Sligro Almelo weer open na verbouwing

6 september 2017 | Roy Spijker

Maandag 18 september om 10.00 uur wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Almelo heropend. Martin Kruithof (restaurant De Lindenhof in Giethoorn), Sandra Ysbrandy (Bekend van o.a. het NPO-programma Tijd voor Max) en Hugo de Leeuw (vestigingsdirecteur Sligro Almelo) zullen gezamenlijk de officiële openingshandeling verrichten.

wee dagen, maandag 18 en dinsdag 19 september, staan er inspirerende masterclasses van sterrenchefs en interessante kookdemonstraties op het programma, met medewerking van een groot aantal lokale topkoks, waaronder de Michelinchefs Martin Kruithof van De Lindenhof* in Giethoorn, Mike Vrijdag van Strandlodge* in Winterswijk, Lars van Galen van ’t Lansink* in Hengelo en Erik de Mönnink van De Swarte Ruijter in Holten. Daarnaast zijn er volop, proeverijen, interessante masterclasses door lokale horecahelden, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer.

Speciaal voor deze heropening heeft Sligro een regionale restaurantgids uitgegeven. Deze bewaareditie ligt vanaf 18 september in de vestiging en biedt een overzicht van de deelnemende restaurants. Ter gelegenheid van de heropening kun je bij Sligro in Almelo sparen voor dinercheques van € 25 die te besteden zijn bij de meer dan 50 deelnemende restaurants in de regio.

Sligro Almelo is diep geworteld in de regio. Een vast adres voor horecabedrijven, MKB, cateraars en culinaire specialisten in Noordwest-Twente. Nu helemaal in een nieuwe jas. Afgelopen maanden zijn alle afdelingen gefaseerd verbouwd. Het resultaat is 5.700 m2 groothandel in het nieuw, inclusief een compleet nieuwe versafdeling met een divers dagvers aanbod vlees, vis, wild & gevogelte, AGF en brood & banket.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel
FNV: Al 2.000 personen zeggen 'nee' tegen cao-resultaat

Drie jaar lang is er geen cao in de horeca. Nu ligt er een onderhandelingsresultaat tussen KHN en CNV Vakmensen. Leden van CNV krijgen slechts zes dagen de tijd om aan te geven of zij akkoord gaan met het onderhandelingsresultaat. Het lijkt erop dat alles op stel en sprong geregeld moet worden. Lede...

Economie
'Winstwaarschuwing' voor MKB ondernemers

Bij de huidige groei van het midden- en kleinbedrijf in Nederland is een “winstwaarschuwing” op zijn plaats. Dat staat in het jaarbericht 2017, de ‘Staat van het MKB’ van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Door toenemende krapte op de arbeidsma...

Opening
Formule WOK& start in Rotterdamse Zwart Janstraat

De nieuwe fastserviceformule WOK& opent op 24 november 2017 haar eerste store in Rotterdam aan de Zwart Janstraat. Franchisenemer Nawal Hasan (35) gaat bevlogen aan de slag met een team van jonge medewerkers om gezond, Aziatisch natural food op de kaart te zetten. Rotterdam-Noord heeft de pri...

Diner
Amstel Boathouse organiseert 'charity diner'

Op woensdag 29 november 2017 organiseert het Amstel Boathouse samen met het Bhutan Youth Development Funds en de Mieke Huigen Stichting een charity diner. Deze avond staat in het teken van een betere toekomst voor jonge monniken uit Bhutan. Er wordt geld ingezameld om te streven naar onderwijs voor ...

Achtergronden Wijn
Mensheid drinkt al langer wijn dan werd aangenomen

Professor Patrick McGovern heeft een nieuw onderzoek gepubliceerd, waarin hij aangetoond heeft dat de mensheid al 5000 jaar langer wijn drinkt (en maakt) dan eerder werd aangenomen. Georgië De bio­moleculaire archeoloog van de universiteit van Pennsylvania vond in acht aar­dewerk...

Achtergronden Culinair
Fransen kiezen voor Boeuf Bourguignon als nationaal gerecht

De Fransen hebben gestemd op het gerecht dat volgens hen de Gallische gastronomie het beste uidraagt. Uiteraard bevat het gerecht vlees en wijn, hoe kan het ook anders. Boeuf Bourguignon is immers de grote winnaar. Vleesgerecht Het gestoofde vleesgerecht uit centraal Frankrijk wordt gemaakt me...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: