Start-up Cold1 zorgt voor koud bier in 2 kwartier!

23 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Ken je dat moment dat je superveel zin hebt in een heerlijk koud biertje, maar het niet binnen handbereik hebt? Pleun (22) wel! En om dat probleem - want ja, dat is het - op te lossen is ze in samenwerking met speciaalbierwinkel Van Bieren en de fietskoerier TringTring  een bier-bezorgservice begonnen. Sinds kort kun je waar je ook bent, in het park, thuis of op je werk, bier bestellen via de Cold1 app en heb je binnen 2 kwartier koud bier. Speciaal bier!

Geen zin in een bierloos leven

Pleun: “Bij mij gebeurde het net iets te vaak: Vrienden die onverwachts langskwamen, bier in het park dat snel warm werd of gewoon geen zin om de deur uit te gaan en wel de koelkast bierloos aan treffen.. Hier moest natuurlijk een oplossing voor komen! En dat is Cold1. Inmiddels zijn we 12 weken bezig en het loopt hartstikke goed! We hebben 15 onwijs enthousiaste en bierliefhebbende fietsers die ervoor zorgen dat het bier binnen recordtijden koud wordt bezorgd en dit doen we iedere dag van 15.00 uurtot 00.00 uur. En wat gaaf is, het is ook nog eens niet duur! Voor de bieren betaal je supermarktprijzen en de bezorgkosten bedragen slechts €2,50. Vooralsnog doen we dit alleen in Utrecht, maar wie weet komen we ook in andere grote steden. Daar heb ik zin in, maar je moet niet te snel willen. Eerst willen we Utrecht helemaal op orde hebben.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Martijn Struijk nieuwe maître sommelier restaurant Tribeca

Restaurant Tribeca, Heeze heeft Martijn Struijk aangetrokken als maître sommelier. Hij is per direct aangesloten om het team versterken. Claudia en Jan Sobecki: "We zijn superblij met de komst van Martijn. Hij zal ons zaalteam een nieuwe boost geven om zo op nog hoger niveau te kunnen pre ...

Achtergronden
Paskal Jakobsen doet eetcafé van de hand

De streetfoodbistro 'Hard en Ziel' van Bløf-zanger Paskal Jakobsen en zijn vrouw Door, die werd geopend in oktober 2018, gaat sluiten. Jakobsen en zijn vrouw runden Hard en Ziel met topchef Edwin Vinke van sterrenrestaurant De Kromme Watergang. Het Middelburgse eetcafé kende ze ...

Achtergronden Corona
Ingewijden: kabinet positiever over heropening terrassen

Het kabinet lijkt positiever gestemd over de mogelijkheid om op 28 april de terrassen te kunnen openen en de avondklok af te schaffen. Volgens ingewijden zijn de cijfers van de afgelopen dagen positiever dan verwacht. Het kabinet heeft besloten de cijfers daarom nog nauwgezet in de gaten te houden d ...

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef in Maastrichts culinair pareltje

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse Sherry Show

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: