Samenwerking Brienen aan de Maas en Groupon

3 maart 2015
Samenwerking Brienen aan de Maas en Groupon

Michelinster-restaurant Brienen aan de Maas in het Limburgse Well is een samenwerking aangegaan met Groupon. De deal wordt zowel
in Nederland als in Duitsland bij Groupon verkocht vanwege de ligging van het restaurant dichtbij de grens in Limburg. Op dit moment staat de deal in Nederland, een zesgangendiner van de chef voor 2, 4 of 6 personen, "online.":http://www.groupon.nl/deals/dealbank_nl_nl/restaurant-brienen-aan-de-maas/56466870

~Foto: Chef-kok René Brienen~

*Toegankelijkheid vergroten*
Brienen aan de Maas kiest voor een samenwerking met Groupon om meer gasten kennis te laten maken met hun Michelinster-restaurant. "Wij willen de drempel verlagen voor gasten om een sterrenzaak te ervaren. Wij merken namelijk dat een deel van hen het niet zomaar uitprobeert en wij willen graag toegankelijker zijn", aldus chef-kok René Brienen. "Door met Groupon samen te werken, bereiken we een nieuwe doelgroep in zowel Nederland als Duitsland die bij ons kan ervaren hoe leuk dineren bij een sterrenrestaurant is."


~Restaurant Brienen aan de Maas~

*De deal*
Michelinster-restaurant Brienen aan de Maas biedt een zesgangendiner van de chef aan. Het is mogelijk om het diner te combineren met een overnachting in de nabijgelegen B&B La Belle Meuse. De specialiteiten van SVH-Meesterkok René Brienen zijn onder andere zijn chocoladedessert en asperges. Het restaurant met naast een Michelinster ook 16 Gault Milliau-punten werd in 2010 uitgeroepen tot het beste aspergerestaurant van de Benelux.

*Andere deals met Michelinster-restaurants online*
Op dit moment biedt Groupon ook van andere Michelinster-restaurants deals aan op haar platform. Voor een Michelinster-ervaring kunnen gasten terecht bij Bretelli, Het Koetshuis, ’t Schultenhues, Kaatje bij de Sluis en Niven.

"*Meer lezen over Groupon? Klik hier!*":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=groupon&x=zoeken

~Christel Tuin~

Overig nieuws