Rondje Horeca voor Van Hessen

7 januari 2013 |
Rondje Horeca voor Van Hessen<

Van Hessen is de eerste toeleverancier die bij Uitgeverij PS: bv een Rondje Horeca heeft. Hiermee komt Van Hessen een jaar lang onder ogen van alle horeca-ondernemers
die de vakbladen van Uitgeverij PS: bv lezen en de websites bezoeken. Ruud Clements van Van Hessen nam op de stand van Uitgeverij PS:bv tijdens de Horecava symbolisch een Rondje Horeca in ontvangst van uitgever Paul Sprakel.

Optimaal bereik
Van Hessen komt zo onder ogen van alle lunchroomhouders, hoteliers, café-eigenaren, en restaurateurs. Het bedrijf staat met het Rondje Horeca in meer dan 150 uitgaven van Hospitality Management, Lunchroom, De CaféKrant en De RestaurantKrant. Ook staat Van Hessen in de nieuwsbrieven en zijn er extra's zoals een promotiefilm, bedrijfsprofielen en meer.

Meer weten?
Het Rondje Horeca is een compleet geïntegreerde campagne en kan op elk gewenst moment ingaan. Meer weten? "Neem contact op met Paul Sprakel"
Op de foto: Paul Sprakel en Ruud Clements

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Interview Aardappel
In Friesland wordt de aardappel van de toekomst 'gemaakt'

In de komende decennia komt de wereld voor de uitdaging te staan om met beperkte landbouwgrond en een toenemende bevolking voldoende voedsel te produceren. Wereldwijd wordt op dit moment 35 procent van de grond gebruikt voor het verbouwen van voedsel. Dat percentage zal door milieuveranderingen en d...

Opening
Restaurant Par Hasard Almere omgetoverd tot all you can eetcafé

Restaurant Par Hasard op het Belfortplein in Almere Stad past haar concept aan en wordt het gezellige en toegankelijke All you can eetcafé by Par Hasard. Hiermee sluit het restaurant beter aan op de wensen van een groot deel van de bewoners en bezoekers van Almere en speelt zij in op de ...

Wet- en regelgeving Financieel Ondernemen
Checklist naheffingsaanslag btw helpt ondernemers na gemiste btw-deadline

Het afgelopen kwartaal misten ca. 64.000 ondernemers de deadline om hun btw-aangifte en bijbehorende betaling te doen. Dit is zonde, want wie de deadline heeft gemist, ontvangt een dezer dagen een naheffingsaanslag, veelal met boete. Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugk...

Advertorial
Een efficiëntere keuken dankzij Horeko

Of je nu een goede specialty koffie tijdens het studeren, een uitgebreide zakenlunch of een vrijdagmiddagborrel nodig hebt. Je kan bij Hotel Casa in Amsterdam niet alleen aan je behoefte voldoen, maar de eclectische mix van stijlen en ruimtes maakt dat iedereen zich thuis voelt. Van student tot pass...

Bocuse d'Or
Jarno Eggen jurylid Bocuse d'Or Nederland

Inmiddels is bekend dat naast de voorzitter Soenil Bahadoer, Moshik Roth een van de juryleden is tijdens de Nederlandse finale van Bocuse d'Or. Maar ook Jarno Eggen van Restaurant de Groene Lantaarn mag samen met de heren beoordelen wie van de finalisten het meest geschikt is om Nederland culina...

Ondernemen
Je eigen foodtruck beginnen? Dit moet je weten!

Een buurtfeest of festival is tegenwoordig niet meer compleet zonder foodtruck. Leuk om er af en toe een burger te bestellen, maar nóg leuker om er zelf één te beginnen. Gaat jouw ondernemershart er sneller van kloppen? Lees dan dit artikel vol handige tips voor het beginnen ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: