Samenwerking Michelingids en TheFork is live

6 maart 2020 | Thijs Jacobs

Door een samenwerking met de MICHELINGIDS kunnen gasten vanaf vandaag eenvoudig 4.000 van de 14.000 MICHELINGIDS restaurants vinden en reserveren via TheFork website en app. Hiermee breidt TheFork haar aanbod aan kwalitatieve restaurants over de hele wereld uit. De reserveerbare MICHELIN 2020 selectie op TheFork bestaat uit 229 restaurants in Nederland, waarvan twee 2-sterren, dertig 1-ster, 148 Plate en 49 Bib Gourmand restaurants.

In december kondigden TheFork en de MICHELINGIDS een samenwerking aan. Vandaag wordt de eerste stap in deze samenwerking zichtbaar voor consumenten. De 29 miljoen bezoekers die iedere maand TheFork raadplegen, kunnen via TheFork website en app met één klik bij sterrenrestaurants reserveren. Het aanbod van MICHELIN wordt hiermee voor gasten nog beter toegankelijk. 

De MICHELINGIDS selectie op TheFork is te vinden door middel van speciale banners, filters en labels. Daarnaast hebben gasten de mogelijkheid hun zoekresultaat te filteren op verschillende categorieën binnen MICHELIN, zoals de bekende sterren Bib Gourmand en Plates. De content van de MICHELIN selectie op TheFork zal volgens de regels van MICHELIN worden weergegeven. Denk hierbij aan informatie over het restaurant, de sfeer, de historie en de verschillende factoren die door een inspecteur van MICHELIN zijn beoordeeld.

Hoogwaardige selectie binnen het aanbod

‘’We zijn blij om de gebruikers van TheFork het beste van twee werelden te bieden: aan de ene kant de unieke en hoogwaardig samengestelde selectie van de MICHELINGIDS en aan de andere kant de kracht van TheFork community met miljoenen gepassioneerde consumenten. Met de MICHELIN selectie op TheFork komen wij nog een stap dichter bij onze missie om iedere gast te helpen bij het vinden van het juiste restaurant tegen de beste prijs. Deze samenwerking stelt ons in staat om bij een breed internationaal publiek, de historische savoir-faire van de MICHELINGIDS te promoten. Deze toonaangevende gids biedt consumenten al 120 jaar lang de beste, onafhankelijke en meest betrouwbare informatie over kwalitatief hoogstaande restaurants. Tegelijkertijd is er altijd respect voor lokale regio’s en tradities en promoten zij het werk van gepassioneerde chefs’’, verklaart Bertrand Jelensperger, senior vice president Tripadvisor Restaurants en CEO TheFork.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
Laat ons jouw horecazaak zien: ben jij al 'coronaproof' ingericht?

Na een verplichte sluiting van 10 weken mag de horeca aanstaande maandag dan eindelijk weer open. Terrasstoelen worden uit het plastic gehaald, tapsystemen worden schoongemaakt en alle reserveringen worden keurig in tabellen opgenomen. De horeca is klaar voor een herstart. Hoewel de mogelijkheden...

Amsterdam Coronacrisis
Sterrenrestaurant Restaurant 212 introduceert luxueuze dinerboxen 

Het Amsterdamse Restaurant 212 brengt fine dining experiences naar mensen thuis met het nieuwe concept ‘212 at home’. Vanaf nu kun je culinair hoogstaande dinerboxen bestellen via de website en laten thuisbezorgen, bereid door de bekende topchefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot....

Opening Coronacrisis
Grootste terras van Hoofddorp klaar voor heropening

Het grootste terras van Hoofddorp bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport opent op 1 juni weer haar deuren. General Manager Floris Licht hoopt vooral dat locals het terras vanaf deze dag weer weten te vinden. Novotel Amsterdam Schiphol Airport heeft een prachtig terras, waar tot wel zeventig m...

Opening
Café-Restaurant De Eendracht breidt uit met vestigingen in Blaricum en Hilversum 

Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De Eendracht deze heropening wel heel rigoureus aan. Zij verwelkomen die dag namelijk twee nieuwe vestigingen in ’t Gooi. Café - Restau...

Economie Coronacrisis
Horeca al in eerste kwartaal zeer zwaar getroffen door de crisis

De horeca is een van de zwaarst getroffen sectoren door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De omzet nam in het eerste kwartaal van 2020 met 14 procent af ten opzichte van het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. Dit was de eerste omzetdaling in 7 jaar tijd. Het volume, de voor...

Bezorgen Vega
Supergewassen, eitwitvervangers en plantaardige melk over tien jaar normaal

Maaltijdplatform Deliveroo deed onderzoek* onder tech-minded Nederlanders van 18 jaar en ouder over de toekomst van voeding gedreven door techniek, zoals supergewassen, kweekvlees, 3D-geprint voedsel en persoonlijke voeding op basis van het eigen DNA. Zij blijken een sterke voorkeur te hebben voor &...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: