Sijf komt met primeur: de eerste kroeg met een lunch-app

9 februari 2018 | David Bakker
Sijf komt met primeur: de eerste kroeg met een lunch-app<

De Rotterdamse horecazaak Sijf lanceert als eerste restaurant in Nederland een
applicatie. Met de Sijf app kunnen gasten vooraf een tafel reserveren en direct een
bestelling plaatsen. De gastvrouw zorgt dat de tafel keurig gedekt klaar staat inclusief
gerechten, zodat de lunch of het diner meteen verorbert kan worden. Horecabaas Hell
vertelt: “Wij bevinden ons midden in een metropool waar mensen haast hebben. Met de Sijf
app maken we het voor zakenlui net een tikkie makkelijker.”

De eerste van het land

De bruisende kroeg Sijf is dagelijks gevuld met een mix van creatieve dertigers, hippe twintigers en serieuze zakenlui. Voor de laatst genoemde groep gaat vanaf vandaag geen kostbare tijd meer verloren, met de Sijf app zijn businessvrouwen en zakenmannen verzekerd van een goede maaltijd op het gewenste tijdstip. Tijdens een personeelsvergadering borrelde het idee van eenapplicatie al eens eerder op. Eigenaar Herman Hell gaf gehoor aan het verzoek: “Het was eveneen compleet nieuwe technische wereld, maar we zijn er helemaal uit. De app is live!”. Wanneer iemand zijn locatievoorziening aan heeft staan en via de Sijf applicatie besteld, communiceert de app met een lamp in de keuken. De lamp springt aan zodra iemand Sijf nadert. Zo weet het personeel dat de bestelling gereed moet zijn.


Op de borrel bij Sijf Bar restaurant Sijf dankt zijn naam aan timmerman Sijf van Zuilen. Sijf voorzag de kroeg eindjaren 90 van een nieuwe sfeervolle uitstraling. Op de zondagmiddag zorgen muzikale klanken van bekende en onbekende artiesten voor een ongedwongen vibe. Op het verwarmde terras is het ’s winters goed toeven, met een keuze uit ruim honderd speciaal bieren weet het personeel voor iedere smaak een match te vinden.

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening
Bistrobar Bankoh opent 19 oktober

Vrijdag 19 oktober opent Bistrobar Bankoh met een spetterend openingsfeest de deuren aan de Handelskade in Nijmegen. Vanaf zaterdag 20 oktober is het mogelijk in de nieuwe Bistrobar in Aziatische sferen te dineren met uitzicht op het water. Na Bistrobar Berlin wordt Bankoh het tweede Nijmeegse re...

Drinks Longread
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Overdag een ijskoud glas bier of een goed glas wijn. Hoewel in Nederland die cultuur niet heerst, verandert de behoefte van de consument. De mogelijkheid om een glas wijn of een biertje bij de lunch te bestellen groeit. Alcoholvrije wijnen zijn (nog) niet populair in de horeca, maar bieren die weini...

Personeel Achtergronden
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'

‘’Het moet een familie zijn’’, ‘’ludieke wervingsfilmpjes helpen’’ en ‘’duidelijke communicatie is alles’’. Bovenstaande uitspraken komen van horecamanagers en -ondernemers. Kortom: elke ondernemer of manager die ik spreek heeft...

Patisserie Advertorial
Creëer je eigen unieke dessert

Patisserie speelt een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse horeca. Met een mooi stukje patisserie kun je een geweldige indruk maken op je gasten, hetgeen kan zorgen voor meer omzet. Het is belangrijk om innovatief te blijven. Zo kan het aanbieden van huisgemaakte patisserie een manier zijn om ...

Achtergronden
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven

Menselijk handelen is de belangrijkste oorzaak van bedrijfsbranden in Nederland. En daarmee is het één van de grootse bedreiging van de bedrijfscontinuïteit in het midden- en kleinbedrijf. Dat constateert verzekeraar Reaal, na een analyse van brandoorzaken bij bedrijven. De verzek...

Awards
Tim Bresssers van Taste bij Dirk door naar finale European Young Chef Award 2018

Op donderdag 11 oktober vond bij Sligro Den Bosch de voorronde plaats voor de European Young Chef Award 2018. Drie jonge chefs t/m 25 jaar streden hier om een plek in de finale van de Europese wedstrijd die van van 25 tot 27 november plaatsvindt in Galway, Tim Bressers van Wijnbar Taste bij Dirk uit...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: