Restaurant Vlaar uit ’s-Graveland viert haar 10-jarig jubileum

4 september 2019 | Thijs Jacobs

Restaurant Vlaar uit ’s-Graveland (bij Hilversum) viert komende maand haar 10-jarig jubileum. Arlo Vlaar nam in juli 2009 het voormalig Wapen van Amsterdam over aan het Noordereinde in ’s-Graveland en opende na een flinke verbouwing in september zijn restaurant met als concept ‘Wining & Dining’.

Gooise hotspot

De afgelopen 10 jaar is er veel veranderd. Vlaar behoort inmiddels tot de culinaire top van Nederland, het interieur en terras zijn inmiddels volledig gemoderniseerd en het restaurant is in 10 jaar uitgegroeid tot een Gooische hotspot voor de (business) lunch en diner met gasten uit de regio maar ook ver daarbuiten. De Tasting Room is een nieuwe, luxe privéruimte voor live cooking en private dining met een terras aan het water.

Basis is de Franse keuken met een modern accent. De witte brigade staat sinds vier jaar onder leiding van chef Danny Rijs (31, woonachtig in Nederhorst den Berg). Zijn stijl kenmerkt zich door naar het seizoen te koken, op een creatieve en vernieuwende manier. Alles is huisgemaakt en er wordt uitsluitend gewerkt met verse, pure en duurzame kwaliteitsproducten waaronder kruiden, eetbare bloemen en groenten uit eigen moestuin in Ankeveen. De wijnkaart biedt een uitgebreid en kwalitatief assortiment wijnen.

Speciaal jubileummenu

“Wij zijn er enorm trots op dat we in 10 jaar een gerenommeerd gastronomisch restaurant hebben neergezet en om dit te vieren is het de hele maand september VLAAR Festival”, aldus Arlo Vlaar. Tijdens het VLAAR Festival geniet je de hele maand september van een speciaal 4-gangen jubileummenu voor slechts € 33,50. Want wie jarig is trakteert!

Restaurant Vlaar is dagelijks geopend voor lunch, diner en vergaderen.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Columns
Column Sico de Moel: Misser

"Doe maar 2 Heineken 0.0 en voor mijn vrouw champagne." Zal ik er eerst maar één brengen, en straks de tweede? "Nee hoor, ik heb dorst." Mijn gasten zaten gisteravond heerlijk buiten aan een klein tafeltje onder mijn luifel. Echt een plekje om samen te genieten v...

Awards
Nederlandse biersommeliers in top 50 op het WK Biersommelier

Op het WK voor biersommeliers in Rimini (IT) zijn de drie deelnemers van het Nederlandse team alle drie in de top 50 geëindigd. Nog niet eerder deed er een Nederlands team mee met de prestigieuze competitie. Het WK wordt elke twee jaar gehouden. Dit jaar ging de winst voor het eerst naar een vr...

Chefs
Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt de sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad Syrco Bakker was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuur gerechten van beide ...

Bier Interview Longread
Bierkenner Thomas Wijns over tapverlies en speciaalbieren

Welk bier heb je op de tap? Natuurlijk het ‘gewone’ pils, want dat is de nummer één en lekker doordrinkbaar, maar steeds vaker zien we dat cafés het aantal tapkranen uitbreiden om aan de vraag naar andere bieren te kunnen voldoen en ook restaurants hebben een steeds ...

Interieur
The Streetfood Club in Utrecht is meer dan magie

Een complete ondernemer beheerst alle facetten van z’n zaak. Het is de filosofie van Wes Schreutlekamp (rechts op de foto) en Joost Bergsteijn. Van pannenkoekenbakker en cocktailshaker tot sommelier in de topgastronomie. Alle facetten werden ‘uitgespeeld’ en smelten samen in The St...

Awards Wijn
Beste prestatie Nederlandse kampioenen blindproeven op WK

Tijdens het Wereldkampioenschap blindproeven op 12 oktober 2019 in Château de Chambord te Frankrijk zijn de Nederlandse kampioenen op een eervolle 9e plaats geëindigd, hoger dan ooit tevoren. Wereldkampioen werd Frankrijk, gevolgd door China en Taiwan. Nederlandse kampioenen Eind me...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: