Satebar breidt uit met nieuwe vestiging

4 juli 2013
Satebar breidt uit met nieuwe vestiging

In Rotterdam opent Indonesia Horeca binnenkort een nieuwe vestiging van de Satebar. Nummer vier van deze keten komt in het Erasmus Food Plaza op de campus van de Erasmus Universiteit. Vanaf
medio november kunnen studenten en medewerkers er terecht. In totaal komen er zes verschillende restaurants op het foodplein.

*Nieuwe variant*
Op de campus wordt een nieuwe variant van de Satebar getest. Het wordt een express-concept, speciaal ontworpen voor locaties met grote stromen mensen (zoals campussen, stations, en winkelcentra).

*Snel en lekker*
Satebar toont aan dat de hedendaagse consument te porren is voor iets nieuws. Kwaliteit en service staan voorop. Echter, de manier van presentatie, de snelheid en de prijs-kwaliteitverhouding sluiten beter aan bij de wensen en behoeften van de hedendaagse consument. Snel en lekker eten staan hierbij centraal.

*Verdere groei*
Er zijn plannen voor verdere uitbreiding van de franchiseketen. Op de website is te lezen dat er franchisenemers worden gezocht voor onder meer Amsterdam, Den Haag, Leiden, Eindhoven, Breda, Utrecht, Arnhem, Groningen, Nijmegen, Maastricht, Tilburg en Venlo.

Satebar is afgelopen jaar door IENS verkozen tot het beste Indonesische restaurant van Rotterdam.

~Frank Lindner~

Overig nieuws