Ron Blaauw ook huisadviseur tweede Nijmeegse Bistrobar: Bankoh

6 september 2018 | David Bakker

Na de succesvolle samenwerking met het onverminderd populaire Bistrobar Berlin in Nijmegen, heeft Ron Blaauw ook zijn naam verbonden aan de tweede Nijmeegse Bistrobar die medio oktober de deuren opent: Bistrobar Bankoh.

Samen met Chef Agus Hermawan (Ron Gastrobars) en het team van Bistrobar Berlin ontwikkelt Blaauw momenteel de gerechten die hun wortels vinden in de keukens van zuidoost Azië. “Het is Aziatisch, maar met een bistrobar-twist”, aldus Blaauw. “Streetfood, gerechtjes op tussengerecht-formaat en lekkere specials om te delen, wat mij betreft het recept voor een geslaagde avond.”

Locatie

Het indrukwekkende Kaapstander gebouw op de kop van de nieuw ontwikkelde Nijmeegse Handelskade, met terras aan de Waal, vormt het decor van de nieuwe zaak die momenteel wordt afgebouwd. “De naam Bankoh refereert aan Bangkok en symboliseert het startpunt van velen van ons die ooit een Azië-reis maakten. Net zoals de naam het startpunt van ónze culinaire reis is. Dat gevoel van ontdekken willen we onze gasten graag geven. Bankoh vormt het middelpunt van smaak”, vertel Frank Goossens, samen met Thijs van Gastel eigenaar van zowel Bistrobar Bankoh als Bistrobar Berlin.   

Opening

De verwachte opening van Bistrobar Bankoh is medio oktober, reserveren is online al mogelijk vanaf 1 november.

Personeel

Bankoh zoekt nog medewerkers in de keuken, bediening en afwas. Interesse? Stuur een mail met motivatie en CV naar werken@bistrobarbankoh.nl

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: