Start verkiezing Leukste Restaurant

3 september 2013
Start verkiezing Leukste Restaurant

De tweede editie van de verkiezing van het Leukste Restaurant gaat op 16 september van start. Restaurants kunnen zich nu gratis aanmelden via "www.restaurantverkiezing.nl.":http://www.restaurantverkiezing.nl/

*Eerste verkiezing*
In 2012 werd de eerste verkiezing van het Leukste Restaurant georganiseerd. Er werd in iedere gemeente van Nederland gezocht naar het leukste restaurant. In totaal werden er meer dan 82.000 stemmen uitgebracht. Een goede basis voor een vervolg met een aantal verbeterpunten op basis van de feedback die de restaurants vorig jaar gaven.

*Winnaar 2012*
"We hebben met ons restaurant ongelofelijk veel media aandacht gehad door de verkiezing. Van de lokale huis-aan-huisbladen, regionale televisiestations tot en met een interview met Evers Staat op bij Radio 538. En, niet onbelangrijk, het heeft ook heel veel extra reserveringen opgeleverd", aldus Pedro Klooster eigenaar van Restaurant De Huiskamer in Ansem.

*De prijsuitreiking*
De award uitreiking van de Verkiezing van het Leukste Restaurant vindt plaats op 26 november tijdens Horeca Inspiratie in Gorinchem. Hier ontvangen de provincie winnaars hun award en wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt. Ook wordt op dit evenement de cheque overhandigd aan Pink Ribbon. De hele restaurantbranche is welkom om hierbij aanwezig te zijn.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws