Restaurant Vlaar lanceert camper dining

9 mei 2020 | Thijs Jacobs

Restaurant Vlaar in ’s-Graveland lanceert vandaag een ludieke actie ter gelegenheid van Moederdag; camper dining. Het Gooische restaurant gaat vandaag, zaterdag 9 mei, en zondag 10 mei campers voor de deur parkeren en daar een gastronomisch 4-gangen menu bezorgen. Gasten huren de camper voor lunch of diner en bestellen via Whatsapp. Bedienend personeel van Vlaar bezorgt de gerechten met bijpassende wijnen thuis aan de camper. De actie is coronaproof, er wordt volledig volgens de RIVM-richtlijnen en de 1,5 meter-regelgeving gewerkt.

Niet in het restaurant

Eigenaar Arlo Vlaar licht toe: “Op Moederdag willen we alle moeders culinair in de watten leggen. Dit jaar lukt dat helaas niet in ons restaurant, maar daar hebben we iets op verzonnen. In samenwerking met camperleveranciers ACB Almere, Booij Campers en Camptoo hebben we in totaal negen campers geregeld die mensen kunnen voor een dagdeel kunnen huren om zo een unieke lunch of diner te beleven. We beschikken over een groot eigen parkeerterrein voor de deur waar de campers worden geplaatst, en hier gaan we zaterdag en zondag culinaire gerechten bezorgen vanuit onze Vlaar Take away bezorgservice.” Op deze manier kunnen mensen eindelijk weer eens uit eten gaan en genieten van gastronomische gerechten en de bijbehorende gastvrijheid, weliswaar op gepaste afstand en binnen de regels omtrent corona.

Het restaurant zelf is dit weekend omgebouwd tot Moederdag pop-up store met bijpassende cadeaus van Smit’s Delicious met gastronomische bonbons van patissier Mats Smit, Mamuse le vin met Bourgogne wijnen, kookboek LET’S MISSBEHAVE- “Where food meets pleasure” van Carlijne van Popering en Heartbeats van kunstenaar Michel Poort. De Vlaar pop-up store is geopend op zaterdag 9 en zondag 10 mei tussen 13.00 en 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.restaurantvlaar.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Achtergronden
BAZOOKA opent in de Kauwgomballenfabriek.

Je moet maar durven, midden in de lockdown een horecazaak openen. Het team van House of Watt (Elsa Jonker, Thomas Reekers en Felix Bekkers) doen het. “Je kan ook op de bank gaan zitten, wachten tot het voorbij is en dan hopen dat je nog bestaat”, aldus Elsa Jonker, één van ...

Wet- en regelgeving Corona
Kabinet breidt steun- en herstelpakketten uit

Door het verlengen van de lockdown en de invoering van de avondklok heeft het demissionair kabinet besloten de steun- en herstelpakketten uit te breiden. Met deze uitbreiding van het pakket is een totaalbedrag gemoeid van 7,6 miljard euro. De verruimingen gelden voor het eerste en tweede kwartaal va ...

Corona
Download: werkgeversverklaring avondklok

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Dat betekent dat iedereen tussen 21.00 uur ’s avonds en 04.30 uur ’s ochtends binnen blijft. Voor het werk mogen mensen wel de straat op. Het bezorgen van maaltijden is toegestaan mits de bezorger zowel een 'Werkgev ...

Mensen
JRE-Nederland gaat samenwerken met Maxxium, Ninaber van Eyben en Chef's Farm

Op 13 januari j.l. was Restaurant Villa la Ruche in Voorburg de locatie waar Voorzitter Marko Karelse met trots namens het bestuur de overeenkomst tekende met de nieuwe JRE Partner Maxxium. Vanuit Maxxium was Etienne Hoek aanwezig om de overeenkomst te tekenen. Uiteraard werd er getoost op een mooie ...

Wet- en regelgeving Corona
Avondklok 23 januari van kracht

Het demissionair kabinet wil de verwachte avondklok in gaan voeren. Dat maakte premier Rutte op de persconferentie van woensdag 20 januari bekend. Donderdag 21 januari debatteerde het kabinet over de invoering met de Tweede Kamer. De Kamer steunde het het besluit, waardoor de avondklok vanaf zaterda ...

Interview Longread
BookDinners: van reserveringsplatform naar online marketingpartner voor restaurants

Inmiddels is het platform van BookDinners bij veel restaurateurs bekend, maar niet iedereen weet dat de propositie van het bedrijf is verschoven. Niet alleen vanwege corona, vertelt Paul Wiertz van BookDinners: “Al in eind 2019 waren we bezig met ons nieuwe model, gericht op de ideale online g ...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: