Sligro Almelo weer open na verbouwing

6 september 2017 | Roy Spijker

Maandag 18 september om 10.00 uur wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Almelo heropend. Martin Kruithof (restaurant De Lindenhof in Giethoorn), Sandra Ysbrandy (Bekend van o.a. het NPO-programma Tijd voor Max) en Hugo de Leeuw (vestigingsdirecteur Sligro Almelo) zullen gezamenlijk de officiële openingshandeling verrichten.

wee dagen, maandag 18 en dinsdag 19 september, staan er inspirerende masterclasses van sterrenchefs en interessante kookdemonstraties op het programma, met medewerking van een groot aantal lokale topkoks, waaronder de Michelinchefs Martin Kruithof van De Lindenhof* in Giethoorn, Mike Vrijdag van Strandlodge* in Winterswijk, Lars van Galen van ’t Lansink* in Hengelo en Erik de Mönnink van De Swarte Ruijter in Holten. Daarnaast zijn er volop, proeverijen, interessante masterclasses door lokale horecahelden, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer.

Speciaal voor deze heropening heeft Sligro een regionale restaurantgids uitgegeven. Deze bewaareditie ligt vanaf 18 september in de vestiging en biedt een overzicht van de deelnemende restaurants. Ter gelegenheid van de heropening kun je bij Sligro in Almelo sparen voor dinercheques van € 25 die te besteden zijn bij de meer dan 50 deelnemende restaurants in de regio.

Sligro Almelo is diep geworteld in de regio. Een vast adres voor horecabedrijven, MKB, cateraars en culinaire specialisten in Noordwest-Twente. Nu helemaal in een nieuwe jas. Afgelopen maanden zijn alle afdelingen gefaseerd verbouwd. Het resultaat is 5.700 m2 groothandel in het nieuw, inclusief een compleet nieuwe versafdeling met een divers dagvers aanbod vlees, vis, wild & gevogelte, AGF en brood & banket.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: