Spaanse tv-show brengt restaurant Utrecht succes

19 oktober 2016 | Jorien Slager

De Spaanse kok Chicote is in Spanje een tv-fenomeen. Met zijn programma 'Pesadilla en la cocina' bezoekt hij restaurants en bars in Spanje. Je kunt het vergelijken met 'Herrie in de keuken' hier. Eind september bezocht Chicote tapasrestaurant eLe Tapas aan de Utrechtse Oudegracht. Chicote kon het eten niet waarderen, maar dat was niet het enige. Het gitaarspel maakte hem ook niet blij. De gitaar eindigde namelijk in de gracht. Dit meldt Spanje Vandaag.

In de tv-uitzending van 'Pesadilla en la cocina' is het de bedoeling dat het restaurant, het eten en de sfeer een verbetering krijgen. De zang- en gitaarmuziek zorgden er echter voor dat Chicote zijn geduld snel verloor. Nadat de gitaar in de gracht belandt, aarzelt de eigenaar geen moment en duikt hij meteen de gracht in om zijn gitaar uit het water te halen, dit tot enorme verbazing van de Spaanse kok Chicote. Later in het programma is te zien hoe beide heren het weer bijleggen en het restaurant en de menukaart compleet veranderen.

Inmiddels heeft de uitzending het Utrechtse restaurant succes bezorgd. De ruzie, gitaar in de gracht en de eigenaar die er achteraan sprong, zorgden voor de komst van veel Spanjaarden naar eLe Tapas. Of dit voor het eten is of voor foto's met de eigenaar, is niet duidelijk.

Nieuwsgierig? De uitzending kijk je (uiteraard in het Spaans) hier terug.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: