STAN&CO Arnhem geopend

24 november 2015 |
STAN&CO Arnhem geopend

Van vrienden heb je er nooit genoeg en daarom is STAN&CO in Arnhem onlangs geopend. Een knooppunt en hangout tegelijk. Een perfecte plaats voor
gezelligheid, eten, terras en vrienden.

Hippe hangout
De nieuwe vestiging is geopend in het statige oude bankgebouw aan het Willemsplein met een eigentijds en uitnodigend interieur, waar je terecht kunt voor coissants, steaks, drinks en meer. De plek waar je geniet van je eerste kop koffie of je laatste glas wijn. Het urban concept is vanaf nu zeven dagen per week geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.



Oud bankgebouw
Stoer, avontuurlijk, levendig, licht en verfijnd. Zomaar een paar termen waarmee STAN&CO Arnhem zich laat omschrijven. Het stoere, lichte interieur is ontstaan doordat de binnenzijde van het pand, dat ooit als bankgebouw fungeerde, volledig is gestript waardoor de originele wanden en plafonds weer in beeld zijn. De ruwe bouwkundige elementen contrasteren met de nieuw toegevoegde elementen. Comfortabele banken bekleed met mohair of florale patronen, subtiele lampen die lijken te zweven, verfijnde messing stellages en zachtgroene tegels. Voeg daar nog een snufje vintage aan toe, met wat groen en veel licht en je hebt een kleine indruk van wat STAN&CO Arnhem is: een uitnodigende plek waar iedereen in de watten gelegd wordt.

Thijs Jacobs

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Corona
Coronamaatregelen verlengd, terrassen misschien open op 31 maart

Alle coronamaatregelen worden verlengd tot dinsdag 30 maart. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend op de persconferentie. Als het R-getal onder de 1 blijft, ziet minister De Jonge kans om de terrassen per 31 maart te openen. Maar hij gaf ook aan dat de vooruitzichten voor een derde golf er niet go ...

Gastronomie Corona
Online tool maakt veilig uit eten gaan mogelijk

Wetenschappers van Wageningen University & Research, de TU Delft en het Erasmus MC hebben een online tool ontwikkeld om vast te stellen hoe binnenruimtes coronaproof ingericht en gebruikt kunnen worden, zo melden zij in een persbericht. In de video onderaan dit bericht zie je hoe het model in de ...

Interview Longread
Coronacrisis: van hotdogkeizer naar koekjeskoning

De onbetwiste hotdog- en cocktailkoning van Zwolle werd noodgedwongen een heuse koekjeskoning tijdens de coronacrisis. Rolf Dingerink vertelt over ondernemen in een turbulente tijd. Ten tijde van corona verantwoordelijkheid dragen voor een bedrijf in een branche die het zwaar heeft; dat brengt vele ...

Drinks Achtergronden
Zo verkoop je straks fors meer bier

Als de horeca straks (eindelijk) weer open mag, dan is het zaak om efficiënt en bewust te gaan verkopen. Kennis van sales is namelijk heel belangrijk om een zo hoog mogelijke omzet en marge te kunnen behalen. Ivo Thijssen (biersommelier en salestrainer) geeft daarom, in samenwerking met de Hore ...

Interview Ondernemen Themamaand energie
Zo kom je als ondernemer weer in je energie

De horeca heeft het bijzonder zwaar. Noodlijdende ondernemers zijn naarstig op zoek naar perspectief, besparingen en nieuwe omzetstromen. Interne energie is volgens Sebastiaan Hooft - auteur van het boek ‘APK voor ondernemers’ en zelf een ondernemende duizendpoot - daarin ‘key&rsqu ...

Achtergronden Corona
Haagse bronnen: geen versoepelingen deze maand

Vandaag, maandag 8 maart, besluit het kabinet over de coronamaatregelen na 15 maart, waarna er vanavond een persconferentie volgt. Er is al een en ander uitgelekt, waaronder het gegeven dat er voorlopig nog geen versoepelingen mogelijk zijn en dat de avondklok wordt verlengd tot 30 maart. De harde l ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: