Stephan Nijst nieuwe chef Hilton Rotterdam

1 september 2015 |
Stephan Nijst nieuwe chef Hilton Rotterdam

Stephan Nijst is de nieuwe chefkok van Stadshal Bar en Restaurant in Hilton Rotterdam. Hij presenteert direct al zijn culinaire signatuur,
met het speciaal samengestelde menu dat tijdens de Rotterdamse Restaurant Week wordt geserveerd. De zeer ervaren Nijst heeft een gevarieerde loopbaan als souschef en chef achter zich en werkte in gerenommeerde restaurants in het land. Hij stapt nu over van restaurant De Eetclub in Scheveningen naar Hilton Rotterdam.

Stephan Nijst
Stephan Nijst is een gedreven en avontuurlijke kok die zich graag laat uitdagen tot bijzondere prestaties. Zo staat hij tijdens Gastvrij Rotterdam op 21 september in de Nederlandse finale van de meest prestigieuze internationale kookwedstrijd, de Bocuse d’Or
Topkok
Karin van den Berg, general manager Hilton Rotterdam is blij met de komst van Stephan Nijst: "Stephan heeft zich al volop bewezen als een geïnspireerde topkok en ik ben ervan overtuigd dat hij zich als een vis in het water zal voelen als chef van Stadshal Bar en Restaurant, waar Rotterdammers en hotelgasten samenkomen." Nijst heeft veel zin in zijn nieuwe positie: "Hier kan ik al mijn creativiteit kwijt en breed toepassen voor internationale gasten die de wereldkeuken kennen. Verantwoord met producten en ingrediënten omgaan, mooie smaken combineren en mijn gasten verrassen met nieuwe gerechten, dat is wat mij aan de keuken bindt. Daar krijg ik in Hilton Rotterdam alle mogelijkheden voor."

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
BAZOOKA opent in de Kauwgomballenfabriek.

Je moet maar durven, midden in de lockdown een horecazaak openen. Het team van House of Watt (Elsa Jonker, Thomas Reekers en Felix Bekkers) doen het. “Je kan ook op de bank gaan zitten, wachten tot het voorbij is en dan hopen dat je nog bestaat”, aldus Elsa Jonker, één van ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Corona
Download: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: