Samenwerking Pasta e Basta en Blaauw

5 september 2013 |
Samenwerking Pasta e Basta en Blaauw

Restaurant Pasta e Basta in Amsterdam en SVH Meesterkok Ron Blaauw van Ron Gastrobar presenteren op 9 september de resultaten van hun samenwerking. De menukaart en nieuwe keukenmethoden
worden door Pasta e Basta getoond. De huidige chefkok, Tom Smit, blijft verantwoordelijk voor de culinaire Italiaanse invulling. Ron Blaauw is als adviseur door het restaurant betrokken bij Pasta e Basta.

Tom Smit
De keukenbrigade van Pasta e Basta staat onder leiding van Smit die ook bekend is van het RTL-programma ‘Wie is de Chef’. In de nauwe samenwerking met Blaauw, is Smit eindverantwoordelijk voor de invulling van de Italiaanse gerechten. “Een unieke kans om de twee werelden van gastronomie en topentertainment samen te brengen onder één dak”, aldus creatief directeur Hans Duijf.

Genodigden
Aanwezigen krijgen de kans als eerste te proeven en beleven wat de nieuwe insteek van Pasta e Basta is. Het bedienend personeel zingt door de avond heen op hoog niveau pop, opera, modern en uiteraard Italiaans terwijl de gerechten de revue passeren.
Mariska van Gorp

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving KHN
KHN: Alcoholklok hotels wederom toppunt van symboolpolitiek

KHN heeft vol onbegrip kennis genomen van het kabinetsbesluit om vanaf vrijdagavond 23 oktober een alcoholklok voor hotels in te voeren. Volgens dit besluit mag er vanaf vanavond in hotels na 20:00 uur ook geen alcohol meer worden geschonken of genuttigd in publieke ruimten zoals in het restaurant o ...

Achtergronden Coronacrisis
Horecaondernemers krijgen eenmalig 2500 euro overheidssteun

De horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn, kunnen een eenmalige uitkering van gemiddeld 2500 euro tegemoetzien. Het bedrag is afhankelijk van het geleden omzetverlies. Dit meldt de NOS op basis van verklaringen van Haagse ingewijden. De maatregel zal deel uitmaken van het derde st ...

Bier Wijn
Alcoholvrije drank verkopen na 20.00 uur, mag dat?

Er mag na 20.00 uur geen alcohol verkocht worden gedurende de periode van de 'gedeeltelijke lockdown' die door het kabinet is ingesteld. Niet door supermarkten, niet door slijters, maar ook niet door horecazaken die bezorgen. In veel supermarkten zijn de gangpaden waar alcohol staat vanaf 20 ...

Bezorgen
Wat kost bezorgen via Thuisbezorgd?

Bezorgen is, nu de horeca gesloten is, de reddingsboei waar veel restaurants zich aan vastklampen. Niet altijd zonder succes, want de Nederlander heeft de weg naar de bezorgsites en -apps goed weten te vinden. In het derde kwartaal heeft Just Eat Takeaway, waar Thuisbezorgd toe behoort, een groei va ...

Food Vega
Vleesconsumptie stijgt in 2019

De vleesconsumptie in Nederland is in 2019 voor het tweede jaar op rij gestegen. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek naar de vleesconsumptie van Wageningen Economic Research in opdracht van Wakker Dier. “Alles schreeuwt om vermindering van de vleesconsumptie. Klimaat, stikstof, ontbossing, ...

Wet- en regelgeving Vega
IKEA, Unilever en 250.000 burgers tegen ‘vegaburgerverbod’

Vandaag stemt het Europees parlement over het ‘vegaburgerverbod’. Een petitie tegen het verbod, op initiatief van ProVeg, werd ruim 250.000 keer ondertekend. Daarnaast spraken tal van Europese milieu-organisaties, consumentenorganisaties én voedselgiganten als Unilever en IKEA zic ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: