Programma Veggie Fair bekend

25 september 2014
Programma Veggie Fair bekend

Het programma van de tweede Veggie Fair in Lisserbroek kent een grote diversiteit aan interessante sprekers. Diverse auteurs, wetenschappers
en ondernemers houden een lezing op het hoofdpodium, terwijl er ook diverse kramen zijn waar men kennis kan maken met duurzame, lekkere en vleesloze producten. De Veggie Fair vindt plaats op landgoed de Olmenhorst te Lisserbroek op zaterdag 4 en zondag 5 oktober. "Het programma van de Veggie Fair is zo divers als het evenement zelf ook is. Het gaat over lekker eten, duurzaam leven, mooie en interessante boeken en producten, van alles dus," aldus Christine Burgemeester (directeur Vegetafel en organisator van de Veggie Fair).

*Programma*
De auteurs Annemarie Postma, Boele Ytsma (zaterdag), Suzanne Poot en Yvonne Kronenberg (zondag) zullen vertellen over hun boeken, foodstylisten en kookboekenschrijfster Lissette Kreischer zal vertellen over de Dutch Weed Burger, (zaterdag en zondag) terwijl collega Jacinta Bokma de Veggie Bite Award uitreikt (zaterdag). Ook vertellen diverse wetenschappers onder andere over peulen (Mariët van Noort) en filosofie (Erno Erskens, beiden zaterdag). Ten slotte zal onderwaterfotograaf Dos Winkel op beide dagen vertellen over wat hij allemaal in de zee aantreft, zowel mooie koraalriffen als gevaarlijk plastic.

"*Meer lezen over de Veggie Fair? Klik hier!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=veggie&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws