Sterrenchef Lars van Galen bundelt merken onder De Gusteau Hospitality Groep

22 maart 2018 | David Bakker

Op 21 maart is de nieuwe naam en platform van De Gusteau Hospitality Groep gelanceerd. Sterrenchef Lars van Galen en zakelijk compagnon Richard van den Hoeven van oa. Restaurant ’t Lansink, en Grand Café Ledeboer brengen alle hun merken onder deze vlag.

De Gusteau Hospitality Groep bestaat uit diverse eigen merken, zoals ’t Lansink*, Ledeboer, Frites Boutique, Lars van Galen maar ook uit samenwerkingspartners waar zij exclusieve afspraken mee heeft, zoals het o.a. Museum Buurtspoorweg, Hof te Boekelo en Landgoed Zonnebeek.

Richard van den Hoeven: “Met het toetreden van nog een merk in onze portfolio hadden wij sterk de behoefte om als groep naar buiten te kunnen treden. Met dit platform spelen wij in op de behoefte van onze gasten. Of je nu een locatie zoekt voor een bedrijfsfeest, personeelsuitje of huwelijk, De Gusteau heeft altijd een passend aanbod. Dat kan bij een van onze eigen locaties of bij een samenwerkingspartner. We gaan voor kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles! De juiste balans in sfeer en smaak. Zo wordt elke bijzondere gelegenheid een waardevolle herinnering."

Lars van Galen: “Wij willen eerst in Twente maar wellicht later ook daarbuiten gasten laten kennis maken met topkwaliteit. Het platform De Gusteau moet het onze gasten makkelijk maken een keuze te maken tussen diverse arrangementen en locaties. Onze teams verzorgen hier de meest fantastische belevingen. Kwaliteit is waar het om draait en met persoonlijke aandacht maken we het verschil. Wij hebben de expertise om elk feest, cateringopdracht of evenement tot iets unieks te brengen. Voor iedere doelgroep en op elke locatie is het mogelijk om een evenement te organiseren waarbij onze gasten een geweldige dag/avond beleven en een mooie en unieke herinnering meekrijgen om op terug te kijken”.

Richard van den Hoeven: “Wij krijgen steeds vaker de vraag van andere horecaondernemers of wij ze kunnen helpen. Op het gebied van menu-invulling, sales & marketing, financiën en/of inkoop. Zo is ook onze Horeca Consultancy tak ontstaan. Onze eerste samenwerking hierin is Museum No Hero in Delden. Dit museum, dat op 15 april haar deuren opent,  helpen wij met de opstart en de exploitatie. Met onze kennis én met onze partners kunnen wij horecaondernemers erg goed ondersteunen en helpen de volgende stap te maken."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Michelin Verbouwen
Beluga Loves You zet verbouwing in: 1 augustus weer open

Afgelopen weken is Beluga Loves You net als zovelen in de weer geweest met het zoeken naar de juiste vertaling van 'het nieuwe normaal'. Servais Tielman: "Wij zijn tot de conclusie gekomen dat we dat onmogelijk kunnen combineren met hoogwaardige gastronomie, een topbeleving en een onged...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: