Restaurant Vlaar uit ’s-Graveland viert haar 10-jarig jubileum

4 september 2019 | Thijs Jacobs

Restaurant Vlaar uit ’s-Graveland (bij Hilversum) viert komende maand haar 10-jarig jubileum. Arlo Vlaar nam in juli 2009 het voormalig Wapen van Amsterdam over aan het Noordereinde in ’s-Graveland en opende na een flinke verbouwing in september zijn restaurant met als concept ‘Wining & Dining’.

Gooise hotspot

De afgelopen 10 jaar is er veel veranderd. Vlaar behoort inmiddels tot de culinaire top van Nederland, het interieur en terras zijn inmiddels volledig gemoderniseerd en het restaurant is in 10 jaar uitgegroeid tot een Gooische hotspot voor de (business) lunch en diner met gasten uit de regio maar ook ver daarbuiten. De Tasting Room is een nieuwe, luxe privéruimte voor live cooking en private dining met een terras aan het water.

Basis is de Franse keuken met een modern accent. De witte brigade staat sinds vier jaar onder leiding van chef Danny Rijs (31, woonachtig in Nederhorst den Berg). Zijn stijl kenmerkt zich door naar het seizoen te koken, op een creatieve en vernieuwende manier. Alles is huisgemaakt en er wordt uitsluitend gewerkt met verse, pure en duurzame kwaliteitsproducten waaronder kruiden, eetbare bloemen en groenten uit eigen moestuin in Ankeveen. De wijnkaart biedt een uitgebreid en kwalitatief assortiment wijnen.

Speciaal jubileummenu

“Wij zijn er enorm trots op dat we in 10 jaar een gerenommeerd gastronomisch restaurant hebben neergezet en om dit te vieren is het de hele maand september VLAAR Festival”, aldus Arlo Vlaar. Tijdens het VLAAR Festival geniet je de hele maand september van een speciaal 4-gangen jubileummenu voor slechts € 33,50. Want wie jarig is trakteert!

Restaurant Vlaar is dagelijks geopend voor lunch, diner en vergaderen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Opening Culinair
Restaurant Alma Oisterwijk van voormalig sterrenchef Wouter van Laarhoven geopend

Op 19 november 2019 hebben chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars hun restaurant Alma in Oisterwijk geopend. Alma bestaat uit een casual fine-dining-restaurant en een bodega en is gevestigd op De Lind 45a, in een deel van het pand dat sinds 1631 als De Swaen bekendstaat en waar ooit ...

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: