Speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken breidt uit

19 mei 2017 | Thijs Jacobs

Het speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken breidt in het tweede jaar van het bestaan uit naar drie steden. In Rotterdam, Amersfoort en Maastricht kunnen bier- en wijnliefhebbers hun hart ophalen aan spannende brouwsels en smaakvolle wijnen. Een goede bodem voor al dat lekkers kan men leggen bij de verschillende mobiele keukens. En de tofste bands en DJ's voorzien een bijpassende soundtrack van een heerlijke festivaldag. De toegang is gratis.

BIER
Kannen & Kruiken is een waar bierwalhalla. Saison, blond, dubbel, tripel, pale ale, IPA, kriek, pils, bock, stout, porter, witbier, weizen, radler, alcoholarm en alcoholvrij: het is er allemaal. Daarnaast zijn er ook zeldzame vintage specials. Gegarandeerd dat het hart van menig beer geek daar sneller van gaat kloppen.

WIJN
Op Kannen & Kruiken proef, nip en geniet men volop van de godendrank. Weet je echt helemaal niets van Europese klassiekers en Nieuwe Wereldwijnen en wil je ein-de-lijk eens de inner-wijnconnaisseur in jezelf channelen? De Kannen & Kruiken sommeliers vertellen je met alle liefde over de verschillende smaken en wijnhuizen.

ETEN
Bezoekers kunnen zich tonnetje rond eten bij de leukste mobiele keukens uit het land. Zij schotelen overheerlijk vers en ambachtelijk eten voor. Op het menu staan onder andere vullende maaltijden, lichte snacks en verrukkelijke borrelhapjes. Om je vingers bij af te likken!

MUZIEK
Hoe relaxt is het om met de zon op je bol en een speciaalbiertje of wijn in de hand lekkere tunes te horen! Daarom wordt er een arsenaal aan te gekke bands en DJ's uitgerukt om te voorzien van het nodige vertier.

MEEDOEN?
Kannen & Kruiken werkt graag samen met lokale partijen. Dus wil je met jouw restaurant laten zien aan wat je in huis hebt? Meld je aan via www.kannenkruiken.nl.

AGENDA

Kannen & Kruiken Rotterdam
15 t/m 18 juni, Het Park

Kannen & Kruiken Amersfoort
10 t/m 13 augustus, Burgemeester Brouwerplantsoen

Kannen & Kruiken Maastricht
17 t/m 20 augustus, Griendpark

www.kannenkruiken.nl
 

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

opleiding
Horeca Academie biedt studiebeurs koksopleiding voor vluchtelingen

De Horeca Academie wil een blijvende positieve bijdrage leveren aan de succesvolle integratie van nieuwkomers in Nederland. Daarom biedt zij per september 2017 opnieuw een statushouder de kans om een studiebeurs te krijgen voor een opleiding aan de particuliere Horeca Academie in Den Haag. Volgen...

Achtergronden
Nieuw seizoen Koken met Van Boven

Yvette van Boven is vanaf 4 september weer bij de VPRO te zien met 10 nieuwe afleveringen van Koken met Van Boven; ook voor niet-keukenprinsen en prinsessen een lust om naar te kijken. Naast haar keukengeheimen deelt Van Boven ook interessante wetenswaardigheden over de ingrediënten die zij haa...

cijfers
Restaurants in Flevoland telefonisch het slechtst bereikbaar

In 2016 stonden 129 restaurants onder verscherpt toezicht van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). De restaurants stonden onder streng toezicht omdat zij meerdere keren een boete kregen voor slechte hygiëne of voedselveiligheid. Hoewel het eten en hygiëne een van de belangrij...

Internationaal Tech
Restaurant deelt Instagram-kit uit voor mooie foto’s

De komst van mobiele telefoons met camera’s en apps als Instagram heeft er voor gezorgd dat steeds meer mensen foto’s maken van de gerechten die ze bestellen. Het Londense restaurant Dirty Bones moet dat ook hebben gezien, en deelt nu een speciale Instagram-kit uit aan haar klanten. Zo k...

Wijn
Dramatische terugval productie Franse wijnen

Het Franse ministerie van Landbouw verwacht dat de wijnproductie van Bordeaux tot Alsace dit jaar met 17 procent terugvalt. Dit komt doordate koudeprikken in de lente verschillende wijngaarden hebben beschadigd, met name in de regio Bordeaux. Naar verwachting wordt er dit jaar 37,6 miljoen hectol...

Amsterdam Opening
Spingaren opent restaurant en proeflokaal

Spingaren werd begin 2017 in Amsterdam gelanceerd door een team van vijf gepassioneerde mensen die hun liefde voor lekkere charcuterie met Amsterdam willen delen. Vol toewijding storten zij zich het op artisanaal maken van charcuterie en het inleggen en fermenteren van groente en vis. De afgelopen m...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: