Restaurant Vlaar uit ’s-Graveland viert haar 10-jarig jubileum

4 september 2019 | Thijs Jacobs

Restaurant Vlaar uit ’s-Graveland (bij Hilversum) viert komende maand haar 10-jarig jubileum. Arlo Vlaar nam in juli 2009 het voormalig Wapen van Amsterdam over aan het Noordereinde in ’s-Graveland en opende na een flinke verbouwing in september zijn restaurant met als concept ‘Wining & Dining’.

Gooise hotspot

De afgelopen 10 jaar is er veel veranderd. Vlaar behoort inmiddels tot de culinaire top van Nederland, het interieur en terras zijn inmiddels volledig gemoderniseerd en het restaurant is in 10 jaar uitgegroeid tot een Gooische hotspot voor de (business) lunch en diner met gasten uit de regio maar ook ver daarbuiten. De Tasting Room is een nieuwe, luxe privéruimte voor live cooking en private dining met een terras aan het water.

Basis is de Franse keuken met een modern accent. De witte brigade staat sinds vier jaar onder leiding van chef Danny Rijs (31, woonachtig in Nederhorst den Berg). Zijn stijl kenmerkt zich door naar het seizoen te koken, op een creatieve en vernieuwende manier. Alles is huisgemaakt en er wordt uitsluitend gewerkt met verse, pure en duurzame kwaliteitsproducten waaronder kruiden, eetbare bloemen en groenten uit eigen moestuin in Ankeveen. De wijnkaart biedt een uitgebreid en kwalitatief assortiment wijnen.

Speciaal jubileummenu

“Wij zijn er enorm trots op dat we in 10 jaar een gerenommeerd gastronomisch restaurant hebben neergezet en om dit te vieren is het de hele maand september VLAAR Festival”, aldus Arlo Vlaar. Tijdens het VLAAR Festival geniet je de hele maand september van een speciaal 4-gangen jubileummenu voor slechts € 33,50. Want wie jarig is trakteert!

Restaurant Vlaar is dagelijks geopend voor lunch, diner en vergaderen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Culinair Coronacrisis
Wellnessboot: van badjassenparadijs naar smaakvol pop-up restaurant

Een fijne cruise maken zit er vanwege de coronacrisis momenteel niet in. Maar wie toch een avondje dat heerlijke vakantiegevoel wil ervaren en tegelijkertijd wil genieten van een heerlijk diner kan vanaf 1 juni terecht op de Wellnessboot bij City Resort Hotel Mill. De Wellnessboot is normaal gezien ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

KHN Coronacrisis
KHN: Horeca mag voorzichtig open, steunpakket blijft noodzakelijk

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is blij dat de eerste stap richting de heropening van de horeca is gezet. De gisteren aangekondigde verlichting van de coronamaatregelen tijdens de persconferentie van het kabinet bieden een bescheiden perspectief voor de horeca. De gevolgen van de intelligente loc...

Coronacrisis
Horeca per 1 juni open: dertig mensen exclusief personeel weer welkom

De horeca in Nederland mag op 1 juni vanaf 12.00 uur weer open. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. In tegenstelling tot de eerder afgekondigde versoepelingen van de maatregelen, worden personeelsleden niet meegetelt in de '30-mensenregel'. Dat betekent dat er...

Economie Coronacrisis
Horecaondernemers verliezen 39% van de inkomsten tijdens lockdown

Kleine ondernemers in de horeca zagen hun inkomsten flink teruglopen sinds de eerste coronamaatregelen. Horecaondernemers moesten genoegen nemen met 39% minder inkomsten. Dit en meer blijkt uit een onderzoek door Knab, op basis van geanonimiseerde transactiedata van ruim 150.000 eenmanszaken en bv&r...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: