Speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken breidt uit

19 mei 2017 | Thijs Jacobs

Het speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken breidt in het tweede jaar van het bestaan uit naar drie steden. In Rotterdam, Amersfoort en Maastricht kunnen bier- en wijnliefhebbers hun hart ophalen aan spannende brouwsels en smaakvolle wijnen. Een goede bodem voor al dat lekkers kan men leggen bij de verschillende mobiele keukens. En de tofste bands en DJ's voorzien een bijpassende soundtrack van een heerlijke festivaldag. De toegang is gratis.

BIER
Kannen & Kruiken is een waar bierwalhalla. Saison, blond, dubbel, tripel, pale ale, IPA, kriek, pils, bock, stout, porter, witbier, weizen, radler, alcoholarm en alcoholvrij: het is er allemaal. Daarnaast zijn er ook zeldzame vintage specials. Gegarandeerd dat het hart van menig beer geek daar sneller van gaat kloppen.

WIJN
Op Kannen & Kruiken proef, nip en geniet men volop van de godendrank. Weet je echt helemaal niets van Europese klassiekers en Nieuwe Wereldwijnen en wil je ein-de-lijk eens de inner-wijnconnaisseur in jezelf channelen? De Kannen & Kruiken sommeliers vertellen je met alle liefde over de verschillende smaken en wijnhuizen.

ETEN
Bezoekers kunnen zich tonnetje rond eten bij de leukste mobiele keukens uit het land. Zij schotelen overheerlijk vers en ambachtelijk eten voor. Op het menu staan onder andere vullende maaltijden, lichte snacks en verrukkelijke borrelhapjes. Om je vingers bij af te likken!

MUZIEK
Hoe relaxt is het om met de zon op je bol en een speciaalbiertje of wijn in de hand lekkere tunes te horen! Daarom wordt er een arsenaal aan te gekke bands en DJ's uitgerukt om te voorzien van het nodige vertier.

MEEDOEN?
Kannen & Kruiken werkt graag samen met lokale partijen. Dus wil je met jouw restaurant laten zien aan wat je in huis hebt? Meld je aan via www.kannenkruiken.nl.

AGENDA

Kannen & Kruiken Rotterdam
15 t/m 18 juni, Het Park

Kannen & Kruiken Amersfoort
10 t/m 13 augustus, Burgemeester Brouwerplantsoen

Kannen & Kruiken Maastricht
17 t/m 20 augustus, Griendpark

www.kannenkruiken.nl
 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Achtergronden
Bierbeleving met vintage bockbier

Gasten willen tegenwoordig meer dan alleen een goed glas bier. Ze willen beleving. Het verhaal achter een bier. Al eens aan een vintage bockbier kaart gedacht dit najaar? Maak de bockbierbeleving bovendien compleet met heerlijke bijpassende hapjes. Wat maakt vintage bockbier dan zo bijzonder? Het is...

Hotel opleiding
Top masterclasses Ducasse van start bij Middelbare Hotelschool Friesland

Gerenommeerde chef-koks uit haute cuisine-land bij uitstek Frankrijk die masterclasses verzorgen voor mbo-studenten... Dit studiejaar staat het op het programma bij Middelbare Hotelschool Friesland. Maandag 18 september was de drukbezochte kickoff op de locatie van dit onderdeel van het Friesland Co...

Awards
Gaia Green Awards uitgereikt op Gastvrij Rotterdam

Tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam zijn op dinsdag 19 september de Gaia Green Awards uitgereikt. Op het duurzame Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen heeft Jos van Grunsven (vicevoorzitter Euro-Toques) in de categorieën Hotels, Restaurants en Strandpaviljoens de volgende winnaars bekend ge...

Events Utrecht
Utrechts restaurant komt met filmmenu en Gouden Kalf tijdens Nederlands Film Festival

Woensdag 20 september 2017 start het Nederlands Film Festival. Tien dagen lang is Utrecht de filmhoofdstad van Nederland, waar de Nederlandse film het erepodium krijgt dat het verdient. STAN & CO Utrecht viert dit met een eigen première. Gedurende het filmfestival lanceert STAN & CO U...

Vis
Bistrobar Berlin kookt van kop tot graat: Kabeljauwkop

No waste. Duurzame vangst. Koken van kop tot graat. Het is helemaal 2017. Voor Fedor Kok, souschef bij Bistrobar Berlin in Nijmegen, viel alles op zijn plek tijdens een bezoek aan de haven van het IJslandse Reykjavik. Hij bracht zijn ideeën mee naar huis. En Ron Blaauw loved it... In restaur...

Amsterdam Bocuse d'Or
Lars Drost van Ciel Blue winnaar finale Bocuse d’Or Nederland

Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam is Lars Drost van Ciel Blue in Amsterdam de winnaar geworden van de Nederlandse finale Bocuse d’Or. Lars Drost gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese finale in Turijn van 10 tot en met 12 juni 2018. Vijf kandidaten hebben zich de afgelopen m...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: