Sergio Herman organiseert Foodfest

19 augustus 2015 |
Sergio Herman organiseert Foodfest<

Zeeuws-Vlaanderen is een jaarlijks nieuw culinair evenement rijker! Voortaan is het mogelijk om in de duinen van Cadzand te genieten van al het
goeds dat de regio op culinair gebied te bieden heeft. Op maandag 7 september vindt namelijk de eerste editie van Foodfest, een initiatief van Stichting Inspired Events, plaats.

Sergio Herman
Het foodfestival is één van de eerste projecten van Stichting Inspired Events. Deze stichting is opgericht door niemand minder dan topchefs Sergio Herman (Pure C en The Jane), Syrco Bakker (Pure C), collega-ondernemers Mark Labruyere van Delica Licious en Petra Gorthmanns van Strandhotel in Cadzand-Bad. Foodfest moet inspireren en de Zeeuws-Vlaamse foodregio promoten. Het evenement is bedoeld om inspiratie op te doen door elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Dit kan in de VIP-lounge, maar ook gewoon in de duinen.
Stories of food
Tijdens Foodfest zullen onder andere Sergio Herman en tv-chef Sophie Dumont een verhaal delen over hun relatie met (ambachtelijk) eten. Foodfest vindt plaats van 12:00 uur tot 23:00 uur ter hoogte van Pure C/Strandhotel in Cadzand-Bad. Rond de klok van 13:30 uur wordt per boot het 'eerste' mandje oesters aan wal gebracht en aan co-founder van de Stichting Inspired Events, Sergio Herman, overhandigd.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Recepten
Wat zit er in de originele bolognesesaus?

De bolognesesaus is de allerbekendste Italiaanse pastasaus. In tegenstelling tot veel andere pastasauzen is deze behoorlijk rijk gevuld, doorgaans is het een saus op basis van gehakt, (gepelde) tomaten, wortel, selderie, knoflook en ui. Hieraan worden vaak nog meer ingrediënten aan toegevoegd, ...

Opening Internationaal
Deus Ex Machina brengt uniek retail- en restaurantconcept naar Nederland

Deus Ex Machina is meer dan alleen een merk. Het brengt een lifestyle voor alle riders, bikers, creatieven, foodfanaten en artistiekelingen tot leven. Met hun recent geopende ‘tempel’ genaamd The Wat of Why aan de Amsterdamse Herengracht start ook in de lage landen de jacht naar plezier....

Bier
Horecaconcern IQ Creative stapt over op Bud

IQ Creative, een van de belangrijkste spelers in de Amsterdamse horeca, maakt vandaag bekend te kiezen voor Bierbrouwerij AB InBev. Het bedrijf van Bert van der Leden en ’s werelds grootste brouwer zijn al sinds de introductie van Bud in Nederland in gesprek. De samenwerking wordt vandaag door...

Achtergronden Internationaal
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca

China zal de productie, de verkoop en het gebruik van plastic wegwerpproducten in de komende vijf jaar in drie fasen verbieden of beperken, volgens een gezamenlijk door de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Ecologie en Milieu uitgevaardigde instructie. Ook voor...

Awards
Restaurant ’t Havenmantsje Harlingen Beste Leerbedrijf Horeca

Tijdens de finale op de Horecava is donderdag 16 januari op de stand van SVH Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca. De tweede plaats ging naar Hotel Pulitzer uit Amsterdam. Le Brasseur uit Maarssen maakt op de derde plaats de...

Ondernemen
Wees goed voorbereid: download de gloednieuwe HorecaMarketingKalender

Hij is er weer! Je kunt de HorecaMarketingKalender 2020 nu gratis downloaden via deze link! De HorecaMarketingKalender is hét overzicht van feestdagen, vakanties en evenementen in Nederland en omgeving. Heb je je ooit weleens afgevraagd wat al die Duitsers ineens in je zaak deden? Dat kwam...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: