Savarin in zee met ROC Mondriaan

11 december 2015
Savarin in zee met ROC Mondriaan

Vanaf 1 januari 2016 gaan ROC Mondriaan en Hotel Restaurant Savarin in Rijswijk een langdurige samenwerking aan. Hans Camps, lid College van
Bestuur en Patrick van Zuiden, eigenaar van Savarin ondertekenden op donderdag 10 december een overeenkomst om dat te bevestigen.

*Overeenkomst*
In de overeenkomst wordt onder andere geregeld dat voor de komende ruim zes jaar, derdejaars studenten Allround schoonheidsspecialist hun beroepspraktijk oefenen in Spavarin, de city-spa die onderdeel is van Savarin. Vincent van Eijck, onderwijsmanager van de School voor Uiterlijke verzorging van ROC Mondriaan, is blij met de samenwerking: "Het leren en werken in een 5-sterren omgeving is een unieke ervaring op zichzelf en een absolute verrijking voor de studenten."

*Wellnesstechnieken*
De opleiding Allround schoonheidsspecialist krijgt door deze unieke beroepspraktijk een enorme surplus omdat in Spavarin de studenten ervaring krijgen met de nieuwste wellnesstechnieken als hamam, hot-stone, shiatsu en dergelijke. De studenten zijn van dinsdag tot en met zondag aan de slag bij Spavarin en zijn bij toerbeurt ‘’manager van de dag’’ om ook het leidinggeven onder de knie te krijgen. De begeleiding is in handen van docenten van ROC Mondriaan.

~Op de foto. Vlnr: Hans Camps, Patrick van Zuiden, Vincent van Eijck~

Overig nieuws