Ron Blaauw ook huisadviseur tweede Nijmeegse Bistrobar: Bankoh

6 september 2018 | David Bakker

Na de succesvolle samenwerking met het onverminderd populaire Bistrobar Berlin in Nijmegen, heeft Ron Blaauw ook zijn naam verbonden aan de tweede Nijmeegse Bistrobar die medio oktober de deuren opent: Bistrobar Bankoh.

Samen met Chef Agus Hermawan (Ron Gastrobars) en het team van Bistrobar Berlin ontwikkelt Blaauw momenteel de gerechten die hun wortels vinden in de keukens van zuidoost Azië. “Het is Aziatisch, maar met een bistrobar-twist”, aldus Blaauw. “Streetfood, gerechtjes op tussengerecht-formaat en lekkere specials om te delen, wat mij betreft het recept voor een geslaagde avond.”

Locatie

Het indrukwekkende Kaapstander gebouw op de kop van de nieuw ontwikkelde Nijmeegse Handelskade, met terras aan de Waal, vormt het decor van de nieuwe zaak die momenteel wordt afgebouwd. “De naam Bankoh refereert aan Bangkok en symboliseert het startpunt van velen van ons die ooit een Azië-reis maakten. Net zoals de naam het startpunt van ónze culinaire reis is. Dat gevoel van ontdekken willen we onze gasten graag geven. Bankoh vormt het middelpunt van smaak”, vertel Frank Goossens, samen met Thijs van Gastel eigenaar van zowel Bistrobar Bankoh als Bistrobar Berlin.   

Opening

De verwachte opening van Bistrobar Bankoh is medio oktober, reserveren is online al mogelijk vanaf 1 november.

Personeel

Bankoh zoekt nog medewerkers in de keuken, bediening en afwas. Interesse? Stuur een mail met motivatie en CV naar werken@bistrobarbankoh.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Bier Events
Bijna 450 bieren in 5e Dutch Beer Challenge

Op woensdag 20 maart 2019 is Rotterdam weer een dag de bierhoofdstad van Nederland. Dan wordt in Arminius congres- en debatcentrum voor de vierde keer de ‘Dutch Beer Challenge’ georganiseerd. Alle ruim 650 Nederlandse brouwerijen en brouwerijhuurders zijn benaderd en velen hebben &eacut...

Economie KHN
Oproep KHN voor Provinciale Staten-verkiezingen: voorkom overaanbod horeca

De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met deze ontwikkeling en ziet ook voor de toekomst nog ruimte voor extra horeca. Maar in steeds meer binnensteden ontstaat overaanbod van horeca, vooral ...

Achtergronden Restaurant
Download nu de maarteditie van De RestaurantKrant

De maarteditie van De RestaurantKrant is uit! Niet alleen hebben we een fonkelnieuw design, maar we spreken ook nog eens met de eigenaren van restaurant Flicka in Kerkdriel. Het restaurant ontving onlangs zijn eerste Michelinster. Klik hier om de uitgave te downloaden (je hoeft enkel je e-mailadres ...

Tech Interview
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''

Marjolein Mens is communicatieadviseur bij restaurantketen De Beren. De restaurantketen heeft de social media campagnes uitstekend op orde en pakt de marketingactiviteiten professioneel aan. Hoe gaat dat in zijn werk bij zo’n succesvolle keten? Marjolein: “We hebben hier op kantoor een h...

Michelin Interview
Interview: Posthoorn in Monnickendam, al tien jaar een Michelinster

De Posthoorn, ML in Haarlem, Bij Jef en Kaatje bij de Sluis, allen restaurants met een Michelinster en een hotel, maar wel in die volgorde. Waar instituten als Château Neercanne en het Amstel Hotel hun ster de afgelopen jaren kwijt raakten, lijken de ‘kleine’ hotels te overleven in...

Opening Rotterdam
Voor dit nieuwe restaurant moet je een toegangskaartje kopen

Op 16 mei openden Frank en Hans Mosselman – de mannen achter Food for Thought en Rotterdamse pop-ups Á La Plancha en De Swarte Leeuw – de deuren van Food Club Rotterdam (FC Rotterdam). In de voormalige kantine van Croonwolter&dros elektrotechniek in verzamelgebouw De KROON Rot...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: