Samenwerking Pasta e Basta en Blaauw

5 september 2013
Samenwerking Pasta e Basta en Blaauw

Restaurant Pasta e Basta in Amsterdam en SVH Meesterkok Ron Blaauw van Ron Gastrobar presenteren op 9 september de resultaten van hun samenwerking. De menukaart en nieuwe keukenmethoden
worden door Pasta e Basta getoond. De huidige chefkok, Tom Smit, blijft verantwoordelijk voor de culinaire Italiaanse invulling. Ron Blaauw is als adviseur door het restaurant betrokken bij Pasta e Basta.

*Tom Smit*
De keukenbrigade van Pasta e Basta staat onder leiding van Smit die ook bekend is van het RTL-programma ‘Wie is de Chef’. In de nauwe samenwerking met Blaauw, is Smit eindverantwoordelijk voor de invulling van de Italiaanse gerechten. “Een unieke kans om de twee werelden van gastronomie en topentertainment samen te brengen onder één dak”, aldus creatief directeur Hans Duijf.

*Genodigden*
Aanwezigen krijgen de kans als eerste te proeven en beleven wat de nieuwe insteek van "Pasta e Basta":http://www.pastaebasta.nl is. Het bedienend personeel zingt door de avond heen op hoog niveau pop, opera, modern en uiteraard Italiaans terwijl de gerechten de revue passeren.

~Mariska van Gorp~

Overig nieuws