Start verkiezing HorecaHelden voor Restaurant en Hotel

1 oktober 2012 |
Start verkiezing HorecaHelden voor Restaurant en Hotel

SVH zet de campagne HorecaHelden, die als doel heeft de beroepstrots in de horeca te vergroten, voort. Nu zijn de sectoren Restaurant en Hotel aan de beurt. Hiervoor werden al Helden gezocht voor de sectoren Dranken en Fastservice.

Nomineren
Potentiële HorecaHelden binnen deze sectoren kunnen van 1 tot en met 26 oktober door collega’s en leidinggevenden worden voorgedragen via de website www.HorecaHelden.nl Genomineerden krijgen een SVH HorecaHelden-speld uitgereikt en dingen mee naar de titel HorecaHeld 2013.
Juryleden
De juryleden Roberto Payer (general manager Hilton Amsterdam), Lucas Petit (eigenaar Hoscom) en Frans Hazen (sectorvoorzitter KHN) buigen zich over de genomineerden in de sector Hotel. Hans Duijf (eigenaar restaurant Pasta e Basta), Carlos Faes (eigenaar restaurant De Proeftuin) en Hajé de Jager (sectorvoorzitter KHN) vormen de jury voor de sector Restaurant.

Zingevers
Roberto Payer: “de horeca is een ondergewaardeerde branche, mensen kennen vaak alleen de slechte verhalen, maar je moet veel in huis hebben om succesvol in de horeca te zijn. Met de HorecaHelden-verkiezing richten wij ons op mensen die betekenis geven aan de horeca, die weten waarvoor zij het doen, namelijk de gast”. Hans Duijf, voegt toe: “het is belangrijk om mensen die iets extra’s doen te belonen”.

Bekendmaking winnaar
De finalisten van de sectoren Dranken en Fastservice worden op 1 november bekend gemaakt en van de sectoren Restaurant en Hotel op 1 december. Vanaf 10 december kan het Nederlandse publiek hun stem uitbrengen op de finalisten in de vier sectoren. Tijdens de Horecava 2013 wordt de finalist met de meeste stemmen gekroond tot HorecaHeld binnen zijn of haar sector.

Waarom HorecaHelden?
Goede en gemotiveerde medewerkers zijn essentieel in de horeca. Het is dan ook van belang om deze mensen te werven en te behouden voor de branche. HorecaHelden zijn een voorbeeld voor de branche en andere medewerkers. Met de verkiezing voor HorecaHeld 2013 geeft SVH deze uitblinkers de aandacht die zij verdienen.

~Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Officieel: terrassen niet open op 21 april

De terrassen gaan niet open op 21 april. Dat maakte demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid zojuist bekend tijdens de persconferentie. Het nieuws lekte afgelopen week al naar buiten. Het kabinet gaat per week bekijken of en hoe de samenleving weer open kan. Op z'n vroegst kunnen ...

Financieel Horeca & Belasting
Uw restaurant fiscaal optimaal naar de volgende generatie!

Staat u samen met uw zoon achter de tap? Of doet uw dochter de administratie van uw horecaonderneming? Denk dan eens na over de schenking van uw horecazaak aan de volgende generatie. ‘’Moet dat nu al?’’, hoor ik u denken. Juist nu! De zogeheten fiscaal voordelige bedrijfso ...

Economie Internationaal
Just Eat Takeaway noteert ongekende groei

De coronacrisis heeft Just Eat Takeaway (het bedrijf achter Thuisbezorgd.nl) geen windeieren gelegd. Het bedrijf zag een flinke toename in het aantal bestellingen: in het eerste kwartaal zijn in Nederland zo'n 15,3 miljoen maaltijden besteld, dat is 53 procent meer dan een jaar eerder, zo blijkt ...

Achtergronden Gastronomie
Tommy Janssen en Vera Voorend openen restaurant Maeve in Utrecht centrum

Na jaren bij diverse toprestaurants gewerkt te hebben openen Tommy Janssen en Vera Voorend restaurant Maeve in de zomer van 2021. “We hebben jaren gei?nvesteerd in het opdoen van kennis en ervaring en nu is het tijd om onze droom te verwezenlijken en voor onszelf te beginnen.” Het res ...

Economie Corona
FNV Horeca: valse verwachtingen kabinet opnieuw dooie mus voor horeca

De valse verwachtingen en niet waargemaakte uitspraken van het kabinet over mogelijke versoepeling zorgen voor nog meer schade in de horeca. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca: “We begrijpen dat de gezondheid voorop staat, maar het blijft ook van levensbelang dat er wordt gekeken naar de overig ...

Branded Content
Minder gasten, meer omzet? Het kan met de Kleinste keuken

Bij de gefaseerde openstelling van de horeca krijgt elke horeca-ondernemer er mee te maken: je kunt minder gasten ontvangen dan normaal. Des te belangrijker is het om te kijken hoe je de besteding per gast kunt verhogen. De Kleinste keuken helpt hierbij. Met de Kleinste Keuken, een gebruiksvriend ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: