stad, Roermond een nieuwe top bistro verwelkomen op de Roerkade. Waar de brasserie van het luxe Hotel Dux eerder gevestigd was, zal binnenkort een nieuwe wind, genaamd Bistro TWO, waaien. Bethany DeLong en Edwin Soumang, eigenaars van het met een Micheli...

Economie
McDonalds ziet omzet in 2019 verdriedubbelen

De omzet van McDonald’s bezorgservice McDelivery is in 2019 verdriedubbeld ten opzichte van 2018. Deze groei zet in 2020 verder door. Hiermee plukt McDonald’s de vruchten van haar strategie om in te spelen op de snelgroeiende bezorgmarkt. De uitrol van deze service is de afgelopen maa...

Bier
Opmerkelijk: aantal bierbrouwerijen in Nederland gestegen

Het aantal bierbrouwerijen in Nederland is opnieuw gestegen. Dit jaar kwamen er tot nu toe netto 13 brouwerijen bij. Opmerkelijke statistieken in deze tijd van corona. Volgens Bierista.nl is het hoogtepunt van de bierrevolutie bereikt. Vanaf nu zal het aantal bierbrouwerijen dalen, zo voorziet Alain...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: