Start-up Cold1 zorgt voor koud bier in 2 kwartier!

23 augustus 2017 | Thijs Jacobs

Ken je dat moment dat je superveel zin hebt in een heerlijk koud biertje, maar het niet binnen handbereik hebt? Pleun (22) wel! En om dat probleem - want ja, dat is het - op te lossen is ze in samenwerking met speciaalbierwinkel Van Bieren en de fietskoerier TringTring  een bier-bezorgservice begonnen. Sinds kort kun je waar je ook bent, in het park, thuis of op je werk, bier bestellen via de Cold1 app en heb je binnen 2 kwartier koud bier. Speciaal bier!

Geen zin in een bierloos leven

Pleun: “Bij mij gebeurde het net iets te vaak: Vrienden die onverwachts langskwamen, bier in het park dat snel warm werd of gewoon geen zin om de deur uit te gaan en wel de koelkast bierloos aan treffen.. Hier moest natuurlijk een oplossing voor komen! En dat is Cold1. Inmiddels zijn we 12 weken bezig en het loopt hartstikke goed! We hebben 15 onwijs enthousiaste en bierliefhebbende fietsers die ervoor zorgen dat het bier binnen recordtijden koud wordt bezorgd en dit doen we iedere dag van 15.00 uurtot 00.00 uur. En wat gaaf is, het is ook nog eens niet duur! Voor de bieren betaal je supermarktprijzen en de bezorgkosten bedragen slechts €2,50. Vooralsnog doen we dit alleen in Utrecht, maar wie weet komen we ook in andere grote steden. Daar heb ik zin in, maar je moet niet te snel willen. Eerst willen we Utrecht helemaal op orde hebben.”

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocadorestaurant. En allen succesvol! De wens van de consument verandert drastisch en om bij te blijven is een helder concept nodig. De HM Academy helpt je daarbij en organiseert op ...

Amsterdam Personalia
Hotel Arena stelt nieuwe F&B manager aan

Luuk Rijnders gaat met ingang van 14 januari aan de slag als nieuwe F&B Manager in het viersterren Hotel Arena én het bijbehorende PARK Café-Restaurant in Amsterdam. Rijnders’ motivatie, enthousiasme en oog voor service en gastvrijheid gaat het café-restaurant naar een...

Amsterdam Culinair
Richard Ekkebus na 33 jaar terug in de Nederlandse keuken

Chef Richard Ekkebus is even terug op Nederlandse bodem om op 26 en 27 januari te koken met Joris Bijdendijk in RIJKS®, het restaurant van het Rijksmuseum. Richard Ekkebus, afkomstig uit Vlissingen, werd opgeleid door enkele van de grootste driesterrenchefs in Frankrijk waaronder, Pierre Gagnair...

Wet- en regelgeving
Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter in Amsterdam vanmiddag. Deliveroo gaat in beroep tegen de uitspraak. Vorig jaar besloot Deliveroo om de aflopende contracten van bezorgers niet te verlengen. Zo konden bezorgers...

Achtergronden Culinair
Jubilerend l’Atelier schenkt cheque aan KiKa

Restaurant l’Atelier in Gulpen bestaat 20 jaar. Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz hebben dat bijzondere feit zondag 13 januari gevierd. Met een speciale jubileumlunch werd liefst €4500,- opgehaald voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Er was voor eigenaren Ellen en Hans Kinkartz ma...

Awards Van der Valk
Restaurant Van der Valk Hotel Hoorn is Restaurant van het Jaar 2018

Restaurant Van der Valk Hotel in Hoorn heeft vorige week de VVV Dinercheque 'Restaurant van het Jaar 2018' Award in ontvangst genomen. Deze prijs werd voor het derde jaar op rij uitgereikt door VVV Nederland, de uitgever van de VVV Dinercheque. "Wij zijn heel blij met deze award"...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: