Restaurant Vlaar opent vernieuwd terras

29 mei 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant Vlaar aan het Noordereinde in ’s-Graveland (centraal in het Gooi) heeft haar terras geheel vernieuwd. Met nieuwe stijlvolle bestrating, comfortabel en modern meubilair, mediterrane planten, loungemuziek en fijne sfeerverlichting zijn ze helemaal klaar voor de zomer. Want buiten eten en drinken is toch het lekkerste wat er is?

Ook is het probleem van geluidsoverlast van de weg aangepakt. Er is een nieuwe afscheiding gemaakt met een stijlvolle glaswand. Hierdoor is het heerlijk toeven in de prachtige omgeving van ‘s-Graveland, ook wel de achtertuin van Hilversum genoemd. Geniet van heerlijke gastronomische gerechten van de nieuwe zomerkaart. Het Gooische restaurant is zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen en private dining.

  

 

Nieuw: tasting room voor kookworkshops

Naast een nieuw terras aan de voorzijde wordt er momenteel hard gewerkt aan het pand. Eigenaren Arlo Vlaar en Liliane Smit hebben begin 2017 het onroerend goed aangekocht en investeren in een grondige renovatie en verbetering van dit bekende rijksmonumentale gebouw dat al sinds de 18e eeuw een belangrijke horecafunctie vervult in het Gooi. Het Koetshuis krijgt de grootste opknapbeurt zowel aan de buiten- als de binnenkant. Naast de bestaande privéruimte, ingericht als wijninspiratiekamer, komt er een tweede privé ruimte aan het water, de tasting room. Deze is voorzien van een moderne keukenunit voor kookworkshops, proeverijen en private dining met een eigen kok. In deze fantastische nieuwe ruimte vol culinaire inspiratie kan men vanaf eind juni met een groep vergaderen, lunchen of dineren. Met regelmaat zullen er kookworkshops worden georganiseerd waar men op kan intekenen. Via Facebook, Instagram en onze website www.restaurantvlaar.nl houden we iedereen op de hoogte van de voortgang.

Bij Restaurant Vlaar draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Basis is een betaalbare en toegankelijke kaart die zich culinair onderscheidt op versheid, creativiteit en een unieke smaakbeleving. Alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt. Restaurant Vlaar ligt centraal in het Gooi en behoort inmiddels tot de top 500 van Nederland. Zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen en private dining.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Wet- en regelgeving
Alle rookruimtes gesloten in 2022

Het is de bedoeling dat de laatste rookruimtes in Nederland in 2022 sluiten. In (semi)overheids- en openbare gebouwen sluiten de rookruimtes al in 2021. Dat betekent dat er dan geen rookruimtes meer te vinden zijn in de zorg, het onderwijs, bij overheidsgebouwen en in de cultuur- en sportsector. In ...

Bezorgen Achtergronden
Deliveroo help de Sint een handje

Diverse gezinnen werden aangenaam verrast toen de Sint met zijn paard bij hen voor de deur stond. De Sint reed een ronde in het Rotterdamse Kralingen om een heerlijke maaltijd bij verschillende adressen langs te brengen met hulp van de Deliveroo-bezorgers. Handig als je te paard bent en je handen vr...

Columns Interview Longread
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

De horeca is zoveel meer dan wat er uit de keuken komt. De aankleding van je zaak en bovenal de kwaliteit van de service zijn bepalend voor het gevoel dat jouw gast aan het bezoek aan je zaak overhoudt. Natuurlijk moet de setting goed zijn, mensen voelen zich ongemakkelijk als er minder dan vijft...

Economie
FNV Horeca bereikt cao-akkoord horeca met 3% loonsverhoging

FNV Horeca en CNV Vakmensen hebben met werkgeversorganisatie Koninklijke Horeca Nederland een onderhandelingsakkoord bereikt voor een nieuwe cao horeca. Het belangrijkste resultaat is een loonsverhoging van in totaal 3%. Edwin Vlek, bestuurder FNV Horeca, over het behaalde onderhandelingsakkoord:...

Internationaal Michelin
De Michelin Gids, TripAdvisor en TheFork lanceren een internationale strategische partnership 

De Michelin Gids heeft zijn krachten gebundeld met TripAdvisor en TheFork. Zij verbreden hiermee het aanbod voor gasten om een ideale dinerervaring te vinden, evenals een verbeterde toegang tot een bredere keuze aan hoogwaardige restaurants over de hele wereld. Michelin en TripAdvisor, met docht...

Awards Events Culinair
Gault&Millau 2020: Soenil Bahadoer beste chef, nog 16 winnaars

Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dit gebeurde tijdens de presentatie van de culiniare gids vanmiddag in Amsterdam. "Wat chef Soenil Bahadoer zo bijzonder maakt, is niet in een paar woorden te vatten, maar des te beter te ervar...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: