Derde zaak Sergio Herman in Antwerpen

2 maart 2011 |
Derde zaak Sergio Herman in Antwerpen<

Sergio Herman wil een nieuw restaurant beginnen in Antwerpen. Dat meldt Shownieuws van SBS6 deze week. De driesterrenchef en man van presentatrice Ellemieke Vermolen ambieert naast Oud Sluis in Sluis en Pure C in Cadzand-Bad een derde zaak in de Belgische stad. Momenteel is Herman op zoek naar een geschikte locatie en pand.

Verhuizen
Met het nieuws komt een einde aan aanhoudende geruchten. Vorig jaar rond deze tijd gonsde het in de wandelgangen over nog een nieuwe zaak voor Herman naast het toen nog te openen Pure C. In februari 2010 liet de topkok in Belgische kranten optekenen dat het 'Antwerpen maar net zo goed ook Amsterdam kon worden'. Nu is helder geworden wat de laatste uitbreidingsplannen zijn. In het interview kwamen ook de verhuisplannen van het stel naar Antwerpen ter sprake. In Nederland wonen hoeft het stel niet meer zo nodig.

Nieuwe kledinglijn
Shownieuws sprak Sergio Herman en Ellemieke Vermolen tijdens de presentatie van een nieuwe kledinglijn voor hippe zwangere vrouwen, waar Vermolen model voor staat. Tijdens de opnames werd tevens de jongste telg van het stel, de tien weken oude Zenna, aan de kijker getoond.


Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Sluiting Michelin
Voormalig sterrenrestaurant O Mundo in Hotel De Wereld sluit

Restaurant O Mundo, gevestigd in Hotel De Wereld in Wageningen, gaat definitief dicht. Omdat de bedrijfsresultaten van het restaurant tegenvallen, heeft Hotel De Wereld besloten om het aantal hotelkamers uit te breiden ten koste van het restaurant. De sluiting is al in november. Hiermee verliest ...

Personeel Culinair
Ook de veeleisende gast vormt een uitdaging binnen de horeca

Horeca- en cateringbedrijven ervaren financieel pittige tijden. Omzet- en rendementsverhogen en het verlagen van de kosten vormen een grote uitdaging. Dit blijkt uit onderzoek van GROUP7 met Het Nederlands Kokspanel onder ruim 500 horeca- en cateringprofessionals, dat afgelopen voorjaar werd gehoude...

Events
Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam opent op 23 september om 11.30 uur met een bijzonder gelegenheidsduo; niemand minder dan Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, zullen de presentatie van het openingsprogramma voor hun rekening...

Bocuse d'Or
Jan Sobecki en Jannis Brevet in jury Bocuse d'Or

Voorzitter Soenil Bahadoer, chefkok Moshik Roth, chefkok Jarno Eggen en executive chef Sidney Schutte. Alle vier chefs die op topniveau koken. Bovendien nemen zij op maandag 23 september plaats aan de jurytafel bij de Nederlandse finale van Bocuse d'Or in de WedstrijdArena van Gastvrij Rotterdam...

Columns Blog
De jongeren van tegenwoordig

Mijn dochter is begonnen met vioolles. Al direct na de eerste les werd thuis de viool voorzichtig uit het kistje gehaald en begon ze er driftig op te tokkelen. In dit stadium kan ik er nog geen melodie in bespeuren, maar hey, wij hebben een instrument in huis dus het begin is gemaakt. Ze wist mij ze...

Interview Aardappel
Interview Garry de Boer: "De aardappel wordt culinair herontdekt"

Garry de Boer is al jaren culinair marketing manager van Hanos en inspireert met zijn gerechten honderden chefs in Nederland. Samen met hoofd inkoop dagvers Marcel Coulier bepaalt hij (deels) wat er bij talloze restaurants iedere dag aan producten binnenkomen. Aan de hand van een vijftal stellingen ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: