Ron Blaauw rolt WineStein uit in al zijn restaurants

7 maart 2018 | David Bakker

Na de succesvolle introductie van WineStein in Ron Gastrobar Paris en de persoonlijke test van Ron Blaauw met zijn vaste gasten en vrienden, heeft hij besloten om de kunstmatig intelligente sommelier WineStein in al zijn restaurants uit te rollen. Op dit moment kun je WineStein al proberen in Ron Gastrobar (*) en Ron Gastrobar Paris. In de komende weken wordt WineStein ook uitgerold in Gastrobar Oriental, Indonesia en Nacarat. Ook de Nijmeegse Bistrobars (Bistrobar Berlin èn de nieuwe zaak die medio 2018 opent), waar Ron als huisadviseur optreedt, gaan vanaf medio 2018 met WineStein werken.  


WineStein biedt mijn gasten een betere beleving 

Ron Blaauw: "Een wijn selecteren in een restaurant blijft voor veel mensen een lastige opgave. De slimme Nederlandse uitvinding WineStein maakt het kiezen van een passende wijn kinderlijk eenvoudig. Ik zie dat mijn gasten WineStein heel leuk vinden en genieten van nog betere combinaties. Hiernaast zie ik dat mijn gasten mooiere wijnen kiezen. De unieke, hoogstaande kennis van WineStein vult mijn personeel geweldig aan, waardoor ze zich volledig kunnen richten op de optimale gastbeleving. Ik investeer in de moderne technologie van WineStein, omdat ik zo een beter service kan bieden aan mijn gasten."


Smaakprofiel 

De kunstmatig intelligente software van WineStein matcht de gastronomische eigenschappen van een gerecht met die van wijn en houdt daarbij rekening met alle ingrediënten, bereidingswijzen en eventuele sauzen en bijgerechten. Op basis van al deze gegevens berekent WineStein aan de hand van zelflerende algoritmes een smaakprofiel en bepaalt op grond daarvan de best passende wijnen. 


Superieur en onafhankelijk wijnadvies met WineStein  


WineStein is een Nederlandse startup, die ’s werelds eerste kunstmatig intelligente sommelier heeft ontwikkeld. Om dit te kunnen doen, is de kennis van top wijnexperts en de knowhow van Michelin sterrenkoks gecombineerd met artificieel intelligente software. WineSteins’ zelflerende algoritmes stellen iedereen in staat om altijd de ideale wijn te vinden, voor hun gerecht of bijvoorbeeld smaakvoorkeur. WineStein maakt wijn laagdrempelig en is eenvoudig in het gebruik voor de gast en personeel.   

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Coronacrisis
61% van de Nederlanders wil met Kerst (verantwoord) buiten de deur eten

Uit het persmoment van dinsdag jl. is duidelijk geworden dat de horeca nog een tijd gesloten blijft. Hoelang is nog niet precies duidelijk. Hoopvol is de blik nu gericht op kerst. Nederlanders willen deze feestdagen weer genieten van quality time buiten de deur. Uit onderzoek van TheFork* blijkt dat ...

Culinair Rotterdam
Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam

Dat omweggetje wil je er maar al te graag voor maken. De Sterren Drive Thru bij het stadion van voetbalclub Excelsior in Rotterdam, gerund door maar liefst vier sterrenchefs, heet met recht een culinaire verademing. Zo HEERLIJK was een take-away nooit eerder. Fred Mustert van restaurant Fred (2 M ...

Personeel
FNV Horeca: afbouw steunmaatregelen leidt tot vertrek vakkrachten uit horecasector

De gisteren verstuurde Kamerbrief over de aanvullingen op het steun- en herstelpakket, alsmede het persmoment van het Kabinet van gisteravond zorgen voor grote onrust in de horecasector. FNV Horeca vindt het onvoorstelbaar dat het Kabinet gisteravond aangeeft dat er nog te weinig resultaten zijn om ...

Coronacrisis
Horeca blijft zeker nog dicht tot december

Waar iedereen al wel rekening mee hield, is gisterenavond bevestigd door minister De Jonge: de gedeeltelijke lockdown duurt in ieder geval nog tot december en 'wellicht tot in het nieuwe jaar'. Dit houdt in dat de horeca tot december de deuren gesloten moet houden. Er wordt op dit moment nog ...

Wet- en regelgeving KHN Coronacrisis
KHN: Nieuwe steun welkom, maar niet voldoende

Op dinsdag 27 oktober heeft het kabinet een besluit genomen over hoe de aanvullende steunmaatregelen er voor de horeca uit moeten komen te zien. KHN pleit er al weken bij het kabinet en de Tweede Kamer voor om, aanvullend op het huidige noodpakket, met aanvullende steunmaatregelen te komen, waarbij ...

Economie Coronacrisis
Dit zijn de aanvullingen op het derde steunpakket corona

De opleving van het coronavirus en de huidige maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet stelt extra geld beschikbaar voor ondernemers die door de recente maatregelen een onevenredig harde klap hebben gekregen. Zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbr ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: