Restaurant Vlaar opent vernieuwd terras

29 mei 2017 | Thijs Jacobs

Restaurant Vlaar aan het Noordereinde in ’s-Graveland (centraal in het Gooi) heeft haar terras geheel vernieuwd. Met nieuwe stijlvolle bestrating, comfortabel en modern meubilair, mediterrane planten, loungemuziek en fijne sfeerverlichting zijn ze helemaal klaar voor de zomer. Want buiten eten en drinken is toch het lekkerste wat er is?

Ook is het probleem van geluidsoverlast van de weg aangepakt. Er is een nieuwe afscheiding gemaakt met een stijlvolle glaswand. Hierdoor is het heerlijk toeven in de prachtige omgeving van ‘s-Graveland, ook wel de achtertuin van Hilversum genoemd. Geniet van heerlijke gastronomische gerechten van de nieuwe zomerkaart. Het Gooische restaurant is zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen en private dining.

  

 

Nieuw: tasting room voor kookworkshops

Naast een nieuw terras aan de voorzijde wordt er momenteel hard gewerkt aan het pand. Eigenaren Arlo Vlaar en Liliane Smit hebben begin 2017 het onroerend goed aangekocht en investeren in een grondige renovatie en verbetering van dit bekende rijksmonumentale gebouw dat al sinds de 18e eeuw een belangrijke horecafunctie vervult in het Gooi. Het Koetshuis krijgt de grootste opknapbeurt zowel aan de buiten- als de binnenkant. Naast de bestaande privéruimte, ingericht als wijninspiratiekamer, komt er een tweede privé ruimte aan het water, de tasting room. Deze is voorzien van een moderne keukenunit voor kookworkshops, proeverijen en private dining met een eigen kok. In deze fantastische nieuwe ruimte vol culinaire inspiratie kan men vanaf eind juni met een groep vergaderen, lunchen of dineren. Met regelmaat zullen er kookworkshops worden georganiseerd waar men op kan intekenen. Via Facebook, Instagram en onze website www.restaurantvlaar.nl houden we iedereen op de hoogte van de voortgang.

Bij Restaurant Vlaar draait alles om puurheid, authenticiteit en kwaliteit; lekker en stijlvol uit eten in een ontspannen en vriendelijke sfeer. Basis is een betaalbare en toegankelijke kaart die zich culinair onderscheidt op versheid, creativiteit en een unieke smaakbeleving. Alles is huisgemaakt en er wordt met de seizoenen meegekookt. Restaurant Vlaar ligt centraal in het Gooi en behoort inmiddels tot de top 500 van Nederland. Zeven dagen per week geopend voor lunch, diner, vergaderen en private dining.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Culinair Coronacrisis
Wellnessboot: van badjassenparadijs naar smaakvol pop-up restaurant

Een fijne cruise maken zit er vanwege de coronacrisis momenteel niet in. Maar wie toch een avondje dat heerlijke vakantiegevoel wil ervaren en tegelijkertijd wil genieten van een heerlijk diner kan vanaf 1 juni terecht op de Wellnessboot bij City Resort Hotel Mill. De Wellnessboot is normaal gezien ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

KHN Coronacrisis
KHN: Horeca mag voorzichtig open, steunpakket blijft noodzakelijk

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is blij dat de eerste stap richting de heropening van de horeca is gezet. De gisteren aangekondigde verlichting van de coronamaatregelen tijdens de persconferentie van het kabinet bieden een bescheiden perspectief voor de horeca. De gevolgen van de intelligente loc...

Coronacrisis
Horeca per 1 juni open: dertig mensen exclusief personeel weer welkom

De horeca in Nederland mag op 1 juni vanaf 12.00 uur weer open. Dat maakte premier Rutte zojuist bekend tijdens de persconferentie. In tegenstelling tot de eerder afgekondigde versoepelingen van de maatregelen, worden personeelsleden niet meegetelt in de '30-mensenregel'. Dat betekent dat er...

Economie Coronacrisis
Horecaondernemers verliezen 39% van de inkomsten tijdens lockdown

Kleine ondernemers in de horeca zagen hun inkomsten flink teruglopen sinds de eerste coronamaatregelen. Horecaondernemers moesten genoegen nemen met 39% minder inkomsten. Dit en meer blijkt uit een onderzoek door Knab, op basis van geanonimiseerde transactiedata van ruim 150.000 eenmanszaken en bv&r...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: