Spaanse tv-show brengt restaurant Utrecht succes

19 oktober 2016 | Jorien Slager

De Spaanse kok Chicote is in Spanje een tv-fenomeen. Met zijn programma 'Pesadilla en la cocina' bezoekt hij restaurants en bars in Spanje. Je kunt het vergelijken met 'Herrie in de keuken' hier. Eind september bezocht Chicote tapasrestaurant eLe Tapas aan de Utrechtse Oudegracht. Chicote kon het eten niet waarderen, maar dat was niet het enige. Het gitaarspel maakte hem ook niet blij. De gitaar eindigde namelijk in de gracht. Dit meldt Spanje Vandaag.

In de tv-uitzending van 'Pesadilla en la cocina' is het de bedoeling dat het restaurant, het eten en de sfeer een verbetering krijgen. De zang- en gitaarmuziek zorgden er echter voor dat Chicote zijn geduld snel verloor. Nadat de gitaar in de gracht belandt, aarzelt de eigenaar geen moment en duikt hij meteen de gracht in om zijn gitaar uit het water te halen, dit tot enorme verbazing van de Spaanse kok Chicote. Later in het programma is te zien hoe beide heren het weer bijleggen en het restaurant en de menukaart compleet veranderen.

Inmiddels heeft de uitzending het Utrechtse restaurant succes bezorgd. De ruzie, gitaar in de gracht en de eigenaar die er achteraan sprong, zorgden voor de komst van veel Spanjaarden naar eLe Tapas. Of dit voor het eten is of voor foto's met de eigenaar, is niet duidelijk.

Nieuwsgierig? De uitzending kijk je (uiteraard in het Spaans) hier terug.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: