SushiPoint en Johnny’s Burger Company sluiten aan bij de NLVVM

22 augustus 2017 | Thijs Jacobs

De grootste namen binnen de maaltijdbezorgbranche bundelen hun krachten al enige tijd samen in de Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers. Onlangs voegden ook SushiPoint en Johnny’s Burger Company zich toe aan dit initiatief. “Met twintig vestigingen van SushiPoint en achttien vestigingen van Johnny’s Burger Company zien wij deze bezorgrestaurants als mooie aanwinst voor de NLVVM. We kunnen ervaringen en kennis goed met elkaar delen, want de maaltijdbranche is constant in ontwikkeling”, vertelt Martijn Jansen, voorzitter van de NLVVM.  

Over SushiPoint

In 2010 werd SushiPoint opgericht door Hajo Bertrand en inmiddels zijn er twintig vestigingen in heel Nederland te vinden. De keten specialiseert zich in het bereiden van verse en traditionele sushi. Naast de bezorgservice is het voor klanten mogelijk om de gerechten af te halen. Hajo Bertrand vertelt: “Door de jaren heen openenden wij twintig vestigingen van SushiPoint in Nederland.  Een mooie ontwikkeling en daarmee een goede reden om ons aan te sluiten bij de NLVVM. Hier bevinden zich namelijk de grootste bezorgrestaurants waarmee wij graag nog meer successen willen boeken. Daarnaast is het goed om van elkaar te leren en niet-concurrerende zaken met elkaar op te pakken."

Over Johnny’s Burger Company

Johnny’s Burger Company is opgericht in 2011 en is de eerste hamburger-bezorgformule van Nederland. Het idee voor deze bezorgformule is ontstaan tijdens een vakantie van oprichter Tarek in Amerika, waar hij opslag verliefd werd op dit unieke concept. Eenmaal terug in Nederland startte hij met Johnny’s Burger Company, wat inmiddels achttien vestigingen telt. “Het toetreden aan de NLVVM kan alleen maar positief zijn voor Johnny’s” zegt oprichter Tarek. “Naast dat wij de kennis en krachten van andere goed kunnen gebruiken om door te groeien, willen wij zorgen dat de echte bezorgrestaurants zich blijven professionaliseren en kwalitatief kunnen blijven onderscheiden.”

Over de Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers

De Nederlandse Vereniging Van Maaltijdbezorgers is een initiatief van Domino’s Pizza, de Beren, Spare Rib Express, Taco Mundo en New York Pizza. Deze zes prominente bezorgketens vertegenwoordigen meer dan 500 vestigingen en 10.000 werknemers werkzaam in de maaltijdbezorgbranche. De belangrijkste doelstelling van de vereniging is het behartigen van de belangen van de bedrijven werkzaam in de branche. Daarnaast zet de NLVVM zich in voor professionalisering van deelnemende ketens.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Sico de Moel: Derde date

Rode broek, keurige schoenen, net jasje, ik zette zijn prachtige bloem even in een vaasje. Hij had afgesproken met mijn buurmeisje. Ze woont bij mij aan de overkant van de gracht. Het zou hun derde date worden. Het regende buiten een beetje en de dame liet nog even op zich wachten. "He...

Vega
Nieuw vegetarisch keurmerk voor restaurants

Dinsdag 12 november is het eerste echte vegetarische keurmerk voor restaurants gelanceerd. Het LEKKER VEGA Keurmerk is een initiatief van de Vegetariërsbond en doet met zijn indeling in niveaus recht aan het veelzijdige vega-aanbod in de Nederlandse horeca. Een win-win situatie voor restaurant ...

Achtergronden Culinair
Nedstede verwelkomt nieuwe huurder Restaurant Rust Wat

Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft Nedstede met Axivate Horeca Group een nieuwe, twintigjarige huurovereenkomst gesloten. Rasker kocht het beroemde Gooise restaurant van Marc Bon, die met zij...

Opening Den Haag
STAN&CO Den Haag gaat bijna open

Na een rigoureuze verbouwing van een jaar is STAN&CO Den Haag bijna klaar voor de opening. In het pand aan het Buitenhof wordt de laatste hand gelegd aan een bar-restaurant waar gasten gedurende de hele dag en avond terecht kunnen voor ontbijt, lunch, borrel en diner. De nieuwe gevel is voorzien...

Events Advertorial
Ontdek op Europese beurzen nieuwe trends en innovaties voor de horeca

Dit najaar vinden er in Europa uiteenlopende beurzen plaats die afgestemd zijn op de behoeften van de horecasector. Ze reiken inspiratie en ideeën aan voor nieuwe trends en producten en zijn een bezoek meer dan waard. In november vinden de volgende evenementen plaats: België – ...

Culinair
Coperto Restobar in Zwolle is erkend met een Bib Gourmand

Chef-kok Remco Jansen en zijn brigade zijn er dolgelukkig mee: “Al sinds de opening twee jaar geleden hebben we de ambitie om op dit niveau te acteren. We konden niet gelukkiger zijn nu het is gelukt om daadwerkelijk beloond te worden met een Bib.” De nieuwe Bib Gourmand restaurantgid...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: