Savarin in zee met ROC Mondriaan

11 december 2015 |
Savarin in zee met ROC Mondriaan<

Vanaf 1 januari 2016 gaan ROC Mondriaan en Hotel Restaurant Savarin in Rijswijk een langdurige samenwerking aan. Hans Camps, lid College van
Bestuur en Patrick van Zuiden, eigenaar van Savarin ondertekenden op donderdag 10 december een overeenkomst om dat te bevestigen.

Overeenkomst
In de overeenkomst wordt onder andere geregeld dat voor de komende ruim zes jaar, derdejaars studenten Allround schoonheidsspecialist hun beroepspraktijk oefenen in Spavarin, de city-spa die onderdeel is van Savarin. Vincent van Eijck, onderwijsmanager van de School voor Uiterlijke verzorging van ROC Mondriaan, is blij met de samenwerking: "Het leren en werken in een 5-sterren omgeving is een unieke ervaring op zichzelf en een absolute verrijking voor de studenten."

Wellnesstechnieken
De opleiding Allround schoonheidsspecialist krijgt door deze unieke beroepspraktijk een enorme surplus omdat in Spavarin de studenten ervaring krijgen met de nieuwste wellnesstechnieken als hamam, hot-stone, shiatsu en dergelijke. De studenten zijn van dinsdag tot en met zondag aan de slag bij Spavarin en zijn bij toerbeurt ‘’manager van de dag’’ om ook het leidinggeven onder de knie te krijgen. De begeleiding is in handen van docenten van ROC Mondriaan.

Op de foto. Vlnr: Hans Camps, Patrick van Zuiden, Vincent van Eijck

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bezorgen Coronacrisis
Deliveroo betaalt restaurants dagelijks

Deliveroo betaalt vanaf vandaag haar restaurants dagelijks. Op deze manier kunnen restaurants het geld dat ze verdiend hebben via de leveringen van maaltijden al binnen één dag op hun rekening krijgen. Door middel van dagelijkse betalingen biedt Deliveroo extra onderst...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, dagboek in crisistijd: Pasen en inspiratie

De rust is wat wedergekeerd. Alles went, en ook onze nieuwe status als afhaalrestaurant in deze tijden went. Daar moesten we wel elke dag aan sleutelen en schaven. Nu we één gerecht per dag hebben zit er een beter ritme en een betere flow in de dagen. Heerlijk! Als je iets nieuws do...

Economie Coronacrisis
HorecaMonitor doet voorstel om horeca te behoeden voor faillissementen

HorecaMonitor roept KHN op om 'Den Haag' een serieus voorstel te doen. Een voorstel dat, wanneer het geaccepteerd wordt, horecaondernemers mogelijk behoedt voor faillissementen. Hieronder de brief: Beste heer, mevrouw, Ons bureau is sterk betrokken bij de begeleiding van vele horecakla...

Ondernemen Coronacrisis
Tips voor restaurants: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]

Alle drink,- en eetgelegenheden in Nederland zijn minstens tot en met 6 april 2020 gesloten. Een zware periode voor de de horecaondernemers en -medewerkers. Door het hele land onstaan in deze donkere dagen prachtige initiatieven om de branche overeind te houden. 'We are in this together'. ...

Coronacrisis
Horeca zeker dicht tot en met 28 april

Zojuist heeft premier Rutte bekendgemaakt dat de Nederlandse horeca zeker tot en met 28 april gesloten blijft. Hij raadt Nederlanders daarnaast ten zeerste af een meivakantie te plannen, wat voor hotels en B&B's duidelijk geen positief nieuws is, maar het komt niet onverwacht. Ook schole...

Blog Coronacrisis
Fernando Jonker, Dagboek in crisistijd: 'Thuiskunstenaars'

Afgelopen zaterdagavond knalden we alle driegangenmenu’s eruit. Het was prachtig! Toen wij om een uur of acht klaar waren met alle pakketten uitgeven en bezorgen, kreeg ik direct de eerste appjes binnen met filmpjes en foto’s van mensen die de gerechten zelf hadden opgemaakt. In de &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: