SVH NK Horeca aanstaande

17 februari 2011 |
SVH NK Horeca aanstaande<

Op 24, 25 en 26 maart 2011 vindt de zevende editie van beroepen-evenement Skills Masters plaats in Ahoy Rotterdam. Net als vorig jaar worden tijdens dit evenement de halve finale en finale van het SVH Nationaal Kampioenschap Horeca georganiseerd. Op de SVH Challenge worden leerlingen uitgedaagd om de strijd met elkaar aan te gaan.

Kunsten tonen
De deelnemers aan de halve finale tonen tijdens deze dagen hun kunsten aan de meesters uit het horecavak, de pers, bekenden en de (v)mbo-leerlingen die Skills Masters bezoeken. De wedstrijdstand is volledig omgetoverd tot een levensechte horecagelegenheid, bestaande uit een restaurant, een café en een keuken.

Opdrachten
Verschillende wedstrijdopdrachten passeren de revue, waarbij de deelnemers nauwlettend worden gevolgd door een vakjury. In de categorieën leerling-kok, leerling-gastheer/-vrouw en leerling-kastelein gaan de deelnemers uit heel Nederland de strijd met elkaar aan.

Organisatie
SVH organiseert al ruim 20 jaar dit toonaangevende kampioenschap voor jonge vakmensen. Het kampioenschap biedt hen de mogelijkheid om een onderscheidende ervaring op te doen en een prestatie aan hun CV toe te voegen. Daarnaast laat het jongeren die nog geen beroepskeuze hebben gemaakt iets zien van hetgeen de horeca te bieden heeft. Tijdens het kampioenschap werkt SVH nauw samen met professionals uit de branche waaronder SVH-Meesters.

Deelnemers
De deelnemers aan de halve finales zijn bekendgemaakt. Klik hier voor het overzicht.
Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie
Nederlandse economie krimpt historisch met 8,5 procent

Volgens de eerste berekening van het CBS, op basis van nu beschikbare gegevens, is het bruto binnenlands product (bbp) in het tweede kwartaal van 2020 met 8,5 procent gedaald ten opzichte van een kwartaal eerder. Een dergelijke krimp is niet eerder door het CBS gemeten. De daling van het bbp in h...

Opening Utrecht
Liemès Food District zoekt gepassioneerde chefs

Dit najaar opent Liemès Food District haar deuren in het iconische gebouw The Wall in Utrecht. Hier bereiden gepassioneerde chefs van elf verschillende keukens de lekkerste gerechten. Voor dit nieuwe horecaconcept is Liemès op zoek naar ambitieuze chefs met een passie voor goed eten. Z...

Wijn Rotterdam
Net open: wijnbar met meer dan 70 wijnen per glas en tappen doe je zelf

Blijdorp is binnenkort een hotspot rijker. In september opent Walsjérôt haar deuren op het Bentinckplein in Rotterdam. De wijnbar werkt volgens een uniek concept waarbij je je eigen wijn kan tappen. Met de keuze voor een slok, een heel of een half glas van meer dan 70 wijnen kunnen zowe...

Opening Utrecht
Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend

Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervolle kamers van het bovengelegen logement Petit Beijers is een feit. Op zondag 12 juli openden horecaondernemers Janine en Tom hun deuren aan Vismarkt ...

Culinair Wijn
Sterrenrestaurant Da Vinci lanceert eigen wijn van Limburgse wijndomeinen

Sterrenrestaurant Da Vinci in Maasbracht heeft een bijzondere Limburgse wijn gelanceerd. De witte wijn is gemaakt van Chardonnay van Wijngaard Kruisboom en van Souvignier Gris van Wijndomein St. Martinus. De ‘Cuvée Da Pé’ is gevinifieerd door Stan Beurskens van St. Martinus...

Economie Achtergronden
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar

Restauranthouders kregen in juli gemiddeld 11% minder inkomsten bijgeschreven dan in dezelfde maand een jaar eerder. Bij café-eigenaren was dit 13%. Dit blijkt uit onderzoek van Knab. De online bank analyseerde geanonimiseerde transactiedata van 167.000 zakelijke klanten. Ondanks de vers...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: