Sterrenchef Lars van Galen bundelt merken onder De Gusteau Hospitality Groep

22 maart 2018 | David Bakker

Op 21 maart is de nieuwe naam en platform van De Gusteau Hospitality Groep gelanceerd. Sterrenchef Lars van Galen en zakelijk compagnon Richard van den Hoeven van oa. Restaurant ’t Lansink, en Grand Café Ledeboer brengen alle hun merken onder deze vlag.

De Gusteau Hospitality Groep bestaat uit diverse eigen merken, zoals ’t Lansink*, Ledeboer, Frites Boutique, Lars van Galen maar ook uit samenwerkingspartners waar zij exclusieve afspraken mee heeft, zoals het o.a. Museum Buurtspoorweg, Hof te Boekelo en Landgoed Zonnebeek.

Richard van den Hoeven: “Met het toetreden van nog een merk in onze portfolio hadden wij sterk de behoefte om als groep naar buiten te kunnen treden. Met dit platform spelen wij in op de behoefte van onze gasten. Of je nu een locatie zoekt voor een bedrijfsfeest, personeelsuitje of huwelijk, De Gusteau heeft altijd een passend aanbod. Dat kan bij een van onze eigen locaties of bij een samenwerkingspartner. We gaan voor kwaliteit en verfijning tot in de details. Perfectie in alles! De juiste balans in sfeer en smaak. Zo wordt elke bijzondere gelegenheid een waardevolle herinnering."

Lars van Galen: “Wij willen eerst in Twente maar wellicht later ook daarbuiten gasten laten kennis maken met topkwaliteit. Het platform De Gusteau moet het onze gasten makkelijk maken een keuze te maken tussen diverse arrangementen en locaties. Onze teams verzorgen hier de meest fantastische belevingen. Kwaliteit is waar het om draait en met persoonlijke aandacht maken we het verschil. Wij hebben de expertise om elk feest, cateringopdracht of evenement tot iets unieks te brengen. Voor iedere doelgroep en op elke locatie is het mogelijk om een evenement te organiseren waarbij onze gasten een geweldige dag/avond beleven en een mooie en unieke herinnering meekrijgen om op terug te kijken”.

Richard van den Hoeven: “Wij krijgen steeds vaker de vraag van andere horecaondernemers of wij ze kunnen helpen. Op het gebied van menu-invulling, sales & marketing, financiën en/of inkoop. Zo is ook onze Horeca Consultancy tak ontstaan. Onze eerste samenwerking hierin is Museum No Hero in Delden. Dit museum, dat op 15 april haar deuren opent,  helpen wij met de opstart en de exploitatie. Met onze kennis én met onze partners kunnen wij horecaondernemers erg goed ondersteunen en helpen de volgende stap te maken."

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Michelin Utrecht
Door Michelin bekroond Utrechts restaurant ElVi gaat sluiten

Restaurant ElVi in Utrecht sluit per 29 december 2018 de deuren. Eigenaren Elvira Kemman en Victor Fielmich hebben hun restaurant verkocht en oriënteren zich op nieuwe plannen in de horeca. ElVi had de afgelopen vijf jaar een Bib Gourmand-onderscheiding van restaurantgids Michelin. Utrecht b...

Awards
Bart Ausems geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterkok

Op woensdag 12 december is Bart Ausems (50), chef-kok en eigenaar van Restaurant Tout à Fait*, Maastricht, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Bart bekroont zijn carrière met het afleggen van een mooie en geslaagde Meesterproef. Hij wordt hiermee, na zijn inauguratie begin ...

Wet- en regelgeving Achtergronden
Consumentenbond: hygiënescore horeca moet toegankelijk blijven

De Consumentenbond roept de Tweede Kamer op de openbaarmaking van de inspectiegegevens van de horeca gemakkelijk toegankelijk te houden. Het kabinet wil alleen nog maar samenvattingen van de inspectierapporten publiceren, zonder overzichtelijke kleurcodering. De Consumentenbond vindt dit onacceptabe...

Opening Fastservice
SUGO Pizza Eindhoven feestelijk geopend

Op 12 december jongstleden openden horecaondernemers Herman Hell en Hugo Kruijssen hun vierde SUGO Pizza in hartje Eindhoven. SUGO Pizza Eindhoven is het eerste filiaal van SUGO 'nieuwe stijl' en heeft een unieke stamtafel beschilderd door kunstenaar Niels Bakkerus. Als stunt werden tijdens ...

Lunch Opening
Nieuwe Bagels & Beans geopend in Bergen op Zoom

Bergenaren kunnen vanaf woensdag 19 december rollend naar huis na een bezoekje aan de nieuwe Bagels & Beans in de Lombardenstraat. Want naast alle bekende verleidingen op de kaart serveren ze hier een speciale bagel die je nergens anders in Nederland kunt krijgen. Het is de stad van de drie A...

Opening Bezorgen
Eerste fysieke restaurant van Deliveroo geopend in Hongkong

Deliveroo opende zojuist zijn eerste fysieke restaurant in Hongkong. Op deze locatie kun je daadwerkelijk iets eten, maar het restaurant doet ook dienst als keuken voor zo'n vijftien bezorgconcepten. Marges De druk op het restaurant is hoog; de huurprijs per vierkante meter is een van de ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: