Na jaren van culinaire ervaringen en onvergetelijke momenten slaat De Woage een nieuwe, frisse richting in. Het restaurant, dat ook dit jaar weer werd bekroond met een Michelinster, transformeert tot Restobar De Woage. Een plek waar gezelligheid, kwaliteit en gastvrijheid samenkomen. Voor iedereen, op ieder moment van de dag.
De Woage kiest voor een koers die helemaal past bij wie ze zijn. Bij waar ze écht blij van worden. Bij wat ze hun gasten willen bieden. En dat is meer dan een avond culinair genieten.
Restobar De Woage wordt een toegankelijke ontmoetingsplek. In een fijne en ongedwongen sfeer. Zonder in te boeten op kwaliteit. “Donders lekker koken blijven we doen”, aldus het team. “We blijven verrassen. De lekkerste gerechten op tafel serveren. Ervoor zorgen dat onze gasten nét iets langer blijven zitten dan ze van plan waren.”
Restobar de Woage heeft met de uitbreiding ook de openingstijden verruimd. "Er wordt een spannende stap voorwaarts gezet om onze gasten nog beter van dienst te kunnen zijn. Vanaf volgend jaar zijn we van woensdag en donderdag vanaf 17:00 uur geopend en van vrijdag tot en met zondag vanaf 11:00 uur, wat meer flexibiliteit biedt voor iedereen die wil genieten van ons culinaire aanbod. Of je nu zin hebt in een gezellige lunch, een ontspannen koffiemoment, of een uitgebreid diner, de mogelijkheden zijn eindeloos."
Na een avond gezellig borrelen, heerlijk eten en genieten zo je bed in rollen? Ook dat kan straks bij De Woage. Vanaf het voorjaar is het mogelijk om te blijven overnachten in een kamer die dezelfde sfeer ademt als de Restobar. Het Bakkershuus opent tegenover De Woage aan de stationsstraat 1 in Gramsbergen.
Naast eigenaren Jelle Jansen en Corine Kleine stappen ook Robbert en Christiaan Hakkers, al vanaf dag één vaste krachten in het hechte team van De Woage, bij het bedrijf in. Gasten zullen Robbert meer gaan tegenkomen in de bediening samen met Corine, en vormen Jelle en Christiaan een sterk team achter de schermen in de keuken.
De officiële opening van Restobar De Woage staat gepland op 22 januari. Tot het einde van het jaar geniet het team nog volop van wat ze de afgelopen jaren hebben gedaan en wat ze nog steeds met heel veel plezier doen.
Blijf op de hoogte!
Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.