Start-up Cold1 zorgt voor koud bier in 2 kwartier!

23 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Ken je dat moment dat je superveel zin hebt in een heerlijk koud biertje, maar het niet binnen handbereik hebt? Pleun (22) wel! En om dat probleem - want ja, dat is het - op te lossen is ze in samenwerking met speciaalbierwinkel Van Bieren en de fietskoerier TringTring  een bier-bezorgservice begonnen. Sinds kort kun je waar je ook bent, in het park, thuis of op je werk, bier bestellen via de Cold1 app en heb je binnen 2 kwartier koud bier. Speciaal bier!

Geen zin in een bierloos leven

Pleun: “Bij mij gebeurde het net iets te vaak: Vrienden die onverwachts langskwamen, bier in het park dat snel warm werd of gewoon geen zin om de deur uit te gaan en wel de koelkast bierloos aan treffen.. Hier moest natuurlijk een oplossing voor komen! En dat is Cold1. Inmiddels zijn we 12 weken bezig en het loopt hartstikke goed! We hebben 15 onwijs enthousiaste en bierliefhebbende fietsers die ervoor zorgen dat het bier binnen recordtijden koud wordt bezorgd en dit doen we iedere dag van 15.00 uurtot 00.00 uur. En wat gaaf is, het is ook nog eens niet duur! Voor de bieren betaal je supermarktprijzen en de bezorgkosten bedragen slechts €2,50. Vooralsnog doen we dit alleen in Utrecht, maar wie weet komen we ook in andere grote steden. Daar heb ik zin in, maar je moet niet te snel willen. Eerst willen we Utrecht helemaal op orde hebben.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Duurzaamheid
Heineken wil 15 procent minder water verbruiken

Heineken ambieert om zijn watergebruik in waterarme regio's zoals spanje en Ethiopië met 15 procent omlaag te brengen, voor minder waterschaarse regio's streven zij naar tien procent. Niet alleen dat maar ze willen ook duurzamer handelen door middel van het hergebruik van afvalwater, he...

Columns Blog
Column restaurateur Sico de Moel: "Ik word verdacht van slavendrijven!"

Ik ben zojuist verhoord door de politie. Ik ben verdachte. Ik word verdacht van slavendrijven. De kwestie is van een paar jaar geleden. Ik deed toen zaken met een schoonmaakbedrijf. Dit bleek een achteraf een criminele organisatie te zijn, volgens de twee rechercheurs die mij vandaag ondervroegen. ...

trends Bier
Gaan algoritmes het bierassortiment bepalen?

Een team van 160 wetenschappers is bezig met het ontwikkelen van een algoritme wat klanten kan adviseren wat zij moeten bestellen. Brouwerijketen AB InBev kreeg de inspiratie voor dit idee vanuit de streamingwebsite Netflix. Netflix beveelt kijkers nieuwe series en films aan door middel van het verz...

Lunch
Bagels & Beans is het Beste Restaurant van De Vegetarische Restaurantweek

Niet minder dan 531 restaurants namen deel aan de tweede editie van De Vegetarische Restaurantweek die vorige week plaatsvond. Gasten konden gedurende de week een stem uitbrengen op het beste vegetarische restaurant. Bagels & Beans deed mee met drie speciale vegetarische menu’s en wist daa...

Chefs F&B
Roel Oostrum nieuwe executive chef van Blooming in Bergen

Het zaadje werd geplant toen hij als souschef de keuken van Blooming betrad. Nu, jaren later, bloeit er iets heel moois. Vanaf heden is Roel Oostrum de nieuwe executive chef van Blooming in Bergen. Blooming bestaat uit drie unieke locaties: Blooming hotel, Landgoed Het Hof en strandpaviljoen Bloomin...

Opening Restaurant
Bar-restaurant IJver opent zomer 2019

In de zomer van 2019 opent IJver haar deuren in de voormalige Scheepsbouwloods op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Er wordt hard gewerkt aan dit robuuste restaurant met een eigenzinnige menu- en drankenkaart. Op deze iconische locatie met een groot binnen- en buitenterras kunnen gasten staks geniete...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: