Sergio Herman presenteert Sergiology

19 juni 2012
Sergio Herman presenteert Sergiology

Sergio Herman heeft in Antwerpen zijn nieuwste boek annex kunstobject gepresenteerd: "Sergiology":http://www.sergiology.com/. De topkok maakte het samen met culinair fotograaf Tony le Duc en portretkunstenaar Stephan Vanfleteren.

*Inspiratiebronnen*
Sergio Herman: "Sergiology gaat over alles wat mij gebracht heeft waar ik nu ben. Dat zijn mijn grote inspiratiebronnen zoals citrusvruchten en de zee, maar ook kunstenaars als Anton Corbijn en Luc Tuymans, ontwerpers als Studio Job en Piet Boon, collega-chefs als René Redzepi en Marco Pierre White en natuurlijk mijn vrouw Ellemieke."

*Beeld en geluid*
Sergiology is geen kookboek maar een document over de inspiratiebronnen en creaties van de beste chef van de Benelux. Alle mensen die in het boek voorkomen zijn te beluisteren via een audio device en de koptelefoon die bij het boek geleverd worden. Terwijl je naar de foto’s in het boek kijkt hoor je deze mensen vertellen over hun leven en werk.

De presentatie van het boek vond plaats in het FelixPakhuis in Antwerpen. Tegelijkertijd werd op dezelfde locatie een tentoonstelling geopend met foto’s uit het boek.

~Frank Lindner~

Overig nieuws