Restaurant Vlaar lanceert camper dining

9 mei 2020 | Thijs Jacobs

Restaurant Vlaar in ’s-Graveland lanceert vandaag een ludieke actie ter gelegenheid van Moederdag; camper dining. Het Gooische restaurant gaat vandaag, zaterdag 9 mei, en zondag 10 mei campers voor de deur parkeren en daar een gastronomisch 4-gangen menu bezorgen. Gasten huren de camper voor lunch of diner en bestellen via Whatsapp. Bedienend personeel van Vlaar bezorgt de gerechten met bijpassende wijnen thuis aan de camper. De actie is coronaproof, er wordt volledig volgens de RIVM-richtlijnen en de 1,5 meter-regelgeving gewerkt.

Niet in het restaurant

Eigenaar Arlo Vlaar licht toe: “Op Moederdag willen we alle moeders culinair in de watten leggen. Dit jaar lukt dat helaas niet in ons restaurant, maar daar hebben we iets op verzonnen. In samenwerking met camperleveranciers ACB Almere, Booij Campers en Camptoo hebben we in totaal negen campers geregeld die mensen kunnen voor een dagdeel kunnen huren om zo een unieke lunch of diner te beleven. We beschikken over een groot eigen parkeerterrein voor de deur waar de campers worden geplaatst, en hier gaan we zaterdag en zondag culinaire gerechten bezorgen vanuit onze Vlaar Take away bezorgservice.” Op deze manier kunnen mensen eindelijk weer eens uit eten gaan en genieten van gastronomische gerechten en de bijbehorende gastvrijheid, weliswaar op gepaste afstand en binnen de regels omtrent corona.

Het restaurant zelf is dit weekend omgebouwd tot Moederdag pop-up store met bijpassende cadeaus van Smit’s Delicious met gastronomische bonbons van patissier Mats Smit, Mamuse le vin met Bourgogne wijnen, kookboek LET’S MISSBEHAVE- “Where food meets pleasure” van Carlijne van Popering en Heartbeats van kunstenaar Michel Poort. De Vlaar pop-up store is geopend op zaterdag 9 en zondag 10 mei tussen 13.00 en 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.restaurantvlaar.nl.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Overig nieuws

Events
Da Vinci Maasbracht brengt culinaire theatershows in coronatijden

Restaurant Da Vinci in Maasbracht organiseert in juni 2020 twee culinaire theatershows met zangeres Suzan (Suus) Seegers en pianist Rob Mennen. De Limburgse multitalenten geven tijdens een gastronomisch diner in het sterrenrestaurant een mini-concert voor maximaal 30 gasten. Hiermee geven eigenar...

Achtergronden Coronacrisis
Onderzoek: consument heeft begrip voor horecamaatregelen horeca

Namens de Nederlandse horecaondernemers en Bureau Fris, heeft House of Watt onderzoek gedaan naar de behoeftes van de horecagast in de nieuwe 'anderhalvemetereconomie'. Wat is de mening over het werken in shifts, een minimale besteding en het gebruiik van schermen in de horeca. Welke hore...

Internationaal Coronacrisis
Corona-uitbraak Duitsland: regels in restaurant werden niet nageleefd

De corona-uitbraak in het Duitse district Leer, vlak over de grens bij Nieuweschans, is niet uit de lucht komen vallen. Het niet naleven van de hygiëneregels tijdens een besloten feest in een restaurant staat aan de basis van de uitbraak, zo melden de Duitse autoriteiten. Elf personen zijn b...

Economie Coronacrisis
Steunpakket met drie maanden verlengd: 13 miljard euro aan kosten

De komende drie maanden trekt het kabinet nog eens 13 miljard uit voor steun aan ondernemers die vanwege de coronacrisis in financiële problemen komen. Het bestaande noodpakket loopt af op 1 juni, maar wordt dus met nog eens drie maanden verlengd. Zorgelijke ontwikkeling Premier Rutte spr...

Culinair Coronacrisis
Wellnessboot: van badjassenparadijs naar smaakvol pop-up restaurant

Een fijne cruise maken zit er vanwege de coronacrisis momenteel niet in. Maar wie toch een avondje dat heerlijke vakantiegevoel wil ervaren en tegelijkertijd wil genieten van een heerlijk diner kan vanaf 1 juni terecht op de Wellnessboot bij City Resort Hotel Mill. De Wellnessboot is normaal gezien ...

Wet- en regelgeving Coronacrisis
VCHO, ProFri en NHG vragen om verduidelijking enkele regels 

Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer open voor maximaal 30 eters ter plekke. Ook mogen de terrassen weer in gebruik worden genomen. Veel ondernemers waren zich al aan het voorbereiden; ee...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de nieuwsbrief!

Lees Nu
Etiquette in de horeca
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: