Restaurant Vlaar lanceert camper dining

Auteur: Thijs Jacobs
Gastronomie Corona 9 mei 2020
Restaurant Vlaar lanceert camper dining

Restaurant Vlaar in ’s-Graveland lanceert vandaag een ludieke actie ter gelegenheid van Moederdag; camper dining. Het Gooische restaurant gaat vandaag, zaterdag 9 mei, en zondag 10 mei campers voor de deur parkeren en daar een gastronomisch 4-gangen menu bezorgen. Gasten huren de camper voor lunch of diner en bestellen via Whatsapp. Bedienend personeel van Vlaar bezorgt de gerechten met bijpassende wijnen thuis aan de camper. De actie is coronaproof, er wordt volledig volgens de RIVM-richtlijnen en de 1,5 meter-regelgeving gewerkt.

Niet in het restaurant

Eigenaar Arlo Vlaar licht toe: “Op Moederdag willen we alle moeders culinair in de watten leggen. Dit jaar lukt dat helaas niet in ons restaurant, maar daar hebben we iets op verzonnen. In samenwerking met camperleveranciers ACB Almere, Booij Campers en Camptoo hebben we in totaal negen campers geregeld die mensen kunnen voor een dagdeel kunnen huren om zo een unieke lunch of diner te beleven. We beschikken over een groot eigen parkeerterrein voor de deur waar de campers worden geplaatst, en hier gaan we zaterdag en zondag culinaire gerechten bezorgen vanuit onze Vlaar Take away bezorgservice.” Op deze manier kunnen mensen eindelijk weer eens uit eten gaan en genieten van gastronomische gerechten en de bijbehorende gastvrijheid, weliswaar op gepaste afstand en binnen de regels omtrent corona.

Het restaurant zelf is dit weekend omgebouwd tot Moederdag pop-up store met bijpassende cadeaus van Smit’s Delicious met gastronomische bonbons van patissier Mats Smit, Mamuse le vin met Bourgogne wijnen, kookboek LET’S MISSBEHAVE- “Where food meets pleasure” van Carlijne van Popering en Heartbeats van kunstenaar Michel Poort. De Vlaar pop-up store is geopend op zaterdag 9 en zondag 10 mei tussen 13.00 en 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.restaurantvlaar.nl.

Overig nieuws