Ron Blaauw ook huisadviseur tweede Nijmeegse Bistrobar: Bankoh

6 september 2018 | David Bakker

Na de succesvolle samenwerking met het onverminderd populaire Bistrobar Berlin in Nijmegen, heeft Ron Blaauw ook zijn naam verbonden aan de tweede Nijmeegse Bistrobar die medio oktober de deuren opent: Bistrobar Bankoh.

Samen met Chef Agus Hermawan (Ron Gastrobars) en het team van Bistrobar Berlin ontwikkelt Blaauw momenteel de gerechten die hun wortels vinden in de keukens van zuidoost Azië. “Het is Aziatisch, maar met een bistrobar-twist”, aldus Blaauw. “Streetfood, gerechtjes op tussengerecht-formaat en lekkere specials om te delen, wat mij betreft het recept voor een geslaagde avond.”

Locatie

Het indrukwekkende Kaapstander gebouw op de kop van de nieuw ontwikkelde Nijmeegse Handelskade, met terras aan de Waal, vormt het decor van de nieuwe zaak die momenteel wordt afgebouwd. “De naam Bankoh refereert aan Bangkok en symboliseert het startpunt van velen van ons die ooit een Azië-reis maakten. Net zoals de naam het startpunt van ónze culinaire reis is. Dat gevoel van ontdekken willen we onze gasten graag geven. Bankoh vormt het middelpunt van smaak”, vertel Frank Goossens, samen met Thijs van Gastel eigenaar van zowel Bistrobar Bankoh als Bistrobar Berlin.   

Opening

De verwachte opening van Bistrobar Bankoh is medio oktober, reserveren is online al mogelijk vanaf 1 november.

Personeel

Bankoh zoekt nog medewerkers in de keuken, bediening en afwas. Interesse? Stuur een mail met motivatie en CV naar werken@bistrobarbankoh.nl

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Foodsquare Rotterdam officieel geopend

isteravond opende wethouder Said Kasmi officieel Rotterdam Foodsquare. Het bruisende horecagebied grenst aan de Witte de Withstraat en bestaat uit negen horecagelegenheden met ieder een eigen foodbeleving en charme. In samenwerking met horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam organiseerden de ondernemers e...

Wijn
Eerste diploma’s SVH Vinoloog/Sommelier uitgereikt

Op woensdag 19 september 2018 hebben de eerste geslaagden tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam het officiële SVH Vinoloog/Sommelier diploma ontvangen. SVH Vinoloog/Sommelier is als examen ontwikkeld voor de horeca, zodat meer mensen met de wijnkennis van een vinoloog gasten kunnen adviseren o...

Opening Utrecht
De Pizzabakkers Voorstraat opent haar deuren

Komende vrijdag, 21 september, is de feestelijke opening van de tweede vestiging van De Pizzabakkers in Utrecht. De ambachtelijke houtovenpizza’s zijn nu ook te vinden in de Voorstraat. Eigenaren Jean-Marc en Daniël vertellen je wat meer over wat je kan verwachten. Het begin van een...

Achtergronden Culinair
Sterrenrestaurant Da Vinci Maasbracht viert 25-jarig jubileum met ladieslunch

Restaurant Da Vinci in Maasbracht vierde op 14 september het 25-jarig bestaan met een lunch voor 25 powervrouwen uit de horeca, kunst, cultuur en politiek. Het restaurant van de enige vrouwelijke sterrenchef in Nederland Margo Reuten en Meestergastheer Petro Kools opende de deuren op 16 september 19...

Koen Bakker geïnaugureerd tot eerste SVH Meesterhorecaondernemer

Op maandag 17 september is Koen Bakker, eigenaar van Het Hooihuis in Roosendaal, geïnaugureerd tot eerste SVH Meesterhorecaondernemer. Onder grote belangstelling van familie, vrienden, medewerkers en de pers, is de officiële uitslag van de Meesterproef vastgesteld en ontving Koen het Meest...

Events Marketing
Tip: Formule 1 kijken in jouw horecazaak

De Formule 1 is in Nederland ongekend populair, mede door de geweldige prestaties van Max Verstappen. Ook in jouw horecazaak kun je profiteren van dit succes door de races uit te zenden. Maak er een Formule 1-ochtend of -avond van en verzin een speciale actie, zoals het serveren van oranje bitterbal...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: