Satebar breidt uit met nieuwe vestiging

4 juli 2013 |
Satebar breidt uit met nieuwe vestiging<

In Rotterdam opent Indonesia Horeca binnenkort een nieuwe vestiging van de Satebar. Nummer vier van deze keten komt in het Erasmus Food Plaza op de campus van de Erasmus Universiteit. Vanaf
medio november kunnen studenten en medewerkers er terecht. In totaal komen er zes verschillende restaurants op het foodplein.

Nieuwe variant
Op de campus wordt een nieuwe variant van de Satebar getest. Het wordt een express-concept, speciaal ontworpen voor locaties met grote stromen mensen (zoals campussen, stations, en winkelcentra).

Snel en lekker
Satebar toont aan dat de hedendaagse consument te porren is voor iets nieuws. Kwaliteit en service staan voorop. Echter, de manier van presentatie, de snelheid en de prijs-kwaliteitverhouding sluiten beter aan bij de wensen en behoeften van de hedendaagse consument. Snel en lekker eten staan hierbij centraal.

Verdere groei
Er zijn plannen voor verdere uitbreiding van de franchiseketen. Op de website is te lezen dat er franchisenemers worden gezocht voor onder meer Amsterdam, Den Haag, Leiden, Eindhoven, Breda, Utrecht, Arnhem, Groningen, Nijmegen, Maastricht, Tilburg en Venlo.

Satebar is afgelopen jaar door IENS verkozen tot het beste Indonesische restaurant van Rotterdam.

Frank Lindner

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving Coronacrisis
Overheid schept duidelijkheid over regels horeca per 1 juni

Hugo de Jonge heeft namens het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een brief verzonden naar de voorzitters van de verschillende veiligheidsregio's. In de brief worden aanwijzingen voor de coronamaatregelen gegeven. Ook voor de horeca. Hieruit blijkt bijvoorbeeld ook dat de exploitan...

Achtergronden
Ter overname aangeboden: Restaurant de Waard Heesch

Restaurant De Waard te Heesch is al meer dan 22 jaar een bekende in de regio. Voor de familie is de tijd aangebroken om het pand en de exploitatie aan te bieden. Hans Rombouts: “Het is voor de horeca een bovengemiddelde periode voor een onderneming op één plek." Bedrijfsg...

Personeel Coronacrisis
5.000 horecamedewerkers roepen hulp FNV Horeca in sinds sluiting horeca

Sinds de lockdown van de horeca van 16 maart jl. hebben 5.000 horecamedewerkers zich bij FNV Horeca gemeld met vragen en verzoeken om hulp. De meeste vragen gingen over welke rechten en plichten zij hebben sinds hun werklocatie gesloten is. Daarnaast ziet de vakbond een stijgende vraag naar informat...

Economie Opening
Arsenaal Restaurants Groep lanceert Grill&Lounge

Op 1 juni staat vanaf 12.00 uur in de Brasserie van Arsenaal Restaurants de grill aan. Met een Restaurant, Brasserie, Arsenaal Events en Catering biedt de groep nu een nieuw concept aan: De Brasserie | GRILL&LOUNGE. De Brasserie voor lunch en borrel wordt uitgebreid met een trendy daily gril...

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Coronacrisis
Realtime countdown tot opening horeca 1 juni, 12 uur

Het aftellen is begonnen! In onderstaande countdown timer zie je exact hoe lang het nog duurt totdat je de deuren van je horecazaak en terras weer mag openen. Heel veel succes! ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: