Sergio Herman presenteert Sergiology

19 juni 2012 |
Sergio Herman presenteert Sergiology<

Sergio Herman heeft in Antwerpen zijn nieuwste boek annex kunstobject gepresenteerd: Sergiology De topkok maakte het samen met culinair fotograaf Tony le Duc en portretkunstenaar Stephan Vanfleteren.
Inspiratiebronnen
Sergio Herman: "Sergiology gaat over alles wat mij gebracht heeft waar ik nu ben. Dat zijn mijn grote inspiratiebronnen zoals citrusvruchten en de zee, maar ook kunstenaars als Anton Corbijn en Luc Tuymans, ontwerpers als Studio Job en Piet Boon, collega-chefs als René Redzepi en Marco Pierre White en natuurlijk mijn vrouw Ellemieke."

Beeld en geluid
Sergiology is geen kookboek maar een document over de inspiratiebronnen en creaties van de beste chef van de Benelux. Alle mensen die in het boek voorkomen zijn te beluisteren via een audio device en de koptelefoon die bij het boek geleverd worden. Terwijl je naar de foto’s in het boek kijkt hoor je deze mensen vertellen over hun leven en werk.

De presentatie van het boek vond plaats in het FelixPakhuis in Antwerpen. Tegelijkertijd werd op dezelfde locatie een tentoonstelling geopend met foto’s uit het boek.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Food Achtergronden
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?

Graag je aandacht voor dit leuke onderzoek, waarvan we de resultaten binnenkort publiceren. We willen graag weten of jij in je zaak convenience - of gemaksproducten (feitelijk zijn ze hetzelfde) gebruikt. De trend is ambachtelijk en lokaal, maar in hoeverre uit zich dat in de praktijk? Is enkel werk...

Drinks Marketing
Wat doe jij met Wereld Whisky dag?

Op vrijdag 27 maart vieren wij met z’n allen ‘Wereld Whisky Dag’. De dag waarop wij onze tulpvormige glazen uit de kast halen, halfvol schenken om vervolgens te proosten met elkaar. Overal op de wereld vinden er evenementen plaats, ook in Nederland dus. Dit evenement kun je zelf or...

Restaurant
Uniek wereldrestaurant met Asian drive-through

Kampen is over elf maanden als eerste in Nederland een wereldrestaurant met Asian drive-through rijker. De heipalen gaan deze weken de grond in. De bouw van het unieke restaurant bij Kampen Zuid wordt gerealiseerd door Weever Bouw uit Kampen als hoofdaannemer. Bo Qiu, de eigenaar van onder andere wo...

Restaurant Brooks: seizoensproducten van Hollandse bodem

Vanaf maart heeft de menukaart van restaurant Brooks in Amsterdam-Zuid een geheel nieuw culinair concept. Executive chef Ruud Wirken stelde een nieuwe kaart samen vol heerlijkheden om samen te delen. Een menu van wereldse gerechten, bereid met de lekkerste seizoensproducten, het liefst van Hollandse...

Awards Culinair
De Librije 6 jaar op rij de beste

De winnaars van de zesde editie van de Restaurant Awards zijn zojuist bekend gemaakt. Vijfhonderd gerenommeerde chefs mochten ook dit jaar weer hun stem uitbrengen in twaalf verschillende categorieën. De Librije (Zwolle) is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot 'Beste Restaurant van Ned...

Opening Den Haag
Nieuw restaurant opent in Zaal 3 van Het Nationale Theater

Op zaterdag 29 februari opent een nieuw restaurant in het Energiekwartier in Den Haag van de bedenkers van ñ: Restaurant Drie. Restaurant Drie is gelegen in de voormalige kantoren van de Electriciteitsfabriek in het centrum van Den Haag, omringd door een groen terras. Daarnaast dient Restaura...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: