RIJKS* gaat langer door met pop up-restaurant op de Zuidas

Auteur: redactie
Ondernemen 15 september 2023
RIJKS* gaat langer door met pop up-restaurant op de Zuidas

Het verblijf van RIJKS POP UP op de Zuidas in Amsterdam wordt verlengd tot half november. Op de tijdelijke locatie werken Executive Chef Joris Bijdendijk en zijn team culinair toe naar de kaart van het nieuwe RIJKS, dat eind november op zijn vertrouwde plek in het Rijksmuseum opengaat. De POP UP is misschien wel de laatste kans om enkele signature dishes van het huidige RIJKS te proeven. 

De locatie aan de Zuidas heeft het team van RIJKS ook weer geïnspireerd tot nieuwe invalshoeken, Bijdendijk: “Zo hebben we bijvoorbeeld een Powerlunch met drie gangen binnen één uur. Heel efficiënt voor zakelijke gasten. Ook hebben we tijdens borreltijd een snackwand met verrassende borrelhappen. Denk bijvoorbeeld aan een signature dish in borrelformaat of een RIJKS-klassieker als de millefeuille van rode biet uit de RIJKS trekmuur.” 

De verlenging van RIJKS POP UP op de tijdelijke locatie op de Zuidas wordt onder andere gevierd met een buurtborrel voor bewoners van de Zuidas. Bijdendijk: “We zijn hier tijdelijk te gast en zelfs langer dan gedacht, dus hoog tijd om dit dan ook samen met de buurt te vieren.” RIJKS in het Rijksmuseum, Museumstraat 1, ondergaat in deze periode een renovatie en zal eind oktober weer open zijn.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws