Sligro Almelo weer open na verbouwing

6 september 2017 | Roy Spijker

Maandag 18 september om 10.00 uur wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Almelo heropend. Martin Kruithof (restaurant De Lindenhof in Giethoorn), Sandra Ysbrandy (Bekend van o.a. het NPO-programma Tijd voor Max) en Hugo de Leeuw (vestigingsdirecteur Sligro Almelo) zullen gezamenlijk de officiële openingshandeling verrichten.

wee dagen, maandag 18 en dinsdag 19 september, staan er inspirerende masterclasses van sterrenchefs en interessante kookdemonstraties op het programma, met medewerking van een groot aantal lokale topkoks, waaronder de Michelinchefs Martin Kruithof van De Lindenhof* in Giethoorn, Mike Vrijdag van Strandlodge* in Winterswijk, Lars van Galen van ’t Lansink* in Hengelo en Erik de Mönnink van De Swarte Ruijter in Holten. Daarnaast zijn er volop, proeverijen, interessante masterclasses door lokale horecahelden, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer.

Speciaal voor deze heropening heeft Sligro een regionale restaurantgids uitgegeven. Deze bewaareditie ligt vanaf 18 september in de vestiging en biedt een overzicht van de deelnemende restaurants. Ter gelegenheid van de heropening kun je bij Sligro in Almelo sparen voor dinercheques van € 25 die te besteden zijn bij de meer dan 50 deelnemende restaurants in de regio.

Sligro Almelo is diep geworteld in de regio. Een vast adres voor horecabedrijven, MKB, cateraars en culinaire specialisten in Noordwest-Twente. Nu helemaal in een nieuwe jas. Afgelopen maanden zijn alle afdelingen gefaseerd verbouwd. Het resultaat is 5.700 m2 groothandel in het nieuw, inclusief een compleet nieuwe versafdeling met een divers dagvers aanbod vlees, vis, wild & gevogelte, AGF en brood & banket.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

KHN
KHN: Demonstratie op de Dam klap in het gezicht voor horecaondernemers

De algemeen directeur van KHN, Dirk Beljaarts, noemt de demonstratie gisteren op de Dam in Amsterdam een klap in het gezicht voor horecaondernemers. Gisteravond kwamen duizenden mensen op de Dam bijeen om te demonstreren tegen racisme. “Het valt niet te rijmen met het beleid dat de afgelopen m...

Michelin Verbouwen
Beluga Loves You zet verbouwing in: 1 augustus weer open

Afgelopen weken is Beluga Loves You net als zovelen in de weer geweest met het zoeken naar de juiste vertaling van 'het nieuwe normaal'. Servais Tielman: "Wij zijn tot de conclusie gekomen dat we dat onmogelijk kunnen combineren met hoogwaardige gastronomie, een topbeleving en een onged...

Opening Coronacrisis
Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Niet alleen in Utrecht hoorde je een zucht van verlichting. Maar ook in en op andere plaatsen in Nederland slaakte de horeca een vreugdekreet(je). We mogen weer. We zijn er klaar voor en nu maar hopen dat de gasten komen. Want ook onder horecaondernemers is er de zorg of gasten niet eerst even de ka...

Coronacrisis
Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Liveblog. Wij hebben er zin! Wij zijn er klaar voor! Dat is wat Utrechtse horecaondernemers ons vanochtend vol enthousiasme vertelden. De redactie van Lunchroom, De RestaurantKrant en de CaféKrant is vandaag in het land en doet verslag van de eerste dag dat de horeca na maanden weer open mag. Ti...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: 1,5 meter-economie in de horeca

Maandag 1 juni, tweede pinksterdag 2020, stroomde de terassen in Nederland weer vol. Na een verplichte sluiting van tien weken, slaakte de horeca een zucht van verlichting. 'We mogen weer', was de tendens in een zonovergoten Nederland. Blij ondernemers verwelkomden hun gasten met een bre...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: