Stan in Zeist heropent met vernieuwd concept

Auteur: Redactie
Opening 22 september 2022
Stan in Zeist heropent met vernieuwd concept

Na een aantal maanden van afwezigheid opent restaurant Stan, onderdeel RCE (Restaurant Company Europe), in Zeist op woensdag 5 oktober weer de deuren voor zijn gasten. Met een vernieuwd team, concept én een verbeterde menukaart.  

De afgelopen periode was het stil in het hippe restaurant op de hoek van de Antonlaan in Zeist. Achter de schermen werd echter bepaald niet stilgezeten. Naast het samenstellen van een gedeeltelijk nieuw team, werd ook gewerkt aan de verbetering van de menukaart en het concept. Op dit moment worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet en vanaf begin oktober verwelkomt Stan ook hier de gasten weer met een tafel vol smaakvolle belevingen.

Shared dining en cocktails

Het concept van Stan is vernieuwd, op de vernieuwde menukaart vind je onder andere nieuwe shared dining gerechten om lekker samen te delen en verrassende cocktails met smaken van over de hele wereld. De mooie gerechten, waaronder ook veel plant-based, zijn geïnspireerd op het culinaire reisverhaal van Stan.

Feestelijke opening

Het team van Stan Zeist is er helemaal klaar voor. Restaurantmanager Ricardo Stroes laat weten: “We kijken ernaar uit dat ons restaurant weer gezellig vol zit! In de openingsweek heten we iedereen extra feestelijk welkom met een glaasje bubbels en een hapje. En op vrijdag 7 oktober en zaterdag 8 oktober brengt een DJ je in de ultieme weekendstemming met lekkere muziek. Later op de avond kunnen de voetjes weer ouderwets van de vloer.”

Stan Zeist is vanaf 5 oktober 2022 iedere woensdag t/m vrijdag geopend vanaf 16:00 uur en in het weekend ook voor een lekkere lunch of vroege borrel vanaf 12:00 uur. Naast lunch, borrel en diner zijn ook groepsdiners en events mogelijk in Stan Zeist.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws