Robèr Willemsen is nieuwe voorzitter KHN

31 mei 2016 |
Robèr Willemsen is nieuwe voorzitter KHN

De Ledenraad van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft per vandaag horecaondernemer Robèr Willemsen gekozen tot nieuwe landelijk
voorzitter van de vereniging. Hij volgt hotelier Toon Naber op die de maximale zittingsduur als voorzitter heeft bereikt. De Ledenraad is het hoogste orgaan van de vereniging en bestaat uit vertegenwoordigers van alle regio’s binnen KHN.

Horecaondernemer met ambitie
Willemsen is eigenaar van Café Melief Bender in Rotterdam en Brasserie Wijnbar Muller&Co in Lansingerland. Sinds twee jaar is hij voorzitter van de afdeling KHN Rotterdam. Hij heeft zich daar met zijn bestuur succesvol ingezet voor de horecaondernemers in Rotterdam. Door zijn ervaringen als ondernemer en bestuurder onderkent hij dat de branche in snel tempo aan het veranderen is. Willemsen: "De consument stelt andere eisen en daarom hebben de horecaondernemers de nodige uitdagingen. Ik ga de eerste 100 dagen zoveel mogelijk leden bezoeken en luisteren. Met mijn ervaring in het ondernemerschap ga ik pragmatisch met de uitdagingen van de branche aan de slag. Ik ben een voorzitter voor de leden, niet voor mezelf!"

Juiste man
Robèr Willemsen is door een voordrachtcommissie, met stevige vertegenwoordiging uit de Ledenraad, gekandideerd. De voorzitter van KHN Friesland en van de voordrachtcommissie Corné van de Erve licht toe: "Met Robèr hebben we de juiste man op het juiste moment voor de vereniging gevonden. Naast zijn integriteit en loyaliteit is hij in het bijzonder gericht op verbinden. Hij is initiatiefrijk en is nieuwsgierig. Hij wil bijdragen aan een KHN dat erin slaagt de verbinding met de toekomst te leggen. Daarom zien we de toekomst van onze vereniging met Robèr als landelijk voorzitter met vertrouwen tegemoet."

Christel Tuin

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Personeel Gastronomie
Vital Awick nieuwe chef van Harry’s Maastricht

Vital Awick heeft de afgelopen jaren gewerkt in diverse gerenommeerde zaken, zoals de Leuf in Ubachsberg, Rijks in Amsterdam en momenteel tweesterrenrestaurant Tribeca in Heeze waar hij werkt als keukenchef bij Jan Sobecki. Hij gaat zich onder Executive Chef Frank van Thiel volledig focussen op het ...

Interview Longread
Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis dendert als een donderwolk door de sector. In deze rubriek zetten we de mens, de visie en het bedrijf centraal. In deze aflevering een ges ...

Drinks
Talkshow voor foodies: De Nederlandse “Sherry Show”

Geïnspireerd op de bekende dagelijkse talkshows, start de door Europa gefinancierde campagne voor beschermde oorsprongsbenaming Sherry wijnen op de Nederlandse markt met een exclusieve “Sherry Show”. Deze dynamische kick-off wordt live uitgezonden vanuit de Balie in Amsterdam op ...

Corona
Fieldlab Cafés van start

Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, waarbij TNO kijkt of en hoe de gasten en het personeel zich houden aan de maatregelen en afspraken. Het proefevenement duurt tot en met aanstaande zaterdag ...

Achtergronden Gastronomie
Restaurant Bloei opent dit voorjaar

Restaurant Bloei opent dit voorjaar de deuren in een 155 jaar oud rijksmonument in Nieuwersluis-Breukelen. In de charmante villa aan de rivier de Vecht voorziet het restaurant haar gasten van verrassende gerechten die worden gekenmerkt door stijlvolle eenvoud, elegantie en pure smaken. Bij Bloei ...

Achtergronden Branded Content
Wise: het platform voor het boeken van een werkplek in de horeca

Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden horecaondernemers werkplekken aan (thuis)werkers. Zo kunnen werkgevers, werknemers, freelancers en ondernemers geschikte werkplekken vinden, boeken en b ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: