Restaurant Vlaar opent vernieuwd terras

29 mei 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant Vlaar aan het Noordereinde in ’s-Graveland (centraal in het Gooi) heeft haar terras geheel vernieuwd. Met nieuwe stijlvolle bestrating, comfortabel en modern meubilair, mediterrane planten, loungemuziek en fijne sfeerverlichting zijn ze helemaal klaar voor de zomer. Want buiten eten en drinken is toch het lekkerste wat er is?

Ook is het probleem van geluidsoverlast van de weg aangepakt. Er is een nieuwe afscheiding gemaakt met een stijlvolle glaswand. Hierdoor is het heerlijk toeven in de prachtige omgeving van ‘s-Graveland, ook wel de achtertuin van Hilversum genoemd. Geniet van heerlijke gastronomische gerechten van de nieuwe zomerkaart. Het Gooische restaurant is zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen en private dining.

  

 

Nieuw: tasting room voor kookworkshops

Naast een nieuw terras aan de voorzijde wordt er momenteel hard gewerkt aan het pand. Eigenaren Arlo Vlaar en Liliane Smit hebben begin 2017 het onroerend goed aangekocht en investeren in een grondige renovatie en verbetering van dit bekende rijksmonumentale gebouw dat al sinds de 18e eeuw een belangrijke horecafunctie vervult in het Gooi. Het Koetshuis krijgt de grootste opknapbeurt zowel aan de buiten- als de binnenkant. Naast de bestaande privéruimte, ingericht als wijninspiratiekamer, komt er een tweede privé ruimte aan het water, de tasting room. Deze is voorzien van een moderne keukenunit voor kookworkshops, proeverijen en private dining met een eigen kok. In deze fantastische nieuwe ruimte vol culinaire inspiratie kan men vanaf eind juni met een groep vergaderen, lunchen of dineren. Met regelmaat zullen er kookworkshops worden georganiseerd waar men op kan intekenen. Via Facebook, Instagram en onze website www.restaurantvlaar.nl houden we iedereen op de hoogte van de voortgang.

Bij Restaurant Vlaar draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Basis is een betaalbare en toegankelijke kaart die zich culinair onderscheidt op versheid, creativiteit en een unieke smaakbeleving. Alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt. Restaurant Vlaar ligt centraal in het Gooi en behoort inmiddels tot de top 500 van Nederland. Zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen en private dining.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden Culinair
Inauguratie Gastrobar 6 in Den Bosch

De legendarische Brabantse gastvrijheid spatte eraf bij de inauguratie van Gastrobar 6 in Den Bosch op 10 oktober. Beide eigenaren met een serieuze gastronomische curriculum, Freek Broeders en Geert Toebast haalden alles uit de kast om het de vele genodigden naar de zin te maken. Ted Janssen, voo...

Columns
Fooi: geen verplichting, wel een blijk van waardering

In Nederland is fooi geen verplichting. In ons land heeft het horecapersoneel immers ‘gewoon’ een salaris, maar de fooi is daarop natuurlijk wel een welkome aanvulling. Voor de horecagast is het vaak moeilijk te bepalen wat een gangbare fooi is. In de basis is een fooi van vijf tot tien ...

Snacks Fastservice
Fritesvakantie: gratis frites voor de kleintjes

Van zaterdag 19 oktober tot met zondag 27 oktober 2019 organiseren de twee vestigingen van Par Hasard in Amsterdam de Fritesvakantie. Tijdens de herfstvakantie trakteert Par Hasard op gratis frites voor de kinderen bij de lunch van de volwassenen. Uiteraard zijn er tevens menu’s voor de kleint...

Achtergronden Internationaal
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis

Minstens één op de drie kinderen onder de vijf jaar heeft volgens een nieuw gepubliceerd rapport van Unicef te weinig of te veel gewicht. De wereld lijdt aan een voedingscrisis. Meer dan 800 miljoen mensen in de wereld hebben honger, maar bijna evenveel mensen zijn zwaarlijvig. Tegelij...

Tech
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat

Mocht je in het huidige tijdperk als marketeer in de horeca werken, dan moet je van veel markten thuis zijn. Natuurlijk moet je bijhouden wat andere partijen doen. Dit nog naast kennis van sociale media tot aan search engine marketing. Het vak van marketeer wordt steeds lastiger en de concurrentie i...

Koffie & thee Internationaal
Wist je dat we vandaag in koffiestaking zijn?

Tik de gast die een koffie bestelt vandaag maar op de vingers, want de Eerlijke Koffiestaling is een feit. Op het werk en in de horeca drinken we dagelijks veel kopjes koffie. Weinig mensen zijn zich echter bewust van de problematiek die schuilgaat achter de koffie. Om bewustwording ten aanzien van ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: