Spingaren opent restaurant en proeflokaal

24 juli 2017 | Roy Spijker

Spingaren werd begin 2017 in Amsterdam gelanceerd door een team van vijf gepassioneerde mensen die hun liefde voor lekkere charcuterie met Amsterdam willen delen. Vol toewijding storten zij zich het op artisanaal maken van charcuterie en het inleggen en fermenteren van groente en vis. De afgelopen maanden is er gewerkt aan een uitgebreid assortiment van Spingaren producten, met lovende reacties als resultaat. In de zoektocht naar een locatie om hun charcuterie een podium te geven, besloot het jonge Spingarenteam hun droom na te jagen. Gezien hun horecaverleden gaan zij beide passies combineren en beginnen ze een eigen charcuterierestaurant. In september 2017 openen zij de deuren van een historisch grachtenpand in hartje Amsterdam.

Spingaren proeflokaal
Spingaren opent september 2017 haar deuren en is een ultiem proeflokaal voor de bijzondere charcuterieproducten uit eigen keuken. Onder het genot van bijzondere speciaalbieren en heerlijke wijnen kunnen gasten hier hun eigen Spingaren charcuterieplank gaan samenstellen. Naast het proeven van charcuterie, is het ook mogelijk om het Spingarenassortiment te kopen en mee te nemen.

Spingaren restaurant
Daarnaast biedt Spingaren restaurant een prachtige menukaart met smaakvolle, pure gerechten. Denk aan verschillende biefstukken van een lokale boer, vissen van de graat, mosselen met een bijzondere bereiding en opvallend veel verrassende vegetarische groentegerechten.

Eetbeleving
Het interieur wordt ontworpen door Bureau Maarten Jamin. Hierin staat de charcuterie centraal en vormt de bar het hart van de zaak waarin de charcuterie ten toon wordt gesteld.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Rotterdam
Nieuwe Rotterdamse hotspot Williams Canteen biedt gast all day concept

Sinds vorige week heeft het Witte de With kwartier in Rotterdam er met Williams Canteen een uitstekende publiekstrekker bij. Dit all day concept van Kim Riekwel, Jamil Sancha en zijn vrouw Stefanie - bekend van Supermercado - biedt niet alleen een uitstekende dinerkaart met culinaire hoogstandjes en...

Amsterdam Opening
Michiel van der Eerde opent Bar BAUT op permanente plek

Op 13 januari 2020 opent Michiel van der Eerde permanent 'Bar BAUT' aan de stadionweg in Amsterdam Zuid. Ruim 7 jaar geleden maakte Michiel van der Eerde naam als pop-up goeroe van Amsterdam. Na zes succesvolle rondreizende edities is het tijd voor een nieuwe dimensie binnen het horeca conce...

Columns Blog
Hoe makkelijk maak je het de gast om voor jou te kiezen?

Heb je je weleens afgevraagd waarom gasten überhaupt bij je reserveren of binnenstappen? Het kan niet zijn omdat je de enige plek bent waar ze wat kunnen eten of drinken. Zoals heel vroeger toen je als reiziger blij was dat je een dak boven je hoofd had en een warme maaltijd kreeg. De 'herb...

Wet- en regelgeving Horeca & Recht
Een groter terras op een warme dag? Soms mag het!

De herfst is inmiddels in volle gang, de winter is in zicht en zelfs de jaarwisseling laat niet lang meer op zich wachten. De zomer lijkt alweer lang geleden. Dat betekent niet dat we niet kunnen terugblikken. Graag zelfs! De afgelopen zomer kende de warmste dagen ooit gemeten. Ook de terrassen prof...

Food Amsterdam
Amsterdams hamburgerrestaurant Lombardo’s ondersteunt Villa Joep met speciale burger

Restaurant Lombardo’s, het Amsterdamse hamburgerrestaurant van chefkok Martijn Verdonk, geeft aan de decembermaand een speciaal tintje door vanaf vandaag tijdelijk een speciale burger voor het goede doel op de menukaart te zetten. De helft van de opbrengst van deze burger, die ontwikkeld werd ...

Amsterdam Opening
Pop-up lunchcafé volledig gerund door vrouwen met vluchtelingenachtergrond

A Beautiful Mess opent op donderdag 12 december een pop-up lunchcafé in het 17-eeuwse Cromhouthuis aan de Herengracht in Amsterdam. Vrouwen tussen de 35 en 65 jaar met een vluchtelingenachtergrond gaan de nieuwe locatie volledig runnen. Ook het menu is door de vrouwen ontwikkeld en geïns...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: